Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

Günaydın fıstıklar bugünü benim için havuç suyu günü ilan ediyorum akaşama kadar taze sıkılmış havuç suyu içicem 2 gündür yoktum annemdeydim e doğal olarak diyetim bozuldu şu an bozduğum günlerin detoksunu yapıyorum havuç suyu ile

Merhaba günaydın ,

super bir başalngıç olmus o halde kolay gelsin hepimize

Merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama hiç bi fikrim yok bi anlatırmısınız yarın başlıycam ramazana kadar en azından 8 kilo vermem lazım bi ayda 8 kilo aldım diyetteydim dşyetten çıkınca saldırdım bşrden hmaklık ettim en azındn bunları vmem lazım 72 dwn 80 e çıktım bi ayda en azından şu 18 günde ki yani ramazana kadar tekrar 72 olmak bu aldığım kilonun 2-3 kilosu ödem ve çok yemenin verdiğidir o hemen gider tahminimce ama diğerleri asıl kilodur bna bi anlatırsanız neler yapıcam

Merhaba canım ben kendi yaptığım sıvı diyeti anlatayım meyve sebze suları içiyorum acıltıkça meyve yiyiyorum Yeşil çay lavanta çayı ve sinameki tüketiyorum tarçınlı su içiyorum hergün mutlaka ev yapımı yoğurt tüketiyorum süt peynir ve yumurta tüketmiyorum hergün az da olsa yürüyüş squat ve plank hareketi yapıyorum

Canım sadece bunlarmı yani mesela bir iki günlük yediklerini yazarmısın örnek olarak ve ne kadar zamanda kilo verdiniz bunu yaparak

Kızlar meraba ben yeni üye oldum tüp bebek tedavisine baslayacagim ama önce kilo vrmem gerekuyr nolur bna yardım edin kaç zamandır kendim birşeyler deniyrm ama olmadı

Ben dun diyetimi biraz bozdum cunku bugun mezuniyetim var kizlar dun kalktim bir bollos peynirli yedim yanina karisik meyve suyu yanina cacik ama cacigin yarisini yedim yanina hazie mercimek corbasi su gibiydi icemedim bollosla doydum valla birde cikolatali form almistim iki tanede ondan yedim aksama dogru baktım 2gundur tuvalete cikmadim siyah dur kiraz kayisi yikadim bir kase hemen etki etti valla aksam da cerez yedim badem antepfistigi falan ama yine de bir gunde almam gereken kaloriyi asmadim saniyorum çünkü bollos 300 kalori bile degil digerlerini de toplasan 1000 kalori etmez bile hepsini yarim yarım biraktim cunku sisiiriyor herşey artik

günaydın kızlar acayip bir ödemim var tam anlamı ıle sıvı dıyeti uygulayamadım ama yemek yediğimde söylenemez ama sıskınlıkten patlıcak gibi hissediyorum ve moralım bozuluyor konsantre olamıyorum ne olur destege ihtiyacım var

Günaydın canım o zaman 1 demet maydanozu 2 litre suda haşla akşama kadar su niyetine tüket bütün ödemini atarsın

Burcu Yinede çok iyi gidiyorsun canım sakın bırakma bak ne güzel iştahın kapanmış arada küçük kaçamaklar olabilir sorun değil

Kızlar meraba ben yeni üye oldum tüp bebek tedavisine baslayacagim ama önce kilo vrmem gerekuyr nolur bna yardım edin kaç zamandır kendim birşeyler deniyrm ama olmadı
Ah canım ya inşallah bebeğini kucağına alırsın sıvı beslenerek çok hızlı kilo verebilirsin gün boyu istediğin meyve ve sebze sularını sade yada karıştırıp içebilirsin sebze veya mercimek çorbası ayran çorbası tüketebilirsin

Afiyet olsun mis tatlım bugün sabah kahve içtim sonra bol su öğlende çorba içerim aksam geç gidiyorum eve ama en son kacta çorba falan iciyorsun tatlim

Afiyet olsun mis tatlım bugün sabah kahve içtim sonra bol su öğlende çorba içerim aksam geç gidiyorum eve ama en son kacta çorba falan iciyorsun tatlim
Sağol canım bugünkü menüm şöyle olacak biraz sıvı diyetinin dışında kalacak ama yine çok düşük kalorili

Sabah 11 şekersiZ Türk kahvesi
14;00 yeşil çay

Öğlen 15 ;00. Yoğurtlu haşlama kabak

Akşam 18;00 mercimek çorbası

20;00. Sinameki çayı

22;00 lavanta çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…