- 6 Mart 2021
- 19
- 7
- 36
-
- Konu Sahibi Bberrinnnnn
Konu keske şaka olsaydı inanin maas yatıyor bir cikiyor disari o kadar gereksiz seyler alir ki şaşarsınız yani bunu ne demeye aldin ne isine yarayacak diyorum olsun bi gun lazim olur diyor bazen cinnet gecirtiyor insana ben dedim sen hastasın bir psikologa goturelim seni sen nasil evlatsin Allah seni kahretsin 9 ay tasi buyut deli muamelesi gor diye ortaligi yıktı gercekten cok aradayim anneme git desem beni sokaga atti diyecek git demesem esim son noktada beni bosayacak muhtemelen bebegim var birde ne yapicam benSiz ciddi misiniz?Maaşı nasıl bitiriyor ki bir günde?Eğer bu konu gerçekse anneniz hasta, tedavi ettirin.
Bunu desem kötü evlat olurmuyum ben hoş gerci disariyada oyle lanse ediyor insanlara nerden dustum bunun evine hayati zindan ettiler bana diyor gercekten o kadar sogudum ki artik annemden bana surekli boşa bu adamı baksana milletin damatlari kayinvalidesine neler aliyor ne paralar veriyor senin kocan isteyince veriyor sadece diyor daha neler neler aylardir cekiyorum oncedende yapiyordu fakat bizimle yasamaya baslayinca iyice artti bu hareketler ve cekilmez bir hal aldi esim evde yemek bile yemiyor artik ayri yatiyor benimle bosanacagiz galiba agliyorum sinirden şuanGayet gelme denir. Anne sana bize yakın küçük bir ev tutarız elimiz üstünde olur ama ev ev üstüne olmaz kusura bakma diyecektiniz.
Şimdi de aynı şekilde “anne görüyorsun olmuyor bu şekilde, birlikte yaşayamıyoruz. Eşim rahatsız aramız bozuluyor. Sana küçük bir ev tutalım yakınlarda” diyeceksiniz.
Haklisiniz ama gidecek yerim yok size gelicem dedi gelme denmez ki gitte denmiyor anne sonucta
Valla böyle anam olsa ben derim. