- Konu Sahibi yellowbomb
600 milyon asgari ücretle birikim yapmaya başladı sevgilim bilezikleri ve beyaz eşyayı alıcak tabi allah izin verirse..bukadar az parayla bunları nasıl alıcak demeyin alıcak işte bekleyen varya böyle yıllardır ...babasına borcu vardı onu ödüyor bide bu parayla aynı zamanda her ay çeyrek alıcak da bileziğe dönüştürecek..aynı zamanda babası hiç destek olmadığı gibi şimdi tutturdu her ay bana 150 milyon ver ben işi bırakıcam hastayım. sanki sevgilim ayda 5 milyar alıyor .sevgilim dedi babasına ee ben nasıl birikim yapıcam böle diye..biraz sonra yendien başlıyormuş para istemeye..şimdide tv aldı babasına sırf bu 150 milyon işinden kurtulmak için..her ay taksitle ödüyecekmiş daha para istemez benden diyor..bunun yol parası yemek parasıda vardı tabi..yemek yemiyo işte yol parasınıda ablası araba almış onla gidicek öyle kar olucak..böyle 3-5 kuruş artırıp hem babasıa hem birikime nasıl katlanacaz bilmiyorum....askerden gelince hemen nişan takıp biraz zaman sorada evlenecektik güya bütün maaşını birikime yatıracaktı tabi böyle az maaş olucağını nerden bilelim..benim sabır taşım çatladı artık 1,5 yıl askerliğini bekledim evlencez diye şimdi birsürü şey çıktı...ne bu sene nişan oldu ne 2011 de bişey olucak ,2012 nin yazında beyaz eşyayı anca alırmış ...benim okadar hayalim yıkıldı ..yıllardır bekledim şimdi okadar yıl daha uzadı nasıl bekliyecem sabır taşım çatlamış hayallerim yıkılmış yıllar gözümde büyüyor..sürekli ağlıyorum ...şuanda da çok ağlıyorum klavye ıpıslak oldu..annemde kaçıyorum ağladığımı görmesin diye..gözlerim şişti..çok berbatım..ne zormuş bu evlilik bana ya ...allah kahretsin...millet yağmur çamur demeden kar kış demeden evleniyor ben hala nelerle uğraşıyorum babasının gönlünü yapmaya çalışıyo beyefendi benimde gönlümü yapmaya çalışıo saolsun ama onlara daha ağırlık veriyo sevinio babam gurur duyuyo benle diyo oğlum eve tv aldı diye diyo..bende hı sevinsin hayırlı olsun dedim sustum...bi ben sevinemedim der gibi...öyle ama bi ben sevinemedim çok sinirim bozuk aniden ağlıyorum ..evliliği kafamdan çıkarmaya çalışıyorum bugünlerde böyle oluncada hepten duygusallaşıyorum...hiç demiyolarki oğlum beyaz eşyanı biz alırız senin maaşın çok az falan...hiç hiç destek olan yok bide bi evin bi oğlu..yazık yaa...okadar maaş alıyo emekli maaşı kendi maaşı 2 kardeşler zaten ablasının kimseye yükü yok arabasını bile kendi aldı..bizimki de yük olmaz ...hala daha yetiremiyomuş da asgari ücretle çalışan çocuğun 150 milyonuna göz koymuş adama bak ya...nefret geldi ...bu ayda 300 milyon istediler borçları varmışda...ay dedim ver verde kurtul dedim..yok okadar vermem diyo altın alcam diyo...zaten altın aldı başını gidiyo böyle ayda bir tane 2 taneyle yıllar geçecek de geçecek....çok yavaş ilerliyoruz ...hiç bişeye sabrım kalmadı ..çok dua etmiştim 2010 da nişan takalım 2011 de evlenelim diye...2010 çıktı gidiyor kaç gün kaldı şurda ama kaç kişiyi evlendirdi 2010 ben bırak evlenmeyi nişanlanamadım bile..2011 de de olmayacağı kesinleşti ne nişan ne düğün...bütün hayallerim yıkıldı ne zormuş hayllerden vazgeçek..allah nasip etmedi işte ...ben bekleyeme mahkum olmuş gibi hissediyorum kendimi...koskaca askerliğini bekledim bu hayallerle asker beklemek çok zor bilirsiniz..şimdi üstüne yetmezmiş gibi hem hayallerim olmadı hem bi asker bekleme yılı kadar hatta ondan da fazla zaman var önümde evlilik için..zaten nasip olurmu olmazmı o da belli değil...çok kötüyüm ben boşluktayım ...bu yıllar nasıl geçicek ...sinirden telefonda konuşamıyorum onunla..hemen gözümden yaşlar boşalıyor sabır diyor sabır taşım çatladı dedim senin yüzünden hayallerim yıkılıd dedim hayır yıkılmadı diyo en herşeyi halletcem diyo hep aynı muhhabbet....sonu ne olucak bilmiyorum bu işin....herkeze herşeye sinirliyim.......