Bir annenin, Bir kadının yaşayabileceği en kötü şey...

womanwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
160
0
46
İstanbul
Nedir diye merak ettiniz değil mi...

Aynı anda iki acı yaşayan kaç kadın vardır ki...

Eşimin cebine gelen bir mesajla aldatıldığımı öğrendim...Bu aldatılmayla yıkılıp kalmış, delirmişken 2hafta sonrada 4 yaşındaki oğlumun lösemi olduğunu öğrendim.Oğlumun acısıyla o anda herşeyi unuttum hemen hastaneye yatıp tedaviye başladık.67 gün hastanede kalıcağımızı ve zor bir tedavi süresi geçireceğimizi söyledi doktorumuz.Hani hep olurya neden ben, neden benim oğlum, Allahın gücüne gitmesin bende öyle diyenlerdendim...zamanla hastalığıda hastaneyede alışmaya başlamıştım ama eşimin bana ve çocuğumuza ilgisizliği hastanede de devam etti.Ziyaretimize gelmek bile istemiyordu ve ben bunu hissediyordum.Arkadaşlarımızdan sevgilisiyle görüşmeye devam ettiğini öğrenince son ziyaretinde '' bizi görmeye böyle geliceksen gelme,defol'' diyerek kovdum.beyfendinin canına minnetmiş ki gelmedi birdaha.

Benim içim içimi yiyordu, bizim mutsuzluğumuz onun mutluluğu olmuştu.Sabahlara kadar sevgilisiyleymiş.Bigün dayanmadım telefon açtım sen nasıl babasın dedim ve bana dediği cevap şu '' o çocuğun benden olduğundan bile şüphem var'' ben birsürü beddular ahlar ederek ''yazıklar olsun sana evladıma Allah böyle bir dert verdi ve sende adice ithamda bulunup tekmeyi at'' dedim ve o anda onu tamamen sildim.

Ben o hastaneden 67 gün sonra çıktım evimede gitmedim annemin evine gittim.Aramız kötüydü akşamları oğlumu görmeye zorla geliyor yarım saat oturup kaçar gibi gidiyordu...

Oğlum üzülmesin diye evime geçtim ama kavgalarımız dahada şiddetlenmiş küfür,dayak,hakarete varmıştı ve en sonunda eşyalarını toplayıp evden ayrıldı.

2 haftada bir Kemoterapi almak için hastaneye yatıyorduk.Yine hastanede olduğumuz bir gün Avukatı aradı '' eşiniz size boşanma davası açtı görüşme için büromuza gelmenizi istiyoruz '' dedi...Dünyam karardı ne diyeceğimi şaşırdım, hastanede olduğumu oğlumu bırakıp gelemeyeceğimi tedavimiz bitince gelebileceğimi söyledim avukatta şaşırdı geçmiş olsun neyi var dedi lösemi dedim.Meğerse avukata oğlunun rahatsız olduğunu söylememiş çok çok özür diledi vicdansız adam diyerek kapadı teli.Tabiki bişey değişmedi boşanma davası açıldı.

Diyeceğim ben onun evladını yaşatmak için uğraşırken onun evladına sırt çevirmesi çok koydu bana...ben günde 3 kere 120 km yol gidip geldiğimi, gece yarısı 41 derece ateşle evladımı hastaneye yetiştirdiğimi bilirim.O bunların hiçbirinde yanımızda yoktu.Eve dönsün diye yalvardım oğlumun onu istediğini, artık dayanamadığımı bu hastalıkla tek başıma mücadele edemediğimi,gücümün tükendiğini en azından evladımız iyileşene kadar yanımızda olmasını sonrada nasıl istiyorsa kabül edeceğimi söyledim.Ama beni dinlemedi benim nasılsa altından kalkabildiğimi söyledi ve ne eve döndü nede boşanma davasını geri aldı.

Evladımın acısına mı yanayım aldatılmışlığıma mı yanayım bilmiyorum.Beni öyle bir hastalıkla tek başıma bıraktı...oğlum üzülmesin diye gözyaşlarımı içime akıttım hep...

Boşanma davamıza 1 hafta varken eve dönme istediğini kabül ettim.Tabiki beni sevdiğinden dönmemişti, işlerini batırmış beşkuruşsuz kalmıştı.

