Bir Baby Shower olayı…

Arkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Kaynana baby shower istiyosa üşenmesin kendi doğursun bi tane daha. Eşiniz neden kadınların işine bu kadar müdahil, işi gücü yok mu bu herifin?

Arkadaşlar, hepinize destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İnanın dünden beri kendi kendimi yiyorum arkadaşlarım hata mı etti diye… Kayınvalidem 52 yaşında bu arada, baby shower bilmem ne benim bilmediklerimi biliyor öyle söyleyeyim… Teyzem de tamamen kayınvalidemin bu tip organizasyonlara merakını bildiği için önceden başka bir organizasyon daha yapalım diye haber vermek istemiş ama belki de hiç aramamalıydı dediğiniz gibi… Bu arada baby shower dediğime de bakmayın işte, adı baby shower bir iki süs ve bir araya gelmekti maksat..

Yazdığından bir kız kıza arkadaşlarınla ev oturması, birde aile üyeleriyle ev oturması yapılacak diye anlaşılıyor. Kaynanan bunu anlayamamış mı? 😅

Baby shower isterse üç kere olsun, doğum günleri bile arkadaşlarla sevgiliyle aileyle ayrı ayrı kutlanabiliyor. Kocanla kutlayacağın evlilik yıldönümü kutlaması mı bu sadece belirli gün ve ilgili kişiyle kutlansın.

Kaynanan kudurmuş. Kocanı gazlamış. Sen hamileyken hem hamileliğin hem hastane durumundan dolayı herhalde seni kıskandı ilgi üzerinde olduğu için, bir ağlamış tüm ilgiyi üzerine çekmiş.
Evet, ben de dünden beri bunu anlatmaya calısıyorum. Adı baby shower olabilir ama maksat bir araya gelmek, süs püs yapıp tekrar bir araya gelinemez mi sanki? Neden bu kadar büyüttü bilmiyorum, bir arasa beni..

Evet, ben de dünden beri bunu anlatmaya calısıyorum. Adı baby shower olabilir ama maksat bir araya gelmek, süs püs yapıp tekrar bir araya gelinemez mi sanki? Neden bu kadar büyüttü bilmiyorum, bir arasa beni..

Boşver arama.

Rahatsız olduğu bir durum varsa seni arayıp, "kızım iki kere kutlama olmasın, büyük kalabalık bir şey yapalım" deseydi. Teyzen size havuzlu villa kiralayıp, kaynanan gelince öyle oturma odasında önüne kuru çay servis etmeyecekti sonuçta. Kaynanan kudurmuş. Az daha kaynar durulur sonra.

Arkadaşlar, hepinize destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İnanın dünden beri kendi kendimi yiyorum arkadaşlarım hata mı etti diye… Kayınvalidem 52 yaşında bu arada, baby shower bilmem ne benim bilmediklerimi biliyor öyle söyleyeyim… Teyzem de tamamen kayınvalidemin bu tip organizasyonlara merakını bildiği için önceden başka bir organizasyon daha yapalım diye haber vermek istemiş ama belki de hiç aramamalıydı dediğiniz gibi… Bu arada baby shower dediğime de bakmayın işte, adı baby shower bir iki süs ve bir araya gelmekti maksat..
Önemli olan o bebeği sağlıkla kucağınıza almanız. Proteinüri de önemli bir problem, hiç canınızı sıkmayın bu meselerle, kendinizi açık net ifade edin anlamazlarsa kendileri bilir.

Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş
Niye Allah'ın bir kere olması Allah'ın emri miymiş. Ne kadar enterasan insanlar var yaa.
Şahsi fikrimi diyeyim : Ben sağlık sorunumdan emin olmadan hiçbir şey yapmazdım.

Arkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Benim kayınvalidem Baby shower ne demek bilir mi şüpheliyim😁 milletin kayınvalidesi bir kere olur diye tribe giriyor 😁 arkadaşlarınız ile yapılacak etkinlikte kendi ailenizden bir büyük var mıydı? Hani varsa buna alınmış olabilir diye düşündüm. Ama yine de bunun için tantana yapması çok saçma. Çok istiyorsa bir organizasyon da kendisi yapsın. Hamile hamile canınızı sıkmayın bunlar için.

Teyzen kv ye haber vererek ortalığı yok yere karıştırmış. Siz kız kıza kendi aranızda bir eğlence yapsanız, teyzenizin bile haberi olmasa iyi olurmuş.

Kv baby shower'ı mevlit gibi bir şey sanmıştır, o yüzden " bir kere olacak" diyerek ağlamıştır.

Eşinin bu konuda atar gider yapması ayrıca saçma.

Keşke erkekler her moka karışmasalar. Kadın kadına yapılacak bir organizasyon hakkında fikir beyan etme hakkını nerden bulmuş anlayamadım. Kaynanaya bak bir de hele sen. Ne işi varmış gençlerin yanında? Çok meraklıysa kendisi yapsaymış en başından bir organizasyon da herkesi davet etseymiş madem. Fikir başkasından çıkınca mı suç olmuş?
Eskiler gönlünce hiç bişey yaşamadıkları için böyle yapıyorlar yapsınlar tadına varsınlar istemiyorlar , annem çocuklarını bile zamanında kucağına alıp sevememiş kaynanası sürekli kızarmış kayınbabası yanında sevdikleri için ayıplanırmış ..bu eski kuşak bize o yüzden çoğu şeyi çok görüyor yıl oldu 2024.

Kayınvalidenizin drama queenliği hahahshd
Şaka bir yana bırakın boşverin. Canınız nasıl istiyorsa öyle davranın. Belli ki zor bir süreç. Çevrenizdeler de anlayışsız. Siz stres yapmamaya ve kendi huzurunuzu korumaya çalışın. Millet saçmasapan triplerinde boğulsun boşverin. Sonra ne saçma şeylere canınızı sıktığınızı düşününce anlıyorsunuz

Ortalığı karıştıran teyzeniz olmuş kayınvalide ve eşte dinamit döşemiş kavga etmek için bahane ariyorlarmis teyzede hem size haber veriyor hem kayınvalideyi arıyor sürprizlikten çıkmış muhtemelen kutlamada sizin ailenizde olacak zannetmistir bensiz eğleniyorlar diye dusunmustur.

Peki neden her kutlama teyze evinde yapılıyor madem gençler kutlamak istedi kendi evlerinde yapsınlar yada bir cafeye gidip birşeyler yiyip icilip sohbet edilebilirdi şahsen ben bundan sonra böyle bir organizasyonda teyze evini tercih etmezdim.

Bosver kanka aramazsa da aramasin, sen de arama ne hali varsa gorsun

X