Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

Tesekkur ederim siz boyle beslenerek On kilo mu vrrdibiz

Ooo tatlım iyi bi başlangıç yapmışsın bende durumlar iyi şükür bakalım Cumartesi kilom kaç çıkacak

Hayır şuan diyeti uyguluyorum canım gelişmeleri yazarım
Anladim canim bi diyeti uygulayıp sonic alan var mi acaba ben gecen yıl cok araştırıp İsveç diyeti yaptim isvecle 7kilo verdim sonrasında da kilo kaybettim 16kilo verdim toplamda ama evde durmaktan tekrar basa döndüm yeni arayışlar içinde bu çarptı gozume o yuzden araştırıp cok soru soruyorum kusura bakmayın :))

Canım doğru söylüyorsun ama vitamini meyve lerden Demir'i ıspanak suyundan minerali soda ve alkali sudan alıyoruz zaten ama çok vitamin eksikliği olan varsa takviye yapabilir tabi
B vitamini tiamin? daha dogrusu mutalak sebzelerde olmayan vitaminler de var , tiamin vitaminin eksikligi maalesef kalici beyin hasarina kadar yol acabiliyor. ornegin canli bomba olan bir cok kiside tiamin eksikliginden dolayi olusan wernicke-korsakoff sendromuna sebeb oluyor. Benim yaptigim diyette hazir karisim meyva sulari diyetiydi icinde sozum ona tum vitaminler vardi siz yine de tedbiri elden birakmayin.
B1 Vitamini eksikliği: Büyüme döneminde, özellikle sinir sisteminin gelişmesi ve metabolizma için B1 vitaminine ihtiyaç duyulmaktadır. B1 vitamininin eksikliğinde; kusma, iştahsızlık, huzursuzluk, nefes almada zorluk, kalp çarpıntısı, morarma, kalp yetmezliği, merkezi sinir sistemi bozuklukları, ses kaybı, görme bozuklukları ile beriberi hastalığı yaşanabilir.

Bak kendin diyosun hazır meyva suyu tükettim ben şahsen farklı karışımlar yapıyorum alkali oluyo ve hepsi doğal ev yapımı kutuya pakete gitmiş hiç bişey tüketmem ama uyarın için teşekkürler

Evet ablamın komşusu mide ameliyatı geçirdi böyle beslenerek 18 kilo verdi soru sorabîlirsin canım

Selaaam bugun kalktim limonlu su ictim oglene kadar bise yemedim midem almadi cok toktum oglen portakal suyu ictim burger kingden aldim arkadaşlar menu yedi bn kendimi tuttum 4 bucuk gibi mercimek corbasi ictim sosluydu yanina karisik meyve suyu sonra 1 ceviz yedim yanina 5 6 siyah kuru üzüm yanina kayisili form , biraz oncede kiraz ve siyah dut yedim 5 6 sar tane yedim

güzel sağlıklı az sık sık

Bende başladım bugun ilk olarak kahvemi içtim AC karnına kahve cok güzel metabolizma calistirio öğlen de yazarım ne ictiysem :)

Dun hicbise yemedim nerdeyse kalktim karisik meyve suyuyla bir ceviz yedim aksama kadar su ictim sakiz çiğnedi m sadece 1 lokma pasta yedim bir tane de pastanin ustundeki cilegi yedim aksam da saat 10 gibi bir kutu meyve suyu ictim bu kadarla tuttu beni suan cok acim sabah kalktim meyve suyu ictim az sonra corba icicem cunku acliktan ölüyorum: D

Ama kizlar farkediyor resmen zayifladigimi farkediyorum bugun cumartesi tartilmaliyimmm aaaa hemeb bakp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…