Şimdi 1.5 sene geçti ama hala aramız soğuk.Aynı evi paylaşıyoruz, başkada bir paylaşımımız yok.Koca olarak bende hiçbir değeri kalmadı.çocuğun benden olduğundan bile şüpheliyim lafı hala kulaklarımda çınlıyor,ölünce unuturum ancak...

Çoook ahhh ettim çok.Eğer ki bir hakkım geçmişse helal etmiyorum...

Arkadasim cok gecmis olsun...ne desem sasirdim dogrusu,oglun suan nasil???
Allah esinin yanina birakmaz.

allah yardımcın olsun..
allah çocuğuna sağlık sıhhat versin. seni başından eksik etmesin. parana bereket katsın güç versin sana..

yavruna bu dualarımı yatmadan öncede edicem. rabbim kabul etsin inşallah. tüm lösemi yavrularımıza allah sağlık versin..

arkadaşım, gerçekten çok üzücü bir durum.
ama neden berabersiniz. niye kabul ettin.
anladığım kadarıyla ayakları üzerinde duran bi kadınsın.
o çapulsuzu kendini adam sayan kocanı niye kabul ettin.
kusura bakma dediklerime ama anlattıklarından başka bişi çıkmaz buna.
rabbim sana sabır versin. ama hiç bi zaman yılma. ayaklarının üzerinde dur. vazgeçme ve evladının iyileşeceğine inan.
kocanında içine allah şefkat, merhamet versin inşallah.

gerçekten çok üzüldüm ya bu kadarına pes denilcek cinsten allah yardımcınız olsun ama hiçkimsenin yanına kar kalmaz siz yaşadıklarınız ödülünü oda cezasını çekicek

Vallahi beynim durdu! ne diyeceğimi nasıl yazacağımı bilemedim...
Nasıl üzüldüm anlatamam...dünyadaki tüm sorunlar bir yana...yavrularımız bir yana...
hiçbir dert.. üzüntü...kalleşlik...onlardan önemli değil....
Canım...ne olur sakin ol...şimdilik herşeyi sineye çek...o yavru üzülmesin ne oluur...çok zor ama bizler herşeye katlanırız...kavga münakaşa...bunları hiç yapma...için kan ağlasa da yüzün gülsün ki çocuk üzülmesin....
Yavrum..inşallah bir şeyi kalmaz...Allahım yalvarırım şifa ver yavrumuza..

Son düzenleme:
inanmıyorum yaaaa aldatmayı geçtim hiç bişey evlattan önemli olamaz yazıklar olsun
anne olmak kadın olmak gerçekten çok çoook zor
cennet bizim ayaklarımız altında ne mutlu...

öncelikle çocuğunun sağlığı nasıl? bu herşeyden önemli !

allah yardımcın olsun...

peki ,aradaan 1,5 yıl geçmiş...bu zamana kadar bu evliliğin akibeti hakkında hiçbir karara varamadınız mı ?

'ancak ölünce unuturum ' dedğiniz,eşinizin size söylediği laf varya,bence bu söz yarınlarınızın nasıl olacağını özetliyor...

canım oğlun nasıl? iyi olduğunu ümit ediyorum yoksa o adamdan kurtulurdun diye düşünüyorum.
bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama çocuğun için o adamı biraz daha çekmek zorundasın ki sizi aile olarak görüp mutlu olsun. ileride başından def edersin ama sen karılıktan çok annelik görevin için o adamla bi şekilde anlaşıp en azından oğlun için mutlu bir yuva oluşturmalısın. eşine de biraz vicdan azabı çektirmeye çalış gerçi çekçek adam böyle şeyler yapmaz ama ne kadar vicdan oluşturabilsen kardır. gerekirse sevgilisiyle bile konuş bence. asla kadınların böyle durumlarda altta kalmasını istemem ama bi yavrunun hayatı söz konusuysa gurur nedir ki?

inan ne diyecegimi bilmiyorum
Allah oglunu sana bagislasin umarim simdi daha iyidir
bu konuda bilgi vermedin.

esine gelince ne desek az!
o kadar aci cektin o kadar mucadele ettin
esin olmadan ayakta durdun peki neden
oyle bir adamdan vazgecmedin?
hani pismanda olmamis
duzeltmeyede calismamis bir seyi..

