- 13 Mayıs 2015
- 47
- 13
- 27
- Konu Sahibi ebrarece49
Kizlarrrr 5 gunde tam 3 kilo 200 gram gitmisssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supersin tebrik ederim mahsallah diye limMerhaba kızlar :)) bende tartıldım veee 6 günde 4 kilo vermişim
Super ya peki tam tamına uyguladınmi canimMerhaba kızlar :)) bende tartıldım veee 6 günde 4 kilo vermişim
nasıl beslendiniz peki öğrenebilirmiyimAma kizlar farkediyor resmen zayifladigimi farkediyorum bugun cumartesi tartilmaliyimmm aaaa hemeb bakp geliyorum
Merhaba canım ben bol su tüketim öğlen çorba içtim sabah pek istahsiz oluyorum 1.5 ayda gitti 10 yila yakında hic kilo almadim ozaman yaparken bilmiyordum ama sağlık orucu denilen bir uygulama varmış zaten hic bir sıkıntıda yasamadim şükür simdi 71 kiloyum aldığım 5 kilo yani buda tamamen benim sapsalligimdan oldu85 den 65 ne kadar sürede düştün canım ve neler yedin bizimle paylaşırmısın
Verirsin tatlım tamamen irade ama yiyerek anca form tutabiliyorum çünkü bağırsak sorunu yaşıyorum hani herkes sıvı ile beslemeyi sağlıksız buluyor ya en büyük yalan herşey para tuzağı dinen bakarsak az yemek sevap üstelik en fazla 13 lokma ile adem oğlu belini dogrultacak kadar yemek yemeli gerisi israf ben sıvı beslemeye karşı değilim üstelik dünya para verip mide ameliyatı olanlara kati beslenmek yasak o yüzden tekrar niyet ettim hedefim 58 yoldaş olalım basaralim tatlimoo çok iyi bende isveç diyetiyle vermiştim ama geri aldım tamamen aptallık edip dikkat etmeyince şimdi bunları tekrar vermem lazım :d
Dayanirim diyorsan olur canım benim ben bugün öyle yaptım ya :) kefir al istersen tokta tutuyor 1 ay sonra fit fit takiliriz başlamak lazim calisiyormusunaynen bende 65 kadar düşmüştüm çok fittim şimdi geri aldım 80 kadar inat edersem başarırım her gün başlıcam diyorum ama bişeyler çıkıyor olmuyor yarından itibaren sıvı alcam sabah kahve öğlen çorba içsem olurmu ki