Çocuk Hastalıkları Bir aylık bebek yanlış tutuş🚨

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
328
53
33
Arkadaşlar nolur bana yardımcı olun bir aylık bebeğim var kayınpederim denen adam çocugu iki eliyle sırtından tutarak kaldırdı çocuğun kafası arkaya düştü çünkü çocuk kafayı tutamıyor doğal olarak . Acaba bebeğime birşey olmuş mudur çok korkuyorum.

Son düzenleme:
Muayeneye götürme şansınız yok mu? Ne sebeple öyle tuttu zavallı bebeği ?

Muayeneye götürün .ama korkmayın Allah koruyor onları .çok çok yanlış tabiki yapılan .bazı insanlar çok bilmiş of ki ne of.

Suratından tutarak kaldırmak ne demek ya! Hir doktora götürün nasıl öyle kaldırabilir sıkıntısı ne bu adamın.

Allah'ım böyle insanlardan bizleri evlatlarımızi koru..büyük soylemeiyn saygı kaygı kalmaz ortalığı yıkardim düşüncesiz insanlar..bı mauyene ettirin yoktur biseyi büyük ihtimalle ama eşinize de söyleyin uyarsın bı zahmet..ay çok gerildim vallah Allah sabır versin

Suratından mı tuttu yoksa suratı kendine dönükken kollarının altından mı tuttu tam anlayamadım.

Çok sinir bozucu bişinçsiz insanlardan gıcık oluyorum.Benm kvde de 5 günlük bebeğimi kollarından tutarak kaldırırdı sorarsan 2 çocuk büyüttüm

Gerizekalı mı bu adam

Kp manyak mi zihinsel engelli falan mı var niye böyle bişey yaptı

Boynunu mu çekti ? Sanırım kafasından tutup kaldırdı demek istiyorsunuz. Malesef böyle kafalar hala var. Bana da yaptırmadım diye yok çocuğun boynu çıkmayacak yok boyu kısa kalacak saçma sapan şeyler söylüyorlardı. İnşAllah bir şey olmamıştır. Bir muayeneye götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…