- 30 Mayıs 2015
- 28
- 6
- 38
-
- Konu Sahibi ebrarece49
Elbette canım hoşgeldinMerhaba benim de 7 kilo fazlam var size katılabilir miyim?
Çok iyi canım tebriklerbugünkü menüm sabah şekersiz türk kahvesi öğlen dışardaydım birşey yiyemedim aksam soda yoğurt :)
hoşbulduk canımElbette canım hoşgeldin
Canım bende sabah Türk kahvesî öğlen yok akşam ıspanak yoğurt ben çok tokum birazdan sinameki çayı içicemAma ne yazikki açlıktan ölmek uzereyim canım :)
Selam canım hoşgeldin aramızaSelam kizlar ben yeni üye oldum..benimde kilo vermem gerekiyor malesef sizinki kadar az degil baya baya bi vermem gerekiyor araniza katilabilirimiyim? :)
Bişey olmaz doğal tatlılar tüketcuma biraz yogundu bugünde biraz öyle giremedim üzgünüm ama benim biraz ipin ucu katcı regl olacahım deli gibi tatlı isteği sişkinlik moralimi bozuyor yahu
Canım benim sıvı diyetini bende iki gün ondan iki gün başka diyet yapıyorum şu an yaptığım bi diyet var sıvı diyetinin dışında bu daha zor bi öğün yedikten sonra en az araya 5 saat koyuyonmalesefki birşeyleri eksik yaptıgımda motıvasyon kalmıyor ya hep ya hic gibiyim hersey düzgün yapılmalı kısacağı bol bol dua edip sizinde desteğinizle bu hafta sıkı geçirmek istiyorum ben ya
Hosbulduk :) 107 kiloyum suan 1,78 boyundayim..116 kiloydum 91 e kadar düstüm sonra 98 ile evlendim 7 ay önce ve suan resmen yine 107 oldumSelam canım hoşgeldin aramızakilon kaç ?