Bir annenin kpss mucadelesi:)

Üniversite sınavına girdiğimdeki bilgim olsa matematik, türkçe ve coğrafya hiç korkmazdım da şuan sanki her şey sıfırmış gibi geliyor.
Sınav sistemi cok değişti yorum ful herşey. Okudugumuzu anlasak yapcaz da az cok. Matematik bile yorum düşünün. Bu sisteme göre çalışmalıyız once. 9 sene oldu lise bitireli benim

Sınav sistemi cok değişti yorum ful herşey. Okudugumuzu anlasak yapcaz da az cok. Matematik bile yorum düşünün. Bu sisteme göre çalışmalıyız once. 9 sene oldu lise bitireli benim
Mantık sorusu olsa fule yakın yaparım da. Bugün dediğiniz gibi türkçe sorusu paragrafı anladım diyorum. Şıklara geçiyorum tekrar oku paragrafı diyorum. Eski aklım mı kalmadı kendimden şüphe etmeye başladım bende televizyondaki aptal karakterlere döndüm resmen.

Ben
Mantık sorusu olsa fule yakın yaparım da. Bugün dediğiniz gibi türkçe sorusu paragrafı anladım diyorum. Şıklara geçiyorum tekrar oku paragrafı diyorum. Eski aklım mı kalmadı kendimden şüphe etmeye başladım bende televizyondaki aptal karakterlere döndüm resmen.
Ben paragraf icin firsat buldukca kitap okumaya calisacagim faydasi olur sanirim

Ben

Ben paragraf icin firsat buldukca kitap okumaya calisacagim faydasi olur sanirim
Kitap okuyan biriyim. Fakat masa başına geçip test çözmeye gelince odaklanamıyorum. Belki sıcakların da etkisi var.
Ben de bu aralar fransız yazarlara yöneldim. İki tane farklı yazarı aldım. Siz ne tarz okuyorsunuz.

Mantik sorularini yapamam
Kitap okuyan biriyim. Fakat masa başına geçip test çözmeye gelince odaklanamıyorum. Belki sıcakların da etkisi var.
Ben de bu aralar fransız yazarlara yöneldim. İki tane farklı yazarı aldım. Siz ne tarz okuyorsunuz.
Ne yalan soyleyeyim uzun zamandir okuyamiyorum ama elimde yilmaz ozdilin mustafa kemal adli kitabi var ona baslayacagim aslinda bilim kurgu ve polisiye severim adam fawer olasiliksiz umberto eco gulun adi gibi

Mantik sorularini yapamam

Ne yalan soyleyeyim uzun zamandir okuyamiyorum ama elimde yilmaz ozdilin mustafa kemal adli kitabi var ona baslayacagim aslinda bilim kurgu ve polisiye severim adam fawer olasiliksiz umberto eco gulun adi gibi
Ben de polisiye romanlara aşığım. Michael connelly en sevdiğim yazarlar arasında. Kitap sürükleyici olmalı benim içinde. Sınavdaki sorularda böyle olsa keşke.

Sistem değişti hocalar da farklı anlatıo artık. Bizimde yaş ilerledi farklı işlerle ugraşıoz artık mesela ben evlendim eşim evim misafirlerim. Bi sorumluluk altındayım.

Sistem değişti hocalar da farklı anlatıo artık. Bizimde yaş ilerledi farklı işlerle ugraşıoz artık mesela ben evlendim eşim evim misafirlerim. Bi sorumluluk altındayım.
Haklısınız. Ben de ailemle yaşıyorum fakat. Lisans bitti ara verdim. Yüksek lisans bitti. Farklı sektörde çalıştım. Derken bunlar hep KPSS bilgilerini her şeyi unutturdu. Çalışırkende düzenli çalışılmıyor. Sizler için daha zor evlenen insanlar hem çocuk hem eş. Allah hepimize zihin açıklığı versin.

Kizlar bu konuyu gunu gunune calismalarimi yazmak icin acmistim ama konulari surekli tekrar etmekten pek ilerleyemedim simdilik turkce matematik konu calismasi bitti gibi soru cozup ilerledikce eksiklerime bakacagim sizler neler yaptiniz durumlar nasil

Arkadaslar bu konu artik benim icin bir mucadeleye donustu cunku cocuk, ev isleri ve uykusuzluk derken birde kpss hazirligi icindeyim insallah 2020de bu mucadeleden alnimin akiyla cikacagim hem kendimi hem de benim gibi bu mucadeleyi veren annelere motivasyon olur dusuncesiyle gunluk calismalarimi buraya yazacagim
Yarın sınav var , kpss lisans ben de anneyim , tavsiyem kendi notlarinizi çıkarın ve plan yapın plana uyun , çabuk unutacaginiz dersleri en sona bırakın Türkçeden her gün 20 paragraf cozun Allah yardımcınız olsun

Arkadaslar bu konu artik benim icin bir mucadeleye donustu cunku cocuk, ev isleri ve uykusuzluk derken birde kpss hazirligi icindeyim insallah 2020de bu mucadeleden alnimin akiyla cikacagim hem kendimi hem de benim gibi bu mucadeleyi veren annelere motivasyon olur dusuncesiyle gunluk calismalarimi buraya yazacagim
sadece lisansa gireceksiniz sanırım. Bu çalışma motivasyonunu nereden buluyorsunuz, bana da bir söyleyin yahu? Benim elim kitaba gitmiyor. :KK14: Dün ben de girdim sınava, kpss 2019 lisans. Türkçe sorularını bile okuyamadım, :KK17:mideme ağrılar girdi, en erken ben çıktım. Dün tüm gün mide ağrısı çektim ayrıca. İki yıl önce şansımı deneyeyim dedim, çalışırken intahar edecek noktaya geldim. Lisans, eğitim bilimleri, alan üstüne mulakat.
Bu nedir yahu, sınav değil, ahiret sınavı. Sırat köprüsünü geçmek daha kolay arkadaş. :silah: Çalışma motivasyonunuzu düşürmek istemem.

X