önce yazdıklarınızı anlamakta çok zorlandım. bazı yerlerini ,tam anlayamadım. anlayabildiğim kadarı ile ,size şunu söylemek isterim ki bu arkadaşınızın ruh hali, son derece bozukmuş. acil bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var. kendini öldürmek istemesi,bıçaklar alması,heryeri aşağı indirmesi ,normal değil. ,
hata yapmış demişsiniz. eşini mi aldattı. hatta bunu devam ettirdi ,aynı yolda ,yazmışsınız çünkü.... yani hata yı 1 kere yapmıyor ,devam da ettiriyor.
böyle bir arkadaşın sizin hayatınız da yeri olmamalı bence. yarın öbür gün evliliğinizde de ,sorunlara yok açabilir..en doğrusunu yapıp ,arkadaşlığı bitirmişsiniz. sizle ilgili konuşmaya ,sizi kötülemeye devam ediyorsa ,hele bu iftiraya namusa, şerefe kadar uzanıyorsa, ben kendi adıma söyleyeyim, susmazdım... önce kendine baksın derdim. üzgünüm ama, suratıma tokat yediğimde ,öbür yanağımı çevirip, buna da at diyenlerden ,değilim. karşılığını veririm...
Sen insanlık arkadaşlık görevini fazlasıyla yerine getirmişsin zaten canım. Yeter artık hiç muhatap olma. Yıllardır onunla arkadaşlık etmemen için uyaranlar olmuş kıyamamamışsın. Demekki onun dengesiz kişiliğini başkaları farketmiş. Hakkında ileri geri konuşmasına kimse inanmaz. Bir süre konuşur muhatap bulamazsa susar kendi hayatına bakar. Duygu sömürülerine falanda artık inanma kendi huzurunu riske atma canım. İyilikten maraz doğar. Denize düşen kurtarıcısını da aşağıya çeker.
evet arkadasim hakkimda atip tuttugu namus konusu degil zaten dil uzatamaz yirtarim kendinide herseyi ayri sorun stresli arkadas oldugu icin biraktim ben onu ben gorusmuyorum benim gibi cilgin degil dusuk yasadim diyor cilgin arkadas ariyorum ben kendime benimle ayni olsun bana yol gostermesine kiziyorum demis iyilikten maraz dogar o benden buyuk ama akli kucukmus ben anne babasini tanidigim icin onlara uzuluyorum uyardim yapma dedim e kendi bilir artik ne yaparsa yapsin ben 6 ay onceden uzaklastim bunuda duyunca tam bitti ben diledigimi yaparim bana akil verme diyor ne yapabilirimki?
walla yazını okudum dondum kaldım..şekerim hata sende eşine anlatman gerekirdi baştan beri hepsini ..en azından sen muallakta kalınca eşin doğru yolu gösteriri hatta eşini bahane edip görüşmezdin keser atardın.namus konusu benim için önemlidir öle bir insanın arkadaşı olmak bile beni rencide eder die düşünüyorum .tabi sizi anlıyorum fazlasıyla iyi niyetli davranmışsınız....
bende gebelikle alakalı problemler yaşadım ...
walla buna dil uzatanın dilini keserim tabiri caizse..
ne ayıp ne kadar kötü laflar ..
siz bu kelimeler üzerine tamamen bağlarınızı koparacaktınız...
fazlasıyla bahneneiz varmış...
illa karşındakine seni görmek istemiyorum demeniz gerekmiyor ..
eviniz barkınız ayrı değilmi kapat kapını çek fermuarını
oda ne hali warsa görsün...
eşin peki onun yaptığı kötü durumu biliyormu öğrendimi..
öğrendiyse ne tepki werdi sana
..ileride kötü bir şeyler karşılaşırsan önceden tedbirini al derim
insanlar çiğ süt emmiş
kime sırtını döneceğini şaşırıyorsun
seni anlıyorum sıkma canını derimm,geçmiş ola!!!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?