Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

Selam kizlar ben yeni üye oldum..benimde kilo vermem gerekiyor malesef sizinki kadar az degil baya baya bi vermem gerekiyor araniza katilabilirimiyim? :)

Kızlar hu nerdesiniz anlaşılan zayıflamak isteyen yok ben diyet günlük bölümünden kendime diyet günlüğümde açtım çok kararlıyım bayrama kadar incecik olucam inşallah

cuma biraz yogundu bugünde biraz öyle giremedim üzgünüm ama benim biraz ipin ucu katcı regl olacahım deli gibi tatlı isteği sişkinlik moralimi bozuyor yahu

malesefki birşeyleri eksik yaptıgımda motıvasyon kalmıyor ya hep ya hic gibiyim hersey düzgün yapılmalı kısacağı bol bol dua edip sizinde desteğinizle bu hafta sıkı geçirmek istiyorum ben ya

malesefki birşeyleri eksik yaptıgımda motıvasyon kalmıyor ya hep ya hic gibiyim hersey düzgün yapılmalı kısacağı bol bol dua edip sizinde desteğinizle bu hafta sıkı geçirmek istiyorum ben ya
Canım benim sıvı diyetini bende iki gün ondan iki gün başka diyet yapıyorum şu an yaptığım bi diyet var sıvı diyetinin dışında bu daha zor bi öğün yedikten sonra en az araya 5 saat koyuyon

günaydın kızlar serut merhaba hosgeldin halsızlık olacaktır elbet ama asıl mesele bunu nekadar istediğin zamanla alısıyor bunye ramazan bunun için iyi bir fırsat aslında bir deniyebilirsin calısmıyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…