Bir Aşk Meselesi

bir erkek neden birden ilgiyi keser, pek çok nedeni var.
ama sizin yazmanıza direkt sanki o da unu bekliyor istiyormuş gibi hemen o yola girmesi bende negatif duygular uyandırdı.. dikkatli olun sessizliğinizi bozmayın, hayattan keyif almaya çalışın ilginizi başka şeylere çevirin ve kesinlikle dışarı çıkıp arkadaşlarınızla vs vakit geçirin zaman böylece hızlı geçmiş olur

Sinirlenmekte haklısınız ama çok üstelemişsiniz. Böyle durumlarda topu karşıdakine atmanız gerekir.
Mesajı açmayan, aramayan kendisi. Sizi arayıp açıklama yapmak ona düşerdi.
Bundan sonra aramayın. Umurundaysa o arasın, yaptığı açıklamaya göre hareket edersiniz. Aramazsa da yapacak bir şey yok, canınızı sıkmayın.

Değersizlik hissine ben de katlanamıyorum,ayıracak 5 dakikası bile mi yokmuş.Bence doğru olanı yapmışsınız,ben de olsam bu tür tepki verirdim.Size değersiz hissettirene fazla değer verip kendinizi eksiltmeyin

haklısınız niye böyle hissettim bilmiyorum.. bi silkinip kendime gelsem iyi olacak mesajlar iyi geldi
Ben dahil çoğu hemcinsim uzun süre cevap gelmediğinde vesvese edebiliyoruz. Birinin uzun süre mesaj atmaması o kişinin sevmediği manasına gelmez. Ben şu an sana yorum yazıyorum. 2 saat sonra dersim var. Bu annemi sevmediğim anlamına gelmez.

Sinirlenmekte haklısınız ama çok üstelemişsiniz. Böyle durumlarda topu karşıdakine atmanız gerekir.
Mesajı açmayan, aramayan kendisi. Sizi arayıp açıklama yapmak ona düşerdi.
Bundan sonra aramayın. Umurundaysa o arasın, yaptığı açıklamaya göre hareket edersiniz. Aramazsa da yapacak bir şey yok, canınızı sıkmayın.

4 ay kısa gibi gelebilir ama dolu dolu geçmişti emeğime özverime üzüldüm öyle işteee

teşekkür ederim mesajlar beni kendime getiriyor:)

bir erkek neden birden ilgiyi keser, pek çok nedeni var.
ama sizin yazmanıza direkt sanki o da unu bekliyor istiyormuş gibi hemen o yola girmesi bende negatif duygular uyandırdı.. dikkatli olun sessizliğinizi bozmayın, hayattan keyif almaya çalışın ilginizi başka şeylere çevirin ve kesinlikle dışarı çıkıp arkadaşlarınızla vs vakit geçirin zaman böylece hızlı geçmiş olur

çalışmam gereken bir sınavım var ve hayatımı etkileyecek bir sınav dikkatimi toplayaöıyorum.. yorumlarla toparlayacağım inşallah.

bu arada instagram takibini bırakmadı

işte bunu düşündükçe ne kadar aptalım diyip kendime çok kızyorum ama düne kadar herşey yolundayken ayrılık ekmeğine yağ mı sürdü yani offf bu kadar saf olmak zorunda mıyım acaba..

evet tam da öyle oldu ayrılık mesajına hoopp hemen cevap yazdı.. ne diyorsun sen saçmalama bile demedi
Canım umursama bu dönemde kafanı hep başka şeylerle meşgul et
Eğer olurda yazarsa onun sana karşı yaptığı davranışın aynısını yap
Bazı kişiler kendini vazgeçilmez sanıyor
Sana değer vermeyen kişi için inan bana üzülmeye değmez

çalışmam gereken bir sınavım var ve hayatımı etkileyecek bir sınav dikkatimi toplayaöıyorum.. yorumlarla toparlayacağım inşallah.

bu arada instagram takibini bırakmadı
bırakmaz tabi bırakır mııı.. bak ınstagram konusunda tek taktik şu: hiçbir şey paylaşma ne iyi ne kötü. Silme dondurma hesabını kalsın, ama bir şey paylaşma. Günde kaç kez girsin cıksın bir şey göremeyince o adım atacak. Şuan 4 aylık bir ilişki ve ipler kimin eline geçecek yarışı bu. Şimdi ilk adımı atan sen olursan 3 yıl sonra bile kocaman kadın bir erkek için ağlayacak, ona yalvaracak mısın, haklı olduğunu bile bile.. bu ezikliği kendine layık görme. erkekler uğraştığı, hak etmek için çabaladığı kadar severler karşılarındakini. Bırak o koşsun, inan daha mutlu olacaksın, dediklerimi unutma. Sınavında başarılar kuzum, konunun takipçisiiyim, haberdar et bizi

cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye,
Neden, nasılsın mesajını karşı taraftan beklediniz ki?

