• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı çekiyorum, ders çalışamıyorum

Kesinlikle mantığınızı ön planda tutun şimdi üzen evlenince de üzer bunu unutmayın acınızı yaşayın yolunuza bakın.
Değişir diye düşünüp her şeye katlanmıştım ilişki içinde artık kaldıramadım içimde ona karşı huzursuzluk oluştu sadece o yüzden mantığımla hareket ediyorum artık

Değişir diye düşünüp her şeye katlanmıştım ilişki içinde artık kaldıramadım içimde ona karşı huzursuzluk oluştu sadece o yüzden mantığımla hareket ediyorum artık
Sizin hayatınızda bu her zaman bir ders olarak kalsın bir adam evlense de değişmez ölse de değişmez bu yolda tükenen bir sürü kadın tanıdım siz yine şanslısınız evli değilsiniz. Bundan sonra ki ilişkileriniz de baktınız sizi üzüyor değer vermiyor karşınızda ki kişi hayatınızdan çıkarın en çok değeri ve yatırımı kendinize yapın siz mutlu olun.

Yks'ye hazırlanıyorum 5 ay kaldı 2.5 yıllık ilişkim bitti beni çok üzecek bi hareket yapmıştı ondan sonra bidaha toparlanmadı ilişki eskisi gibi olmadığımızı hissettiğim için her gün acı çektim en son mecbur bitirdik 10 gündür ayrıyız pişman oldu sensiz yapamıyorum diye döndü ama ben istemiyorum sanki benim için hayırlı değilmiş gibi geliyor 4 kilo verdim iştah yok hiç bi şeyden zevk almıyorum derste çalışamıyorum kalbim ve mantığım arasında savaş veriyorum psikolojimde iyi değil lustral kullanıyorum 5. Günüm napıcam bilmiyorum
Şimdi 33 yaşıma geldim çooook zaman geçti ama senin yaşlarındayken benzer bir duruma gelmiştim. Hatta senden küçüktüm depresyona girip 10 kg vermiştim, hayat bitti zannediyordum küçük dünyamda. Psikoloğa gitmiştim bu denli kilo kaybım olup hayattan zevk almadığım için ve bana bi keresinde şey demişti bundan 10 sene sonra adını bile hatırlamayacaksın, kendine bunu yapma. O zaman sinir olmuştum çünkü benim dünyam oydu ve başıma yıkılmıştı o zaman, doktor hiç aşık olmamıştı ne anlardı…

Aradan 10 yıldan fazla geçti şimdi, adını hatırlıyorum unutmadım elbet ama; üniversite sınavında derece yaptım, türkiyenin en iyi okullarından mezun oldum -ben de psikoloji istiyordum sen gibi- kariyer yaptım şu an üst düzey bir yöneticiyim, 4 yıllık evliyim ve bir gün olsun evliliğimde de öncesinde sevgiliyken de hiç o zaman hissettiğim iğrenç duyguları yaşamadım. Şimdi bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık.

Velhasılı, o doktor o kadar haklıymış ki o an öyle gelmese de, sana şu an öyle gelmediği gibi, bak sen hislerin o kadar sıcakken bile olmayacak diyorsun, önüne bak, derslerinden başka hiçbir şeye bir süre odaklanma sonra keyfine bakacağın zamanlar gelecek inan.

Şimdi 33 yaşıma geldim çooook zaman geçti ama senin yaşlarındayken benzer bir duruma gelmiştim. Hatta senden küçüktüm depresyona girip 10 kg vermiştim, hayat bitti zannediyordum küçük dünyamda. Psikoloğa gitmiştim bu denli kilo kaybım olup hayattan zevk almadığım için ve bana bi keresinde şey demişti bundan 10 sene sonra adını bile hatırlamayacaksın, kendine bunu yapma. O zaman sinir olmuştum çünkü benim dünyam oydu ve başıma yıkılmıştı o zaman, doktor hiç aşık olmamıştı ne anlardı…

Aradan 10 yıldan fazla geçti şimdi, adını hatırlıyorum unutmadım elbet ama; üniversite sınavında derece yaptım, türkiyenin en iyi okullarından mezun oldum -ben de psikoloji istiyordum sen gibi- kariyer yaptım şu an üst düzey bir yöneticiyim, 4 yıllık evliyim ve bir gün olsun evliliğimde de öncesinde sevgiliyken de hiç o zaman hissettiğim iğrenç duyguları yaşamadım. Şimdi bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık.

