- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
- Konu Sahibi meryemim40
-
60 derecede yikadigin çamaşırlara bir sey olmuyor mu?ben 60 da yikamaya korkuyorum ve malesef cogu zaman benim de camasirlarimda leke kaliyor. kosla oxi ile cikarmaya calisiyorum bazen o ile ise yaramiyor.
:) sagolnçamaşır suyu
:)Yok yok, bişey olmuyor. Çok sık 60 derecede yikaninca renkleri soluyor sadece.
Kazaklari atma tabi :)80 90 ha baya atiyomusunuz ben korkuyorm ya acikcasi ceker diye kiyafetlerin yikama talimatindada yaziyo bu derecede yikayin diye esimin bi kazagni yikadigimda kollardan itibaren kuculmustu :)
Detarjani bol koyun elbiseleride az koyun. Bazi lekelerde hic caresi yok malesefcok seciciyim titizm yani kendi capimda diyelim bide kv makinede cikiyo annemde cikiyo allah allah benm makinedemi var sorun deterjandami diye surekli kafama takiyorum
evet sabunu cok denedim ama hic faydasi olmadiLekeli yeri hacışakir beyaz sabun ile önce azıcık çitleyip biraz sabunlu bırakın sonra yıkayın .lekeler daha kurumadan yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ...
bende domestos kullanmadim 60 da ceker diye dusunuyorum he0Bebek kıyafetlerinin mümkün mertebe 60 derece de yıkanması lazım hijyenik olması için .bunun dışında çocukların çamaşırlarını domestos ile asla yıkamam ben .kaç durulama olursa olsun o kimyasal onun üzerinde kalır
temiz oluyomu peki ?Bir bebek kıyafetinin bu kadar kimyasala maruz kalması sağlıklı mı? sirke ve sabun tozu kullanıyorum ve ardından makinaya detarjan atmadan çalıştırıyorum. Sağlık herşeyden önemli
Kazakları atmayın zaten küçülür :))80 90 ha baya atiyomusunuz ben korkuyorm ya acikcasi ceker diye kiyafetlerin yikama talimatindada yaziyo bu derecede yikayin diye esimin bi kazagni yikadigimda kollardan itibaren kuculmustu :)
Her kıyafetin çok az da olsa ilk yıkamada bi kısalma payı vardır .ondan sonraki yıkamalarda kazak ve yünlü gibi narin kıyafetler hariç çekmezler .ben oğlunun beyaz ve renkli penyelerini,kilotlu çoraplarını ,çoraplarını taytlarını hep kaynatırım .hatta satın alırken azıcık küçülme payını da hesaba katıp büyüklüklerini ona göre alırım ...bende domestos kullanmadim 60 da ceker diye dusunuyorum he0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?