Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

Tebrikler Burcu ben dün misafirliğe gittim ve 1 tabak yemek yedim ekstra moralim çok bozuk :KK43:(( ama diyete devam ediyorum :)) kızlar ben portakal suyu içtiğimde midem yanıyor bende beyaz leblebi yiyorum sizde var mı böyle Şeyler ?

Kızlar merhaba gruba yeni üye oldum benide araniza alirmidiniz lütfen su orucu yada sıvı beslenmenin bir çok insanin aksine faydalı bile olduğunu dudunuyorum. Yıllar önce 85 kilodan 65 düştüm bu şekilde yiyerek hic kilo veremedim açıkçası bende alin lutfen

kızlar nasıl yapıyorsunuz bunu sadece sıvı ama ne olduğu önemli mi? çorba sebze suyu tamam ama meyve suyu --tarzı içecekler serbest mi? bende katılmak isterim

Kizlar dun oglen sadece mercimek corbasi yanina 2 kasik yogurt yedim yanina sogan aksama kadar bise yemedim bugun de pazarrrrrtesiiiiii diyetime tekrarrrrr basliyorummmmm her haftasonu kacamaklar yapiyorum kendime iyi oluyor bi gun yesem bi gun yemiyorum ama hafta ici kesinlikle bozmuyorum kızlar zayifladigimi farkediyorum hem tartida hem kiyafetlerimde hem de gorunuste farkediliyor 3.haftam kizlar herkese tekrardan basarilarrrrr ve azimle devam kizlarmidemiz belimize yapisana kadarrrrrrr hedefim 58 o biraz zor ama :KK70: 76 kiloyla basladim 3.haftama giricem suan 71 dim en son kizlar ben cumartesileri tartiliyorum artik tartilinca bi gun yuksek bi gun az cikiyo diye 60 kilo olsam bana yeter ya sadece 60 kilo olmak istiyorum... cunku boyum 1 72 60 kg olursam tam kiloma denk geliyo boyumla orantili ve harika bir gorunume sahip oluyorum 0 beden gibi kizlar sizde boyunuza gore kilonuzu 10 kilo asagida tutun farki göreceksiniz

85 den 65 ne kadar sürede düştün canım ve neler yedin bizimle paylaşırmısın :KK70:
Merhaba canım ben bol su tüketim öğlen çorba içtim sabah pek istahsiz oluyorum 1.5 ayda gitti 10 yila yakında hic kilo almadim ozaman yaparken bilmiyordum ama sağlık orucu denilen bir uygulama varmış zaten hic bir sıkıntıda yasamadim şükür simdi 71 kiloyum aldığım 5 kilo yani buda tamamen benim sapsalligimdan oldu

oo çok iyi bende isveç diyetiyle vermiştim ama geri aldım tamamen aptallık edip dikkat etmeyince şimdi bunları tekrar vermem lazım :d

oo çok iyi bende isveç diyetiyle vermiştim ama geri aldım tamamen aptallık edip dikkat etmeyince şimdi bunları tekrar vermem lazım :d
Verirsin tatlım tamamen irade ama yiyerek anca form tutabiliyorum çünkü bağırsak sorunu yaşıyorum hani herkes sıvı ile beslemeyi sağlıksız buluyor ya en büyük yalan herşey para tuzağı dinen bakarsak az yemek sevap üstelik en fazla 13 lokma ile adem oğlu belini dogrultacak kadar yemek yemeli gerisi israf ben sıvı beslemeye karşı değilim üstelik dünya para verip mide ameliyatı olanlara kati beslenmek yasak o yüzden tekrar niyet ettim hedefim 58 yoldaş olalım basaralim tatlim

aynen bende 65 kadar düşmüştüm çok fittim şimdi geri aldım 80 kadar inat edersem başarırım her gün başlıcam diyorum ama bişeyler çıkıyor olmuyor yarından itibaren sıvı alcam sabah kahve öğlen çorba içsem olurmu ki :KK70:

aynen bende 65 kadar düşmüştüm çok fittim şimdi geri aldım 80 kadar inat edersem başarırım her gün başlıcam diyorum ama bişeyler çıkıyor olmuyor yarından itibaren sıvı alcam sabah kahve öğlen çorba içsem olurmu ki :KK70:
Dayanirim diyorsan olur canım benim ben bugün öyle yaptım ya :) kefir al istersen tokta tutuyor 1 ay sonra fit fit takiliriz başlamak lazim calisiyormusun

X