Whatsapp ta çevrimiçi olacak vakti varsa sizede en azından merak etme müsait olunca arayacağım yazabilirdi. Telefonu hiç eline alamamış olsa ancak hak veririm ben böyle bir kabalığa. Sizin hatanız üstüste aramanız olmuş. Kendini haklı çıkarmasına müsaade etmeyin. Belliki telefonu eline almış ama sizi ciddiye alıp merak etme yazmamış.

Hakliyken haksiz duruma dusmussun bi kizmissin bi sirinlik yapmışsın dengesiz diye düşünmüştür hiç arama çünkü oda haksız insan cenazede olsa telefon çalınca bi açıp musait degilim diyor bayilmadiysa biri ellerini baglamadiysa en azından musait degilim donu cem yazar gönderir ararsa gönlünü alırsa devam edersin yapmazsa es geç

merhaba kızlar 4 ay olacak güzel giden bir ilişkim var.. ben hafta sonu yaşananları anlatayım siz bana objektif bir gözle hatamı söyleyin olur mu? çünkü ben bu aşk işlerinin çok acemisiyim.

herşey hoş güzel gidiyordu cuma öğleden sonraya kadar tatlı tatlı haberleştik yazıştık. akşam belki görüşürüz bi bakalım hele bi akşam olsun dedik çünkü kardeşi gelecekti ve onu karşılamaya gidecekti akşam. hak verdim müsait olmaması çok normal güzelce iyi geceler mesajları ile geceyi de kapattık buraya kadar hiç bir sorun yok.

cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye, nasılsın yazmış ama cevabımı merak etmemişki 3 saat sonra baktı ben de sitem ettim kötüyüm yazsam ne değişecekti ki 3 saat sonra gördün zaten diye cevap gelmedi neyse akşamüstü oldu ses yok şebeklik yaptım snaptan bi video cektim komik aa yoksa tüm gün mü aramamış diye..

baktım cevap yok aradım bikaç kere açmadı.. çevrimiçi oldu ama bakmadı yazdıklarıma..

gece ise değersiz hissettirdin benim bu hisse tahammülüm yok yazdım yine cevap yok.

pazar sabah aradım açmadı ben de ben senin oyuncağın değilim yolun açık olsun yazdım yolladım (tabiki pişmanım sinirle yazdım)

aradan yarım saat geçti yazdı.. sen ciddi misin umarım pişman olmazsın diye..

bir de benim açımdan baksan çok merak ettim kötü hissettim falan yazdım ama nafile..

bir açıklama yapma gereği bile hissetmedi dayanamadım pazar gece neden diye sordum sen zaten konuşmadan biletimi kestin sıralamada bir hata yok mu diye yazmış ..

böyle saçma bir sebepten bitsin istemiyorum ben bunaltıyor muyum anlamadım bu arada sevgilim yakın zamanda ufak bi ameliyat geçirecek ve işinden ayrıldı 1,5 aydır evde yaşlar da ben 33 o 34 durum bu kızlar..

bitti mi yani biz ayrıldık mı? noldu ben anlamadım. ben şimdi ne yapayım gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır diye ölü taklidi mi yapsam

Klasik tamamen hayatında başka bir erkek olan tripleri. Sanırım gelecek olan kardeşi değil diğersevgilisi.

Evli heralde. Yada sizi sevmiyor cok belli. Baska iliskisi olabilir.Ayrilmanizi istemis siz ayrilinca kabul etmis hala daha aciklama bekliyosunuz bence ama yaptiginiz hareketler aşırı itici olmus snap sebeklik bilmem ne. Daha da bi girisimde bulunmayin bari

4 ay kısa gibi gelebilir ama dolu dolu geçmişti emeğime özverime üzüldüm öyle işteee

teşekkür ederim mesajlar beni kendime getiriyor:)

Nasıl hissettiğinizi tahmin edebiliyorum. Ama şimdi arayan siz olursanız ilişkideki bütün ipler karşı tarafın eline geçer. Böyle bir ilişki olmasındansa hiç olmaması daha iyi bence.
O yüzden barışacaksanız bile o aramış olsun, siz adım atmayın artık.

