bir bakarmisiniz ?

evet malesef bekliyo cok olmasa da 2 3gun bekliyo makine arcelik 2 bucuk senelik evliyim ama kziim dogdugundan beri memnun degilim tesekkur ederim

birkaç aya kadar dökmeden yemeyi öğrenecek. bu süre zarfında gündelik olarak o lekeli kıyafetleri giydirin misafirlik için ayrı kıyafet bulundurun.
o lekeleri de çıkarmak için asla ama asla kimyasal deterjan kullanmayın. dalin, unibaby, roxy dalan ve kesenize göre organik hipoalerjenik ürünler dışında leke çıkarcam diye ürün kullanmayın.
vanish kosla, asprin gibi şeyleri öneren olmuş da 1,5 yaşındaki çocuk bu deterjanlarla yıkanan kıyafeti giydiğinde o bebek teninde nasıl hasar olur hiç düşünmüyor musunuz?
leke çıkartcam diye çocuğunuzu sağlığından etmeyin.

O anlamda demedim. Yani böyle bi konuyu bu kadar kafaniza takmayin alti üstü bi leke. Cocuk bu sonucta

O anlamda demedim. Yani böyle bi konuyu bu kadar kafaniza takmayin alti üstü bi leke. Cocuk bu sonucta
cok seciciyim titizm yani kendi capimda diyelim bide kv makinede cikiyo annemde cikiyo allah allah benm makinedemi var sorun deterjandami diye surekli kafama takiyorum

cok seciciyim titizm yani kendi capimda diyelim bide kv makinede cikiyo annemde cikiyo allah allah benm makinedemi var sorun deterjandami diye surekli kafama takiyorum

önemli olan senin titizliğin değil çocuğunun sağlığı. benim oğlum da döküyordu önüne ben o kıyafetleri giydiriyordum gündelik olarak. önlük de taktırmıyordu. çocuğumdan kıymetli değil lekeler..

Reactions: anu
baktım

en büyük sorununuz bu olsun cidden.

leke çıkarıcılar var, dr. beckman lekenin üzerine sürüyorsunuz biraz bekletiyorsunuz sonra normal yıkıyorsunuz, bazı enzimler güneşle aktifleniyor, güneşte kurutursunuz.

leke tazeyken lekeyi ılık sabun ve su ile yıkayın, sonra kuruduktan sonra kirli sepetine atın, ben hep böyle yaparım, kolay oluyor.

Yok küçülmez. Kaliteliden kastım doğal pamuklu, kimyasal boya içermeyen ürünler, marka değil.
bende oyle yapiyorum evdeykn yemk yerken giydryrm mesela yeni aldgm kiyafetinden cikmaynca uzuluyorum amway urunlerinede bakicam dogal olanlarida deniyorum elbet

evet keske boyle dertlerimz olsa :) tesekkur ederim dikkate alicam yorumunu

onceden cok doldurdugmu farkettim ve bosluk birakiyorum biraz buda fayda etti biraz acikcasi
Beyazlilari yikarken bir karis kalsin yukaridan renklileri makinenin sadece yarisina kadar doldur.

Beyazlari 80 90 da renkliler 60 ta yika.

Cocuk icin leke cikarici camasir suyu kullanma sakin.En fazla beyaz sabunla elinde yika lekeli yeri oyle makineye at.

Ariel leke çıkarıcı, asprex diye bir acayip ürün, loc leke çıkarıcı, beyazlara soda ve domestos. Benim kullandıklarım bunlar. Lekeli kıyafetleri 60 derecede yikiyorum on yıkama yapmıyorum.
60 derecede yikadigin çamaşırlara bir sey olmuyor mu?ben 60 da yikamaya korkuyorum ve malesef cogu zaman benim de camasirlarimda leke kaliyor. kosla oxi ile cikarmaya calisiyorum bazen o ile ise yaramiyor.

aklıma gelmişken ekliyim hipoalerjik deterjanlar var o kadar da marka vermiyim ama markette var. benim 30da bile çıkarıyor

evet makineyi tamamen doldurmamak ve sıcak suda yıkamak önemli, hipoalerjik hafif deterjanla bile çıkıyor. ben baya az çamaşır atıyorum makineye öyle daha iyi temizleniyor. renkliler 60 beyazlar 90 olmalı bence de çocuğun sağlığı için, klorak kullanırsan da bir kere boş yıkat sonrasında iyice durulansın çamaşırlar.

hiç çıkarmıyorsa, makine köpüklüyken durdurup bi 15 dk bekletip köpüklü sonra devam ettirirsen artık işe yarar diye düşünüyorum

60 derecede yikadigin çamaşırlara bir sey olmuyor mu?ben 60 da yikamaya korkuyorum ve malesef cogu zaman benim de camasirlarimda leke kaliyor. kosla oxi ile cikarmaya calisiyorum bazen o ile ise yaramiyor.

ben geçen gün tam 3 kez ön yıkamalı programda içerisine deli gibi klorak katarak çok kirli bir polar battaniye yıkadım 60 derecede rengi bile ağarmadı :)) çok şaşırdım. tabi sen bu kadar abartma :)

aa evet bunuda denicem iyi fikir sagoln

80 90 ha baya atiyomusunuz ben korkuyorm ya acikcasi ceker diye kiyafetlerin yikama talimatindada yaziyo bu derecede yikayin diye esimin bi kazagni yikadigimda kollardan itibaren kuculmustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…