bir bakarmisiniz ?

Özellikle güneşte kurusun büyük kısmı geçiyor hatta hiç kalmıyor bile diyebilirim

60 derecede yikadigin çamaşırlara bir sey olmuyor mu?ben 60 da yikamaya korkuyorum ve malesef cogu zaman benim de camasirlarimda leke kaliyor. kosla oxi ile cikarmaya calisiyorum bazen o ile ise yaramiyor.

Yok yok, bişey olmuyor. Çok sık 60 derecede yikaninca renkleri soluyor sadece.

Bu konuda bende dertliyim. Çoğu leke çıkmıyor. Ben çözümü pahalı kıyafetler almamakta buldum. En azından leke çıkmayınca üzülmüyorum :)

Makineye atmadan önce lekelerin üzerine Aspirin genel temizleyici (kırmızı olan) sıkın.

Çıkmayan salça lekesi olursa çamaşır yıkandıktan sonra leke direkt güneşe bakacak şekilde bekletin.

80 90 ha baya atiyomusunuz ben korkuyorm ya acikcasi ceker diye kiyafetlerin yikama talimatindada yaziyo bu derecede yikayin diye esimin bi kazagni yikadigimda kollardan itibaren kuculmustu :)
Kazaklari atma tabi :)
Ama yikanmis camasir cekmez bir daha.Soguk yikiyomussun o zaman tabi lekeleri cikmaz.

Lekeli giysin

Oğlum 6 yaşında hala sabun tozu kullanırım

Önerilen deterjanların hepsi kimyasal

Lekeli kalan lekeli kalır birşey olmaz

önlük kullanın evde farklı giydirin lekelileri evde giysin dışarıda farklı giysin

Omo matik kullaniyorum.beyalarida renklileri de 60 da yikiyorum.
Ama makinede iki tane 60 var biri yogun yaziyor ve ona atinca kazaklar birdaha giyilmeyecek sekilde cikiyornormal 60 da yikiyorum.
Ariel cok ovuyolar ama bikere denedim hic iyi yikamiyor.Belki makinanin markasi modeline gore farkediyodur.
Benim makinem tas devrinden kalma ama omo iyi yikiyor

Bir bebek kıyafetinin bu kadar kimyasala maruz kalması sağlıklı mı? sirke ve sabun tozu kullanıyorum ve ardından makinaya detarjan atmadan çalıştırıyorum. Sağlık herşeyden önemli

Lekeli yeri hacışakir beyaz sabun ile önce azıcık çitleyip biraz sabunlu bırakın sonra yıkayın .lekeler daha kurumadan yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ...

Bebek kıyafetlerinin mümkün mertebe 60 derece de yıkanması lazım hijyenik olması için .bunun dışında çocukların çamaşırlarını domestos ile asla yıkamam ben .kaç durulama olursa olsun o kimyasal onun üzerinde kalır

bende domestos kullanmadim 60 da ceker diye dusunuyorum he0

Canım hemen yıka ben ariel ile ıslıyorum. Sonra elimle çıtılıuorum sonrada makineye bebek detatjanı ile yıkıyorum hiç leke kalmıyor. Bazen sabun ile de yapıyorum

bende domestos kullanmadim 60 da ceker diye dusunuyorum he0
Her kıyafetin çok az da olsa ilk yıkamada bi kısalma payı vardır .ondan sonraki yıkamalarda kazak ve yünlü gibi narin kıyafetler hariç çekmezler .ben oğlunun beyaz ve renkli penyelerini,kilotlu çoraplarını ,çoraplarını taytlarını hep kaynatırım .hatta satın alırken azıcık küçülme payını da hesaba katıp büyüklüklerini ona göre alırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…