Velhasılı, o doktor o kadar haklıymış ki o an öyle gelmese de, sana şu an öyle gelmediği gibi, bak sen hislerin o kadar sıcakken bile olmayacak diyorsun, önüne bak, derslerinden başka hiçbir şeye bir süre odaklanma sonra keyfine bakacağın zamanlar gelecek inan.
Beni önemseyip uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim aslında farkında olduğum için çok üzülüyorum ve kızıyorum kendime ilerde pişman olup ne salamışım diycem bundan dolayı da biran önce toparlanmam lazım diye sıkıyorum kendimi derslere dönücem ama onlar daha önemli teşekkür ederim tekrardan:)

Beni önemseyip uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim aslında farkında olduğum için çok üzülüyorum ve kızıyorum kendime ilerde pişman olup ne salamışım diycem bundan dolayı da biran önce toparlanmam lazım diye sıkıyorum kendimi derslere dönücem ama onlar daha önemli teşekkür ederim tekrardan:)
Tamam zaten sen zor kısmı atlatmışsın bile öyle düşün, aman takma derslerin önemli boşver gitsin demek içimden gelmedi, gerçek bir örnek olsun istedim o yüzden yazdım :) geri dönüp baktığında ne salakmışım demeyeceksin, ne akıllıymışım bak hislerime yenik düşmedim kendimi toparladım diyeceksin şimdi. Başarılar diliyorum sana 🙏🏼

.Degismez değişmeyecek siz değişip ayrılmış siniz sadece degisirmiydi acabasi var acinizda Sonucta ilerde de böyle ilişki hatta evlilik bitisleri olabilir ne kadar hazır olursanız o kadar iyi.Dilerim yemek yer ilacida bırakırsınız.Ciddi ciddi hayata kaldiginiz yerden onun manipüle çabalarına uymadan dönersiniz.

Yks'ye hazırlanıyorum 5 ay kaldı 2.5 yıllık ilişkim bitti beni çok üzecek bi hareket yapmıştı ondan sonra bidaha toparlanmadı ilişki eskisi gibi olmadığımızı hissettiğim için her gün acı çektim en son mecbur bitirdik 10 gündür ayrıyız pişman oldu sensiz yapamıyorum diye döndü ama ben istemiyorum sanki benim için hayırlı değilmiş gibi geliyor 4 kilo verdim iştah yok hiç bi şeyden zevk almıyorum derste çalışamıyorum kalbim ve mantığım arasında savaş veriyorum psikolojimde iyi değil lustral kullanıyorum 5. Günüm napıcam bilmiyorum
Lütfen kendine bu kötülüğü yapma, lütfen.
Sen çok kritik bir dönemdesin, hayatının dönüm noktası olacak yaştasın.O kişinin bunun önünde koca bir engel olarak durmasına izin verme.

Sevgili her zaman bulunur boşver dersine çalış sen.Gelecegine, hayallerine odaklan.O olsa inan böyle yapardı erkekler bizim gibi değiller, mantikli ol.
Ben kpss calisamiyordum 8 yıldır unutamadıgim eski sevgilim için ağlamaktan.Sonra bir mesaj yazdım ve onun atandığını öğrendim, aydınlanma yaşadım.Ne aptalsın dedim,bir yıl zihnimde dondurdum o acıyı ders çalıştım deli gibi ve kazanıp ben de atandım.Uzerinden bir 8 sene daha geçti baktım o evlenmiş boşanmış iki çocuklu haliyle bana döndü,ben de evliydim ve zaten duygum bitmisti.Neyseki kendimi yakmadim dersi bırakarak,sen de yakma.

Erkekler için değmez de zaten,inan bana senin zamanından sınavından kıymetli değiller.

Sevseydi ayrılmazdı çok net söylüyorum. Yıllar sonra bu çektiğin acılar dinecek unutulup gidecek ve geriye mezun olduğun okul bölüm kalacak. O yüzden derslerine odaklanmalısın. Hem ünide karşına ne erkekler çıkacak ohoo :)

Benim bu hayatta pişman olduğun 2 şey var hayatımda birincisi üniversite sınavlarına hazırlanırken kendimi platonik aşkıma çok kaptırıp sınava odaklanamam. Takıntılı biriyim malesef. Bu nedenle istediğim hedefi yakalayamam. İkincisi ise üniversite döneminde sevgili yapıp aşırı toksik ve melankolik davranıp ilişkiyi kendime zehir edip okulu ite kata bitirip kpss çalışmamam. Şuan umudum kalmadı memurlukla alakalı. Ama o dönem bunları yapabilirdim. Şuan evde çocuk bakıyorum çalışmak istiyorum ama eski mesleğimi yapmam istemiyorum. Kariyer planlamam iki hata yüzünden gerçekten patladı.

Back