Şimdi 33 yaşıma geldim çooook zaman geçti ama senin yaşlarındayken benzer bir duruma gelmiştim. Hatta senden küçüktüm depresyona girip 10 kg vermiştim, hayat bitti zannediyordum küçük dünyamda. Psikoloğa gitmiştim bu denli kilo kaybım olup hayattan zevk almadığım için ve bana bi keresinde şey demişti bundan 10 sene sonra adını bile hatırlamayacaksın, kendine bunu yapma. O zaman sinir olmuştum çünkü benim dünyam oydu ve başıma yıkılmıştı o zaman, doktor hiç aşık olmamıştı ne anlardı…
Aradan 10 yıldan fazla geçti şimdi, adını hatırlıyorum unutmadım elbet ama; üniversite sınavında derece yaptım, türkiyenin en iyi okullarından mezun oldum -ben de psikoloji istiyordum sen gibi- kariyer yaptım şu an üst düzey bir yöneticiyim, 4 yıllık evliyim ve bir gün olsun evliliğimde de öncesinde sevgiliyken de hiç o zaman hissettiğim iğrenç duyguları yaşamadım. Şimdi bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık.
Velhasılı, o doktor o kadar haklıymış ki o an öyle gelmese de, sana şu an öyle gelmediği gibi, bak sen hislerin o kadar sıcakken bile olmayacak diyorsun, önüne bak, derslerinden başka hiçbir şeye bir süre odaklanma sonra keyfine bakacağın zamanlar gelecek inan.