Bir aynanın değişimi:))

aynada suslerde harika peki o susleri nasil yaptiniz olan bi susumu boyadiniz yoksa odami sizin imalatinizopuyorumnanaktan

sağolun kızlar gerçekten çok uğraştırdı ama değdi.malzemelerini bulabilirseniz yapabilirsiniz.üzerindekiler kırık cam parçları ele batmayanlardan adı ne bilmiyorum.altındaki el yapımı hamur.(yumurta kutusu ıslatıp tutkalla yoğuruyoruz).ahşap aynanın üzerine hamuru yapıştırıyoruz üzerinede camları yapıştırıyoruz bir hafta 10 gün kadar bekliyoruz kurumasını sonrada sprey boya ve sim bukadar önemli olan hamurunu ii ayarlamak lazım bi ölçüsü yok gözkarraı yapıyoruz ve camları ii yapıştırmak lazım yoksa kurumaya bıraktıktan sonra düşüyo.beğenmenize sevindim

canım çok hoş olmuş ellerine sağlk..hangi boyadan kullandın ne renkdi.camları nerelerden bulabiliriz. çokmu sordum acaba.:kahve:

aynada suslerde harika peki o susleri nasil yaptiniz olan bi susumu boyadiniz yoksa odami sizin imalatinizopuyorumnanaktan
sanırım Allah muhammed yazanları soruyosun .onlar alçı yapılmış kalıp halinde satılıyo.ben alçı halinde aldım sprey altın boyayla boyayıp sim döktüm üzerine kurumaya bıraktım bikaç saat içinde kuruyo zaten

canım çok hoş olmuş ellerine sağlk..hangi boyadan kullandın ne renkdi.camları nerelerden bulabiliriz. çokmu sordum acaba.:kahve:

ne demek aşk olsun :dance:altın sarısı sprey boya kullandım canım.camları inan bilmiyorum nerde satıldığını camcılara sorsanız bilir sanırım yada böle süsleri yapan yerler bilir ben bu süsleri yapan bi yerden aldım

ya süper olmuş ellerine sağlık valla
böyle birşey almak için dünya para vermek lazım
bayıldım gerçekten güle güle kullan canım

süpersin canım bayıldım yerimsenibenüzerine yapıştırdığın camları nereden aldın
ankaradayım bende bulamazsam eğer senin aldığın yerden alayım

etlik de osmanlı işmerkezi var en alt katında hobi dünyası var oraya git canım benim adımı ver indirimde yaparlar ben orda kursiyerim.oraya gittiğinde sadece cam parçası almayacağına eminim gördüğün herşeyi yapmak isteyeceksin bütün ürünler el emeği ve muhteşemler almazsan bile kesinlikle uğra derim

etlik de osmanlı işmerkezi var en alt katında hobi dünyası var oraya git canım benim adımı ver indirimde yaparlar ben orda kursiyerim.oraya gittiğinde sadece cam parçası almayacağına eminim gördüğün herşeyi yapmak isteyeceksin bütün ürünler el emeği ve muhteşemler almazsan bile kesinlikle uğra derim

teşekkürler canım opuyorumnanaktan keçiörende oturuyorum zaten.en yakın zamanda uğrarım mutlaka.bakarsın kursiyer olurum bendekaydirigubbakcemile5.ismin aycan mı?

uğra gerçekten sevinirim adım hilal. orda muhatap olacağın kişi fatoş abla ve eşi var.küçük bi yer ama muhteşem şeyler var

Çok beğendim ama o hamur olayını anlamadım canım onu nasıl hazırlıcağız birde plastik ayna üzerine de yapılabilir mi?

plastik ayna nasıl anlamadım ama ağır bişi olması lazım çümki üzerine işlem uygulandıkça kırılmaması lazım.hamurunu kursta hocamızla hazırlıyoruz ama evde yapılabilirmi bilmiyorum yumurta kutuları oluyo ya akşamdan onları suya bekletip yumuşatıyoruz yumuşayınca elimizle iice eziyoruz parçalıyoruz içine tutkal ve istenilen renk boya koyup iice yoğuruyoruz ama ölçülerini göz kararı koyuyoruz yani siz kendiniz anlayabilirsiniz sonrada uygulayacağımız yüzeye sürüp uzun bi süre bekletiyoruz benimki 1 hafta bekledikten sonra kurumuştu

Back
X