Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.971
- 498
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
Senın yaptığın tribimerhaba kızlar 4 ay olacak güzel giden bir ilişkim var.. ben hafta sonu yaşananları anlatayım siz bana objektif bir gözle hatamı söyleyin olur mu? çünkü ben bu aşk işlerinin çok acemisiyim.
herşey hoş güzel gidiyordu cuma öğleden sonraya kadar tatlı tatlı haberleştik yazıştık. akşam belki görüşürüz bi bakalım hele bi akşam olsun dedik çünkü kardeşi gelecekti ve onu karşılamaya gidecekti akşam. hak verdim müsait olmaması çok normal güzelce iyi geceler mesajları ile geceyi de kapattık buraya kadar hiç bir sorun yok.
cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye, nasılsın yazmış ama cevabımı merak etmemişki 3 saat sonra baktı ben de sitem ettim kötüyüm yazsam ne değişecekti ki 3 saat sonra gördün zaten diye cevap gelmedi neyse akşamüstü oldu ses yok şebeklik yaptım snaptan bi video cektim komik aa yoksa tüm gün mü aramamış diye..
baktım cevap yok aradım bikaç kere açmadı.. çevrimiçi oldu ama bakmadı yazdıklarıma..
gece ise değersiz hissettirdin benim bu hisse tahammülüm yok yazdım yine cevap yok.
pazar sabah aradım açmadı ben de ben senin oyuncağın değilim yolun açık olsun yazdım yolladım (tabiki pişmanım sinirle yazdım)
aradan yarım saat geçti yazdı.. sen ciddi misin umarım pişman olmazsın diye..
bir de benim açımdan baksan çok merak ettim kötü hissettim falan yazdım ama nafile..
bir açıklama yapma gereği bile hissetmedi dayanamadım pazar gece neden diye sordum sen zaten konuşmadan biletimi kestin sıralamada bir hata yok mu diye yazmış ..
böyle saçma bir sebepten bitsin istemiyorum ben bunaltıyor muyum anlamadım bu arada sevgilim yakın zamanda ufak bi ameliyat geçirecek ve işinden ayrıldı 1,5 aydır evde yaşlar da ben 33 o 34 durum bu kızlar..
bitti mi yani biz ayrıldık mı? noldu ben anlamadım. ben şimdi ne yapayım gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır diye ölü taklidi mi yapsam
5 senelik kocama yapamam usanır diye
- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
KatiliyorumYanında kardeşi olsa bile mesaja cevap veremeyecek kadar meşgul olamaz diye düşünürüm..
Çok büyük kabalık bu benim gözümde. Bir insan ancak değer vermediğine böyle hanzo gibi davranır.
Sizi umursamıyor. Net..
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Selamlar,
Evet basit bir sebepten ayrıldınız gibi görünüyor. Size döneceğini düşünmüyorum sizden sıkılmış gibi duruyor. Ama herşey olabilir,ben iç yüzünüzü sizin anlattığınız kadar bilebilirim. 30 lu yaşların flörtü nasıl olur diye sordunuz yanlış okumadıysam. Akıl yaşta değil baştadır. Her yaş grubuna ait bir flört sınıfı yoktur. İlişki ilkokul falan değildir. İlişkiyi anca olgun,akıllı ve frekansın uyuştuğu kişiyi bulan sürdürür.(mazoşistliğinden sürdürenleri konu dışında tutuyorum çünkü akıllı iş bu değildir). Sizin burada alacağınız ders: kimseyi böylesine sıkboğaz etmeyin,bu karşıdaki kişiye sizi muhtaç gösterir. Kimse de muhtaçla olmak istemez. Kimse mesaj yazmaktan başka işi olmayanı sevmez.
Evet basit bir sebepten ayrıldınız gibi görünüyor. Size döneceğini düşünmüyorum sizden sıkılmış gibi duruyor. Ama herşey olabilir,ben iç yüzünüzü sizin anlattığınız kadar bilebilirim. 30 lu yaşların flörtü nasıl olur diye sordunuz yanlış okumadıysam. Akıl yaşta değil baştadır. Her yaş grubuna ait bir flört sınıfı yoktur. İlişki ilkokul falan değildir. İlişkiyi anca olgun,akıllı ve frekansın uyuştuğu kişiyi bulan sürdürür.(mazoşistliğinden sürdürenleri konu dışında tutuyorum çünkü akıllı iş bu değildir). Sizin burada alacağınız ders: kimseyi böylesine sıkboğaz etmeyin,bu karşıdaki kişiye sizi muhtaç gösterir. Kimse de muhtaçla olmak istemez. Kimse mesaj yazmaktan başka işi olmayanı sevmez.
- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Değeriniz onun mesajıyla mı değişiyor hanımefendi? Kendinize bunu hakir görmeyino değersizlik hissine hiç tahammül edemiyorum.. tepkilerime hakim olamadım
- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- 133
Değeriniz onun mesajıyla mı değişiyor hanımefendi? Kendinize bunu hakir görmeyin
haklısınız niye böyle hissettim bilmiyorum.. bi silkinip kendime gelsem iyi olacak mesajlar iyi geldi
- 11 Mayıs 2018
- 429
- 929
- 53
- 1 Nisan 2019
- 1.641
- 3.765
- 133
Sizi üzmek istemiyorum ancak hatalısınız. Herkesin istediği ilişki başkadır, ben de saatlerce cevap yazmamasını kabullenmem. Ancak burada durus çok önemli. Ben hemen trip atmazdım önce bana yazmasını aramasını bekler öyle trip atardım. Siz bir kere bahane edebilecegi şeyler varken benim mesajımı gec okudun diye trip atarak ona koz verdiniz. Daha sonra neden arayı düzeltmeye, komiklik yapmaya calıştınız? Sizin hiç mi değeriniz yok? O arayı düzeltmeye calışacaktı ya da ayrılcaktınız. İkinci hatanız cok büyük adam be yapsam benden ayrı kalamıyor diye düşünmüş. Sonra yine o hiç aramadan ayrılmışsınız ve adamın cevabı umarım pişman olmazsın. Siz ne işsizliğinden ne ameliyatından bahsediyorsunuz? Ona ulaşmak için bahane aramayın daha da küçülürsünüz. Barışma şansınız çok düşük çünkü bence adam sizi sevmiyor yeterince ama o şans varsa da bir daha yazarsanız kaybolur. Adam zaten yalvarmanızı bekliyor o zaman da sizi red edecek. Ancak siz onu umursamazsanız belki merak eder yazar. O zaman da siz atlamayacaksınız, ağırdan alacaksınız. Öyle barışırsanız barışacaksınız. Siz yardım istemişsiniz bakın sizin için uzun uzun telefondan yazdım, bana inanın bu işler böyle yürüyor.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- 133
siizn konularınız takip ediyorum aşık olmanıza yeni bi yaşam kurmanıza çok sevindim aşık olduğunuz kişi daha önceki konunuzdaki beyfendimi aynı fakülteden mezun olduğunuz
evet. o dönem tepkiliydim sonrasında bana ulaştı farklı bir numaradan kendini anlattı derken başladık
- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
- 83
- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
evet. o dönem tepkiliydim sonrasında bana ulaştı farklı bir numaradan kendini anlattı derken başladık
aa kadere bak sen ben sevindim siizin adınıza hayat çok kısa çokta mantıklı davranıp kaçırmayın bu heycanlarıı bende 28 yaşında millet 2 çocuk büyütürken ben eşime aşık olmuş durduk yere çocuk gibi ağlama krizlerine giriyordum ya ayrılırsak diye ... şimdi gülüyorum o hallerime
size nacizane tavsiyem kendiniz kontrol etmeyi öğrenin malesefki şu doğru çok üstüne düşmeyin devamlı telefonlar mesajlaşmalarla çabuk tüketmeyin sevginizi kaçn taraf az arayan taraf az ilgilene taraf hep siz olun hem bu şekilde karşılığını görmediğinizde üzülmemeiş beklentiye girmemiş olursunuz bu arad kesinlikle bekar diymi beyfendi hani evli olmadığına eminsiniz diymi
şuan ayrılık talebiniz ilgisizlikten olmuşş kesinlikle geri adım atmayın hatalı dahi olsanız sebebi ilgi alak istemenizden , eğer beyfendi siiznle ciddi sizden eminse sizi bu sebepten ayrılmanızı kabul etmez naz yaptığınız bariz bellii beyfendiye düşen sizi ikna edip .... açıklama yapıp siz rahatlatması sakın geri adım atmayın bu iyibi sınav o kişi için bakalım mücadele edecekmi sizi kazanmak için
- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Valla ben karşı tarafa hiç bir zaman bu kadar arayıp mesaj atmadım ki 3 sene sevgililik donemimiz oldu eşim ile kiz tarafı az ağır olmalı düşüncesindeyim. Sen iki günde kendi kendine trip atmışın yem bırakmışsın adam da olur demiş veremeyecegin sözün altına girme yolun açık olsun demişsin simdi sessiz dur durabilirsen tepkisini gor dönmezse demek ki ayrılmak istiyormuş da soyleyemiyormus demekmerhaba kızlar 4 ay olacak güzel giden bir ilişkim var.. ben hafta sonu yaşananları anlatayım siz bana objektif bir gözle hatamı söyleyin olur mu? çünkü ben bu aşk işlerinin çok acemisiyim.
herşey hoş güzel gidiyordu cuma öğleden sonraya kadar tatlı tatlı haberleştik yazıştık. akşam belki görüşürüz bi bakalım hele bi akşam olsun dedik çünkü kardeşi gelecekti ve onu karşılamaya gidecekti akşam. hak verdim müsait olmaması çok normal güzelce iyi geceler mesajları ile geceyi de kapattık buraya kadar hiç bir sorun yok.
cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye, nasılsın yazmış ama cevabımı merak etmemişki 3 saat sonra baktı ben de sitem ettim kötüyüm yazsam ne değişecekti ki 3 saat sonra gördün zaten diye cevap gelmedi neyse akşamüstü oldu ses yok şebeklik yaptım snaptan bi video cektim komik aa yoksa tüm gün mü aramamış diye..
baktım cevap yok aradım bikaç kere açmadı.. çevrimiçi oldu ama bakmadı yazdıklarıma..
gece ise değersiz hissettirdin benim bu hisse tahammülüm yok yazdım yine cevap yok.
pazar sabah aradım açmadı ben de ben senin oyuncağın değilim yolun açık olsun yazdım yolladım (tabiki pişmanım sinirle yazdım)
aradan yarım saat geçti yazdı.. sen ciddi misin umarım pişman olmazsın diye..
bir de benim açımdan baksan çok merak ettim kötü hissettim falan yazdım ama nafile..
bir açıklama yapma gereği bile hissetmedi dayanamadım pazar gece neden diye sordum sen zaten konuşmadan biletimi kestin sıralamada bir hata yok mu diye yazmış ..
böyle saçma bir sebepten bitsin istemiyorum ben bunaltıyor muyum anlamadım bu arada sevgilim yakın zamanda ufak bi ameliyat geçirecek ve işinden ayrıldı 1,5 aydır evde yaşlar da ben 33 o 34 durum bu kızlar..
bitti mi yani biz ayrıldık mı? noldu ben anlamadım. ben şimdi ne yapayım gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır diye ölü taklidi mi yapsam
- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- 133
Sizi üzmek istemiyorum ancak hatalısınız. Herkesin istediği ilişki başkadır, ben de saatlerce cevap yazmamasını kabullenmem. Ancak burada durus çok önemli. Ben hemen trip atmazdım önce bana yazmasını aramasını bekler öyle trip atardım. Siz bir kere bahane edebilecegi şeyler varken benim mesajımı gec okudun diye trip atarak ona koz verdiniz. Daha sonra neden arayı düzeltmeye, komiklik yapmaya calıştınız? Sizin hiç mi değeriniz yok? O arayı düzeltmeye calışacaktı ya da ayrılcaktınız. İkinci hatanız cok büyük adam be yapsam benden ayrı kalamıyor diye düşünmüş. Sonra yine o hiç aramadan ayrılmışsınız ve adamın cevabı umarım pişman olmazsın. Siz ne işsizliğinden ne ameliyatından bahsediyorsunuz? Ona ulaşmak için bahane aramayın daha da küçülürsünüz. Barışma şansınız çok düşük çünkü bence adam sizi sevmiyor yeterince ama o şans varsa da bir daha yazarsanız kaybolur. Adam zaten yalvarmanızı bekliyor o zaman da sizi red edecek. Ancak siz onu umursamazsanız belki merak eder yazar. O zaman da siz atlamayacaksınız, ağırdan alacaksınız. Öyle barışırsanız barışacaksınız. Siz yardım istemişsiniz bakın sizin için uzun uzun telefondan yazdım, bana inanın bu işler böyle yürüyor.
çok teşekkür ederim.. duygu karışıklığı yaşayıp çocuk gibi davrandığımı yeni farkediyorum..
durumu ancak susarak toparlayabilirim anladığım kadarıyla.. oy oyyy
- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- 133
aa kadere bak sen ben sevindim siizin adınıza hayat çok kısa çokta mantıklı davranıp kaçırmayın bu heycanlarıı bende 28 yaşında millet 2 çocuk büyütürken ben eşime aşık olmuş durduk yere çocuk gibi ağlama krizlerine giriyordum ya ayrılırsak diye ... şimdi gülüyorum o hallerime
size nacizane tavsiyem kendiniz kontrol etmeyi öğrenin malesefki şu doğru çok üstüne düşmeyin devamlı telefonlar mesajlaşmalarla çabuk tüketmeyin sevginizi kaçn taraf az arayan taraf az ilgilene taraf hep siz olun hem bu şekilde karşılığını görmediğinizde üzülmemeiş beklentiye girmemiş olursunuz bu arad kesinlikle bekar diymi beyfendi hani evli olmadığına eminsiniz
yok eminim evli değil :)) çok üstüne düştüm galiba çantada keklik oldum şimdi kendime çok kızıyorum
- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- 133
O kadar mesajınızı görüp cevap vermiyor
Ama konu ayrılık mesajına gelince hic itirazsız gayet sakin cevap atmış
Bana çok tuhaf geldi sanki bunu yapmanızı istemiş gibi
işte bunu düşündükçe ne kadar aptalım diyip kendime çok kızyorum ama düne kadar herşey yolundayken ayrılık ekmeğine yağ mı sürdü yani offf bu kadar saf olmak zorunda mıyım acaba..
evet tam da öyle oldu ayrılık mesajına hoopp hemen cevap yazdı.. ne diyorsun sen saçmalama bile demedi