- 30 Mayıs 2015
- 28
- 6
- 38
-
- Konu Sahibi ebrarece49
Evet canım gerçekten karnım acıktıkça huzur buluyorum huzur buldukçada hayattan zevk alıyorum demek deyildirke yemek için yaşıyoruz aslında biz yaşamak için yiyiyoruz bunun idrakine varmak lazımOh olsun eglrnin yemekten daha eğlenceli olduğundan eminim :)
Squat bazen benide korkutuyo ama kalçamı çok dikleştirdi dur sana bi resim atayım squat programı brnim yaptığımSquat bende yapmak istiyorum hem sıkilasmak hem incelemek için ama kalinlasirim diye korkuyorum
Canım ben geçen gün fotomu çektim bide Ramazan'ın başında çekicem buraya yüklicem bakalım güzel olacakmıyım selüliti fazla yok bende ama bakalım etki edecekmi şu an bi fark yokAt hayatım ama herhalde çok kalinlasmak için daha sıkı yapmak gerek herhalde bacakların sikilastimi selilutlerine iyi heldimi
Tabiki de tatlım katilabilitsinMerhaba benim de 7 kilo fazlam var size katılabilir miyim?
Bir kaç gündür zaten dikkat ediyorum yemeğime ama yarından itibaren sıvı ağırlıklı beslenmeye başlayacağım.Ayrıca hergün sauna eşofmanın alt kısmını giyip 1 saat yürüyüş yapıyorum ve yarından itibaren yanına squat ve dansıda ekleyeceğim inşallah ramazan bitimine kadar veriririm.veriririz:)Tabiki de tatlım katilabilitsin
65 kiloyumİnşallah tatlım ya kaç kilosun