merhaba kızlar 4 ay olacak güzel giden bir ilişkim var.. ben hafta sonu yaşananları anlatayım siz bana objektif bir gözle hatamı söyleyin olur mu? çünkü ben bu aşk işlerinin çok acemisiyim.

herşey hoş güzel gidiyordu cuma öğleden sonraya kadar tatlı tatlı haberleştik yazıştık. akşam belki görüşürüz bi bakalım hele bi akşam olsun dedik çünkü kardeşi gelecekti ve onu karşılamaya gidecekti akşam. hak verdim müsait olmaması çok normal güzelce iyi geceler mesajları ile geceyi de kapattık buraya kadar hiç bir sorun yok.

cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye, nasılsın yazmış ama cevabımı merak etmemişki 3 saat sonra baktı ben de sitem ettim kötüyüm yazsam ne değişecekti ki 3 saat sonra gördün zaten diye cevap gelmedi neyse akşamüstü oldu ses yok şebeklik yaptım snaptan bi video cektim komik aa yoksa tüm gün mü aramamış diye..

baktım cevap yok aradım bikaç kere açmadı.. çevrimiçi oldu ama bakmadı yazdıklarıma..

gece ise değersiz hissettirdin benim bu hisse tahammülüm yok yazdım yine cevap yok.

pazar sabah aradım açmadı ben de ben senin oyuncağın değilim yolun açık olsun yazdım yolladım (tabiki pişmanım sinirle yazdım)

aradan yarım saat geçti yazdı.. sen ciddi misin umarım pişman olmazsın diye..

bir de benim açımdan baksan çok merak ettim kötü hissettim falan yazdım ama nafile..

bir açıklama yapma gereği bile hissetmedi dayanamadım pazar gece neden diye sordum sen zaten konuşmadan biletimi kestin sıralamada bir hata yok mu diye yazmış ..

böyle saçma bir sebepten bitsin istemiyorum ben bunaltıyor muyum anlamadım bu arada sevgilim yakın zamanda ufak bi ameliyat geçirecek ve işinden ayrıldı 1,5 aydır evde yaşlar da ben 33 o 34 durum bu kızlar..

bitti mi yani biz ayrıldık mı? noldu ben anlamadım. ben şimdi ne yapayım gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır diye ölü taklidi mi yapsam
Öfff okurken ben bunaldım burda
İki kere yaz ,cwp gelmezse üçğncüyü yazma
Bu ısrar neden
Erkek arkadasınızda dünden hazırmış bitirmeye gibi geldi bana

Öfff okurken ben bunaldım burda
İki kere yaz ,cwp gelmezse üçğncüyü yazma
Bu ısrar neden
Erkek arkadasınızda dünden hazırmış bitirmeye gibi geldi bana

:)))

totosunun helikopteri olmuşum anca farkettim.. bak bi açıklama bile yok ama instagramdan falan da çıkarmıyor hatta hikayeme baktı..

çok şükür ki kk var :)) aklım başıma geldi

:)))

totosunun helikopteri olmuşum anca farkettim.. bak bi açıklama bile yok ama instagramdan falan da çıkarmıyor hatta hikayeme baktı..

çok şükür ki kk var :)) aklım başıma geldi
Sanırım cogu erkek bizim gibi degil
Yani şöyle;bizler tripöatınca bile hemen engelliyoruz,fotoları kaldırıyoruz falan
Ama erkekler için bunlar bişey ifade etmiyo galiba
Biz eşimle ciddi bi boşanmanın eşigine gelmiştik
Ben engellemiştim
Kendisi ne engelledi ne foto sildi,hatta ben bigün engeli kaldırdıgımda durum paylaşmıştım ,durumuma bile bakmıstı watsaptan.bende hemen aaaa hala beni düşünüyo demekki demiştim ama öyle degilmiş işte:/

Sanırım cogu erkek bizim gibi degil
Yani şöyle;bizler tripöatınca bile hemen engelliyoruz,fotoları kaldırıyoruz falan
Ama erkekler için bunlar bişey ifade etmiyo galiba
Biz eşimle ciddi bi boşanmanın eşigine gelmiştik
Ben engellemiştim
Kendisi ne engelledi ne foto sildi,hatta ben bigün engeli kaldırdıgımda durum paylaşmıştım ,durumuma bile bakmıstı watsaptan.bende hemen aaaa hala beni düşünüyo demekki demiştim ama öyle degilmiş işte:/

yok yok bi anlam çıkartmaya çalışmıyorum çünkü o beni umursamadı ben mi umursıcam mantığı yerleşti :)) bu durumda stabil kalmayı istiyorum

X