Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

storeperde başlangıç için çok güzel cnm. birden birebir uyum tabi ki olmaz. bende yogunluktan yazamadım bugün 3. günüm bitiyor. müthiş hissediyorum:rolleyes::KK73: bende normalde sıvı besleniyodum ama bugün 2 kasık yoğurtlu 3 kasık ıspanak yedim neredeyse yağsız, o bile beni çok rahatsız etti. midem küçüldü iyice, daha çabuk doyuyorum.
buurcuu cnm aynen tek sorunum gözümü doyuramamam. midem ağrıyo ıstemiyor ama bazen içimdeki yeme hissini anlatamam yahu.
ama onada bir nevi çözümünü bulmaya basladım gibi, halen tam olarak yapamadım ama bueaya linkini koyuyorum bi deneyim derim kızlar. evet biraz uzun gibi ama bu telkin ve bilinç altını yönlendirme işi gerçekten ilginç.

Benım de ıkıncı gunumdu dısarı cıktık arkadaslarla salata yedım en zararsız olan oydu benım ıcın. Lımonlu su yesılcay ıkı lıtre su tavuk corbası ama tanesı cok yoktu yanı suyunu ıctm daha cok sonracıgmıa ayran ıctım kahve ıctım.. Bıde 5 tane orta boy erık yedım.. Yavas yavas adapte olucam ben bu ıse :-) mutluyum ıyıkı varsınız sızlerı okudukca daha da motıve oluyorm. 300 de ıp anladm bu arada

Gunaydin kizlar nasil gidiyor, ben devam ediyorum 6. Gunum. Bi tek arada sebze yemegi yedigim oldu ama tam gaz devam ediyorum. Gecen gun herkes ne kadar zayifladin dediler:rolleyes::KK9:cok mutluyum. Az biraz yolum kaldi. Karnimin yaninda artik bacaklarim ve popomda kalcamda kuculuyor. Armut seklinde bir yapim var, ama degistigimi inceldigimi bende net olarak goruyorum:confused:.
kizlar biratiniz mi ya:cry:

:KK71:Yeni gelen arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah :KK9: Bende eşim izne çıktığı için bırakmak zorunda kaldım yediklerime dikkat ediyorum ama sıvı diyeti yapamıyorum malum tatilde insan kendini bazen tutamıyo az kaldı bu Pazartesi tekrar başlıyorum hoş Ramazan'da geldi ama Ramazan'da da kilo verilir bu şekilde çok güzel

Kızlar.. Bayadır yazamıyorm sınavlar tatıl ramazan fılan derken.. 81 kıloyu goruyodm bu dıyete baslamadan once.. Suan 77.6yım.. Tabıkı yolun basındaym ama ramazana gırdıgımzden berı cok devam ettıremesemde dıkkat edıyorm. Iftarda corba salata belkı bı dılım pıde fazlasıyla su sınırsız hurma yıyorm tatlı ıhtıyacım oldugnda.. Sahurda corba ıcıyorm sadece.. Aralarda dogal lımonata yaptm onu ıcıyorm kahve soda fılan.. Gayette ıyı hıssedıyorm kendımı.. Dun bı tane baklava bıle yedım :-) mınık de olsa gunde bı tane kacamagm oluyo ona ragmen kılo kaybım durmadı.. Ha bu arada kuru ıncır ve kayısı yıyorm.. Bagırsaklarmda calısıyo. Sıze de tavsıye ederm kızlar :-)

Selam kizlar, sivi diyeti nasil oluyor, bende biran önce baslamak istiyorum :) baya bi zamandir 75de cakili kaldim (düzenli spor yapmama ragmen) :KK43: bide spor yapmasam nasil olurdum acaba...

selam. sayfaların hepsini okuyamadım. kaç kilo verdiniz acabaa ?
bir ay çok uzun ama ben bir hafta denesem kaç kilo veririrm ?

X