Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar gerçekten çok uğraştırdı ama değdi.malzemelerini bulabilirseniz yapabilirsiniz.üzerindekiler kırık cam parçları ele batmayanlardan adı ne bilmiyorum.altındaki el yapımı hamur.(yumurta kutusu ıslatıp tutkalla yoğuruyoruz).ahşap aynanın üzerine hamuru yapıştırıyoruz üzerinede camları yapıştırıyoruz bir hafta 10 gün kadar bekliyoruz kurumasını sonrada sprey boya ve sim bukadar önemli olan hamurunu ii ayarlamak lazım bi ölçüsü yok gözkarraı yapıyoruz ve camları ii yapıştırmak lazım yoksa kurumaya bıraktıktan sonra düşüyo.beğenmenize sevindim
sanırım Allah muhammed yazanları soruyosun .onlar alçı yapılmış kalıp halinde satılıyo.ben alçı halinde aldım sprey altın boyayla boyayıp sim döktüm üzerine kurumaya bıraktım bikaç saat içinde kuruyo zatenaynada suslerde harika peki o susleri nasil yaptiniz olan bi susumu boyadiniz yoksa odami sizin imalatinizopuyorumnanaktan
canım çok hoş olmuş ellerine sağlk..hangi boyadan kullandın ne renkdi.camları nerelerden bulabiliriz. çokmu sordum acaba.![]()
etlik de osmanlı işmerkezi var en alt katında hobi dünyası var oraya git canım benim adımı ver indirimde yaparlar ben orda kursiyerim.oraya gittiğinde sadece cam parçası almayacağına eminim gördüğün herşeyi yapmak isteyeceksin bütün ürünler el emeği ve muhteşemler almazsan bile kesinlikle uğra derim