- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Rica ederim Allah yardımcınız olsunTesekkur ederim bir bakayim o zaman:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim Allah yardımcınız olsunTesekkur ederim bir bakayim o zaman:)
Aynen yaş ilerledikçe yeni bilgiler eskileri yok ediyor. Dediğiniz gibi denedim ama olmadı deriz.Bende cogu seyi unutmusum yas 30 olunca artik:) ama daha onumuzde cok zaman var bir anne olarak kisitli calisma suresi olsada ben inaniyorum elimizden geleni yapalim bence en azindan caba gosterdim deriz icimiz rahat olur
Sınav sistemi cok değişti yorum ful herşey. Okudugumuzu anlasak yapcaz da az cok. Matematik bile yorum düşünün. Bu sisteme göre çalışmalıyız once. 9 sene oldu lise bitireli benimÜniversite sınavına girdiğimdeki bilgim olsa matematik, türkçe ve coğrafya hiç korkmazdım da şuan sanki her şey sıfırmış gibi geliyor.
Mantık sorusu olsa fule yakın yaparım da. Bugün dediğiniz gibi türkçe sorusu paragrafı anladım diyorum. Şıklara geçiyorum tekrar oku paragrafı diyorum. Eski aklım mı kalmadı kendimden şüphe etmeye başladım bende televizyondaki aptal karakterlere döndüm resmen.Sınav sistemi cok değişti yorum ful herşey. Okudugumuzu anlasak yapcaz da az cok. Matematik bile yorum düşünün. Bu sisteme göre çalışmalıyız once. 9 sene oldu lise bitireli benim
Basarilar.......:)Rüştü hoca kadir gümüş ay ben çok uzak kalmışım aldım elime bir tane test çözüyorum yarın ilk isim onları bulmak. Kızlar çok sağ olun.
Ben paragraf icin firsat buldukca kitap okumaya calisacagim faydasi olur sanirimMantık sorusu olsa fule yakın yaparım da. Bugün dediğiniz gibi türkçe sorusu paragrafı anladım diyorum. Şıklara geçiyorum tekrar oku paragrafı diyorum. Eski aklım mı kalmadı kendimden şüphe etmeye başladım bende televizyondaki aptal karakterlere döndüm resmen.
Kitap okuyan biriyim. Fakat masa başına geçip test çözmeye gelince odaklanamıyorum. Belki sıcakların da etkisi var.Ben
Ben paragraf icin firsat buldukca kitap okumaya calisacagim faydasi olur sanirim
Mantık sorusu olsa fule yakın yaparım da. Bugün dediğiniz gibi türkçe sorusu paragrafı anladım diyorum. Şıklara geçiyorum tekrar oku paragrafı diyorum. Eski aklım mı kalmadı kendimden şüphe etmeye başladım bende televizyondaki aptal karakterlere döndüm resmen.
Ne yalan soyleyeyim uzun zamandir okuyamiyorum ama elimde yilmaz ozdilin mustafa kemal adli kitabi var ona baslayacagim aslinda bilim kurgu ve polisiye severim adam fawer olasiliksiz umberto eco gulun adi gibiKitap okuyan biriyim. Fakat masa başına geçip test çözmeye gelince odaklanamıyorum. Belki sıcakların da etkisi var.
Ben de bu aralar fransız yazarlara yöneldim. İki tane farklı yazarı aldım. Siz ne tarz okuyorsunuz.
Ben de polisiye romanlara aşığım. Michael connelly en sevdiğim yazarlar arasında. Kitap sürükleyici olmalı benim içinde. Sınavdaki sorularda böyle olsa keşke.Mantik sorularini yapamam
Ne yalan soyleyeyim uzun zamandir okuyamiyorum ama elimde yilmaz ozdilin mustafa kemal adli kitabi var ona baslayacagim aslinda bilim kurgu ve polisiye severim adam fawer olasiliksiz umberto eco gulun adi gibi
Sinavda kendimizi kandiralim biraz miş gibi yapalim sanki cok sevdigimiz bir romani okurmus gibi:)Ben de polisiye romanlara aşığım. Michael connelly en sevdiğim yazarlar arasında. Kitap sürükleyici olmalı benim içinde. Sınavdaki sorularda böyle olsa keşke.
Sınavda baya başarılı çıkıcam sonra dicem ki mükemmel geçti. Çok kolaydı sonuç 4 doğru 7 doğruSinavda
Sinavda kendimizi kandiralim biraz miş gibi yapalim sanki cok sevdigimiz bir romani okurmus gibi:)
Hahahhahahah bu da guzeldi valla:)))Sınavda baya başarılı çıkıcam sonra dicem ki mükemmel geçti. Çok kolaydı sonuç 4 doğru 7 doğru
Sistem değişti hocalar da farklı anlatıo artık. Bizimde yaş ilerledi farklı işlerle ugraşıoz artık mesela ben evlendim eşim evim misafirlerim. Bi sorumluluk altındayım.Mantık sorusu olsa fule yakın yaparım da. Bugün dediğiniz gibi türkçe sorusu paragrafı anladım diyorum. Şıklara geçiyorum tekrar oku paragrafı diyorum. Eski aklım mı kalmadı kendimden şüphe etmeye başladım bende televizyondaki aptal karakterlere döndüm resmen.
Haklısınız. Ben de ailemle yaşıyorum fakat. Lisans bitti ara verdim. Yüksek lisans bitti. Farklı sektörde çalıştım. Derken bunlar hep KPSS bilgilerini her şeyi unutturdu. Çalışırkende düzenli çalışılmıyor. Sizler için daha zor evlenen insanlar hem çocuk hem eş. Allah hepimize zihin açıklığı versin.Sistem değişti hocalar da farklı anlatıo artık. Bizimde yaş ilerledi farklı işlerle ugraşıoz artık mesela ben evlendim eşim evim misafirlerim. Bi sorumluluk altındayım.
Yarın sınav var , kpss lisans ben de anneyim , tavsiyem kendi notlarinizi çıkarın ve plan yapın plana uyun , çabuk unutacaginiz dersleri en sona bırakın Türkçeden her gün 20 paragraf cozun Allah yardımcınız olsunArkadaslar bu konu artik benim icin bir mucadeleye donustu cunku cocuk, ev isleri ve uykusuzluk derken birde kpss hazirligi icindeyim insallah 2020de bu mucadeleden alnimin akiyla cikacagim hem kendimi hem de benim gibi bu mucadeleyi veren annelere motivasyon olur dusuncesiyle gunluk calismalarimi buraya yazacagim
sadece lisansa gireceksiniz sanırım. Bu çalışma motivasyonunu nereden buluyorsunuz, bana da bir söyleyin yahu? Benim elim kitaba gitmiyor. Dün ben de girdim sınava, kpss 2019 lisans. Türkçe sorularını bile okuyamadım, mideme ağrılar girdi, en erken ben çıktım. Dün tüm gün mide ağrısı çektim ayrıca. İki yıl önce şansımı deneyeyim dedim, çalışırken intahar edecek noktaya geldim. Lisans, eğitim bilimleri, alan üstüne mulakat.Arkadaslar bu konu artik benim icin bir mucadeleye donustu cunku cocuk, ev isleri ve uykusuzluk derken birde kpss hazirligi icindeyim insallah 2020de bu mucadeleden alnimin akiyla cikacagim hem kendimi hem de benim gibi bu mucadeleyi veren annelere motivasyon olur dusuncesiyle gunluk calismalarimi buraya yazacagim