Bir aynanın değişimi:))

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
arkadaşlar eski aynamın resmi yok şuan elimde ama tarif edince anlarsınız.hemen hemen her yerde olan kanarları kahverengi ahşap dikdörtgen bir aynaydı eskiden.eşimle birlikte yaptık bu aynayı görenler çok beğeniyo inanmıyolar bizim yaptığımızaalkisalkisalkis

Eklentiler

• $Fotoğraf0196.webp
    $Fotoğraf0196.webp
    33 KB · Görüntüleme: 266
  • $Fotoğraf0198.webp
    $Fotoğraf0198.webp
    51 KB · Görüntüleme: 243
enfes olmuşş..ellerinize sağlık..
nasıl yaptığınızı da anlatacak mısınız?:kedi:

çok güzel
peki nasıl yaptınız

kafamçokkarıştınasıl ya acilllllllllllllllllllllllllllll sositosositoyapım aşamalı lütfennnnnnn bayıldım alkisalkisalkisbende simli şık şeylere hastayım zaten:delphin:a.s.ellerinize sağlık eş ve aşk dayanışması bence bu güzellik:1hug:

Aslında resme bakana kadar öyle ahım şahım bir şey beklemiyordum ama güzel olmuş gerçekten.alkisalkisalkis.

sağolun kızlar gerçekten çok uğraştırdı ama değdi.malzemelerini bulabilirseniz yapabilirsiniz.üzerindekiler kırık cam parçları ele batmayanlardan adı ne bilmiyorum.altındaki el yapımı hamur.(yumurta kutusu ıslatıp tutkalla yoğuruyoruz).ahşap aynanın üzerine hamuru yapıştırıyoruz üzerinede camları yapıştırıyoruz bir hafta 10 gün kadar bekliyoruz kurumasını sonrada sprey boya ve sim bukadar önemli olan hamurunu ii ayarlamak lazım bi ölçüsü yok gözkarraı yapıyoruz ve camları ii yapıştırmak lazım yoksa kurumaya bıraktıktan sonra düşüyo.beğenmenize sevindim

haklısın canım bikaç tane daha kendi yaptığım altın sarılı süslerim var onlarla uyumlu olsun diye bu rengi seçtim yalnız gümüş rengide aynı şekilde gösterişli duruyo isteyen deneyebilir

Eklentiler

• $Fotoğraf0197.webp
    $Fotoğraf0197.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 64
Back
X