- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
bebek deterjanida cikarmiyor ben ariel sivi deterjan denedim cikarmadi alo denedim ayni omo aktif fresh renklilere de oluyomuBebek deterjani tavsiyesimi istiyorsunuz anlamadim ama eger normal deterjansa omo aktif fresh cok iyi.
sagolun denicemKosla Vanish(sıvı) beyaz olanını kullanın
kizim 1 bucuk yasinda renklilerini 60 a atarsam kucucuk kalirAriel leke çıkarıcı, asprex diye bir acayip ürün, loc leke çıkarıcı, beyazlara soda ve domestos. Benim kullandıklarım bunlar. Lekeli kıyafetleri 60 derecede yikiyorum on yıkama yapmıyorum.
:) buda iyi fikir ama her zaman olmuyo malesef ben yokken annem kv olsun biseyler veriyolar ve ben yetisene kadar is isten geciyoÖnlük bağlayın.
dediklerinizide denicem tesekkur ederimAriel leke çıkarıcı, asprex diye bir acayip ürün, loc leke çıkarıcı, beyazlara soda ve domestos. Benim kullandıklarım bunlar. Lekeli kıyafetleri 60 derecede yikiyorum on yıkama yapmıyorum.
Evdeki lekeleri çıkmayan kıyafetleri giydirin evdeyken onları istediği kadar batırsın.:) buda iyi fikir ama her zaman olmuyo malesef ben yokken annem kv olsun biseyler veriyolar ve ben yetisene kadar is isten geciyo
Bebek deterjanıyla birlikte yıkayınsagolun denicem
simdi uzatmak asla istemem ki vaktim de yok ama size bi aciklama yapmam gerekiyo sanirim evet bu benim derdim ve buyuk evet cunku lekeli kiyafet giydiremem ve ben elimden geldigince etrafimdakilere gercekten muhtac olanlara yardim ediyorum gerekirse satin aliyorum bu aciklamayi yaptirmamaliydiniz benceCooook büyük dert bu mu? Bazi cocuklarin lekelide olsa giyecek kiyafeti yok....
kizim 1 bucuk yasinda renklilerini 60 a atarsam kucucuk kalir
evet yemek yedirirken artik oyle yapiyorum kv bisey veriyo eline anne verme bisey takalim amaan cikar diyo hatta ablamin kizima dogum gunu hediyesini boylece mahvetti beyaz diEvdeki lekeleri çıkmayan kıyafetleri giydirin evdeyken onları istediği kadar batırsın.
Cooook büyük dert bu mu? Bazi cocuklarin lekelide olsa giyecek kiyafeti yok....
bende cok dikkat ederim marka iyi diye bisey yok ama giydirdiklerime kaliteli olsun diye cok secerek alirim 60 kuculur diye kalmis aklimizda hep:)Niye küçük kalsın yahu? Kaliteli penye çekmez. Bebeginize de kaliteli kıyafet giydirin lütfen, diğerleri sağlığa zararlı zaten. Şimdiye kadar 60 derecede çeken hiç biseyim olmadı. Soğuk suda lekelerin çıkmaması normal, hangi ürünü kullanırsanız kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?