- 27 Mayıs 2015
- 20
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi ebrarece49
Tesekkur ederim siz boyle beslenerek On kilo mu vrrdibizSabah : / herhangi bi meyva suyu 1 adet ceviz
Öğle : sebze çorbası meyve / meyva suyu / sebze suyu
Akşam : elma salatalık karışık içecek / limonata / ayran
Buda sizin için alternatif bi liste olabilir harfi harfine uygulamak şart değil bu örnek menü
Hayır şuan diyeti uyguluyorum canım gelişmeleri yazarımTesekkur ederim siz boyle beslenerek On kilo mu vrrdibiz
Ooo tatlım iyi bi başlangıç yapmışsın bende durumlar iyi şükür bakalım Cumartesi kilom kaç çıkacakGünaydın.. Bende bugün geldim artık aranıza :)
Biraz önce büyük kır bardak limonlu şu içtim. Bir fincan da % 0 yağlı sut isittimm, sütlü kahve içeceğim.
Ben elimden geldiğince sebze çorbası içeceğim, birde keten tohumu yoğurt yerim çok aciktigimda.
Siz Nasılsıniz, nasıl gidiyor?
Canım doğru söylüyorsun ama vitamini meyve lerden Demir'i ıspanak suyundan minerali soda ve alkali sudan alıyoruz zaten ama çok vitamin eksikliği olan varsa takviye yapabilir tabi40 gunde 11 kilo vermistim ama lutfen ihmal etmeyin mineral ve vitamin destegini
Haftada bir mi tartilacaksin? Bende öyle yapsam iyi ama hiç sanmıyorum durabileceğimi :)Ooo tatlım iyi bi başlangıç yapmışsın bende durumlar iyi şükür bakalım Cumartesi kilom kaç çıkacak
Anladim canim bi diyeti uygulayıp sonic alan var mi acaba ben gecen yıl cok araştırıp İsveç diyeti yaptim isvecle 7kilo verdim sonrasında da kilo kaybettim 16kilo verdim toplamda ama evde durmaktan tekrar basa döndüm yeni arayışlar içinde bu çarptı gozume o yuzden araştırıp cok soru soruyorum kusura bakmayın :))Hayır şuan diyeti uyguluyorum canım gelişmeleri yazarım
B vitamini tiamin? daha dogrusu mutalak sebzelerde olmayan vitaminler de var , tiamin vitaminin eksikligi maalesef kalici beyin hasarina kadar yol acabiliyor. ornegin canli bomba olan bir cok kiside tiamin eksikliginden dolayi olusan wernicke-korsakoff sendromuna sebeb oluyor. Benim yaptigim diyette hazir karisim meyva sulari diyetiydi icinde sozum ona tum vitaminler vardi siz yine de tedbiri elden birakmayin.Canım doğru söylüyorsun ama vitamini meyve lerden Demir'i ıspanak suyundan minerali soda ve alkali sudan alıyoruz zaten ama çok vitamin eksikliği olan varsa takviye yapabilir tabi
Bak kendin diyosun hazır meyva suyu tükettim ben şahsen farklı karışımlar yapıyorum alkali oluyo ve hepsi doğal ev yapımı kutuya pakete gitmiş hiç bişey tüketmem ama uyarın için teşekkürlerB vitamini tiamin? daha dogrusu mutalak sebzelerde olmayan vitaminler de var , tiamin vitaminin eksikligi maalesef kalici beyin hasarina kadar yol acabiliyor. ornegin canli bomba olan bir cok kiside tiamin eksikliginden dolayi olusan wernicke-korsakoff sendromuna sebeb oluyor. Benim yaptigim diyette hazir karisim meyva sulari diyetiydi icinde sozum ona tum vitaminler vardi siz yine de tedbiri elden birakmayin.
B1 Vitamini eksikliği: Büyüme döneminde, özellikle sinir sisteminin gelişmesi ve metabolizma için B1 vitaminine ihtiyaç duyulmaktadır. B1 vitamininin eksikliğinde; kusma, iştahsızlık, huzursuzluk, nefes almada zorluk, kalp çarpıntısı, morarma, kalp yetmezliği, merkezi sinir sistemi bozuklukları, ses kaybı, görme bozuklukları ile beriberi hastalığı yaşanabilir.
Evet ablamın komşusu mide ameliyatı geçirdi böyle beslenerek 18 kilo verdi soru sorabîlirsin canımAnladim canim bi diyeti uygulayıp sonic alan var mi acaba ben gecen yıl cok araştırıp İsveç diyeti yaptim isvecle 7kilo verdim sonrasında da kilo kaybettim 16kilo verdim toplamda ama evde durmaktan tekrar basa döndüm yeni arayışlar içinde bu çarptı gozume o yuzden araştırıp cok soru soruyorum kusura bakmayın :))
Bence sende haftada 1 tartışmaya özen göster tartılıp tartılıp ne böbrek üstü bezlerine nede moraline zarar verme canımHaftada bir mi tartilacaksin? Bende öyle yapsam iyi ama hiç sanmıyorum durabileceğimi :)
30 dk bisiklete de bindim. Devamı da güzel gelir inşallah
tamam o zamn yarin hemen başlıyorum gün gün yediklerini yazarım motive olur en azından :)Evet ablamın komşusu mide ameliyatı geçirdi böyle beslenerek 18 kilo verdi soru sorabîlirsin canım
Tamam canım başarılartamam o zamn yarin hemen başlıyorum gün gün yediklerini yazarım motive olur en azından :)
cnm bu sebze corbasını nasıl hazırlıosun yağ falan ktıyormusunuzTamam canım başarılar
Dilediğin mevsim sebzelerini kaynat blendırdan geçir sonra zeytinyağı ve baharatlarla tatlandırcnm bu sebze corbasını nasıl hazırlıosun yağ falan ktıyormusunuz
güzel sağlıklı az sık sıkSelaaam bugun kalktim limonlu su ictim oglene kadar bise yemedim midem almadi cok toktum oglen portakal suyu ictim burger kingden aldim arkadaşlar menu yedi bn kendimi tuttum 4 bucuk gibi mercimek corbasi ictim sosluydu yanina karisik meyve suyu sonra 1 ceviz yedim yanina 5 6 siyah kuru üzüm yanina kayisili form , biraz oncede kiraz ve siyah dut yedim 5 6 sar tane yedim
Kızlar bugun itibari ile başladım 1 ay boyunca aksatmadan yapıcam isteyenler bana katılabilir[/QUOTECanım bu sıvı diyetinden biraz bahsedermisin