- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
İnşallah güzel gelişmeler olurvelayet davası açılmış kızın halası tarafından. ama kesinlikle çocuk anlatmıyor neler olduğunu ve mutsuz. nolursa olsun babadan ayrılmak istemiyor. nasıl bir psikolojideyse artık.
sosyal hizmetler yetkilisi gelmiş bir de kızla konuşmuş dosya açılmış. o dosya davada kullanılır mı? kızın samimi olduğu iki arkadaş da davada şahit olmak istiyorlar bakalım halaya ulaşabilirlerse. ben de pek yazamadım kusura bakmayın hamilelikten dolayı uzun bir süre raporluydum okula gidemedim. bir de dediğim gibi kız sabahçı diğer öğretmenler de. öğrenmek biraz zor oldu gelişmeleri. işte son durum böyle.
bu çocuk nerele şahit oldu ise babasıda onu onlarla tehtit ediyo olabilir. annesini görmüş şahit olmuş babada aynı sana öyle yaparım böyle yaparım diyip la ilahe yaa Allahım
Valla aynen öyle acaba su an napıyo nasıl noldu diye düşünüyo insan. Allah yardımcısı olsunİnsanın gözüne hep böyle kötünün de kötüsü sahneler gelıyor dımı ...
Ne durumdadır yavrucak Allah bilir ..
Çok kötü oldum ya
Canım bir gelişme var mıDava devam ediyor arkadaşlar ben doğum iznindeyim açıkçası uzak kaldım biraz olaylardan. Ben geçici olarak dava sonuçlanana kadar kızın yurda alınması taraftarıyım aslında ama babayla hala. 183ü bi arayayım bakalım ne dicekler. Bilgi alırsam okuldan güncellerim konuyu arkadaşlar. Anne kendini astığında kız bi kaç yaşındaymış hatırlamıyor o olayı. Hatta baba anlatmamış kız netten araştırıp gazete haberlerinden bulmuş annesinin başına gelenleri. Ama baba o zamandan manyakmış bence çünkü kadın neden intihar etsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?