cok uzuldum umarim oglunuz iyilesmistir

allah sabır versin eminim ki çocuğun iyi olsaydı o adamdan boşanmıştın allah yavruna sağlık versin allah evladından ayırmasın seni sen ne yüce bi kadınsın evladının mutluluğu için bu kadar adiliğe katlanmak zorundasın allah senin gibi anneleri başımızdan eksik etmesin
dualarım sen ve yavruma

Allah sana peygamber sabrı güç kuvvet sağlık versin Bu mübarek cuma gününde de Allah dualarınızı kabul etsin Bu insana da insanlıktan uzak bir yaratık diyeceğim ne hali varsa görsün Çocuğunuz nasıl

en güzel vefasızlık örneklerı nedense erkeklerden cıkıyor

boşa dememısler cennet annelerın ayagı altındadır dıye

acil şifalar cocuğunuza.

Öncelikle hepinize teşk ederim.Amacım sizleri üzmek, acındırmak değildi kendimi.zatten bu mesajıda gece yarısı, diğer formları okurken duygu patlaması olarak yazdım.

Evladım çok şükür Rabbime şu anda iyi zatten bu tedavi 3 sene sürüyor bizim 1 senemiz kaldı.Tam iyileşmede 5 sene sonra oluyormuş.Aylık kontrollerimiz var ona gidiyoruz evde kemoterapi ilacı kullanıyoruz.

Eşimle şu anda sorun yok aynı evin içinde, o çocukların babası bende annesi olarak yaşıyoruz. Anlayacağınız evde dul, dışarda evli durumu yani.

Çocuğumun iyi bir bakıma vede beslenmeye ihtiyacı olduğu için çalışmam mümkün değil.iyi bir işim olmasına rağmen onu kimselere emanet edip çalışamıyorum,bana çok düşkün işim olduğunda annemde bile kalmıyor, o derece yani.

Yüce Rabbim eşime merhamet tohumları ekti sanırım yada bize yaşattıklarının utancını yaşıyor,banada oğlumada iyi davranıyor.Ama çok geç artık arkadan vurulmak nedir insanın kötü gününde yüz üstü bırakılması nedir onları bana fazlasıyla yaşattı.

Onu asla affetmiyorum....Unutmuş gibi yapıyorum....

öyle bir geçer zamanki dizisinin seneryosunu okudum sanki başka bir kadın insanın canından olan evladının önüne nasıl geçebiliniyorya ben bunu anlamıyorum yıllarca kendisine kadınlık yapmış okadar hakkı geçmiş böyle bir kadını böyle bir günde nasıl tek başına bırakabilirya bu insanlık dışı birşey ben böyle bir adama adam bile demek istemiyorum bir babaya çocuğunu zorla sevdiremesin zorla düşndüremezsin mahkemede onun neyi var neyiyok hepsini al dımdızlak ortada bırak bakalım okadın bu şekilde onu kabul edermi ya öyle çok üzüldümki anlatamam saçmalamışolabilirim çok sinirlendim

Allah yardımcın olsun

bu ne insafsızlıktır böyle peess.....hiç merak etme arkadaşım allah ona hayatında görmediği dersi yaşatacak.....hiç bir zulum karşılıksız kalmaz merak etme sakın isyan etme bu dünya sınav dünyası o kadın her kimse nasıl bir vicdanki çocugu hastanede yatan adama guvenip itimat ediyor bu dünyada en şirin şey evlattır tatmadım ama öyledir muhakkak allha sıgın ve sabret çünkü sonra halini seyredeceksin allha emnet ol bu benim niye geldi deme hepimizin sıkıntıları var unutma inna lillahi ve inna ileyhi raciun ) senden geldik sana dönecegiz amin......bu hepimizin başına gelebilecek şeyler

allah yardımcın olsun
rabbim evladına sağlık sıhhat versin
allah kimseyi karektersiz insanlarla karşılaştırmasın

Dudaklarımı ısısrarak okudum yazdıklarını,ne yazarım nasıl teselli ederim bilmiyorum.Allahım daha büyük acılar yaşatmasın yavrunu sana bağışlasın.İnş iyileşince işine döner adam gibi yaşarsınız.Eşinize diyecek söz bulamıyorum,ne desem hafif kalır Allah yaptıklarının cezasını verecektir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…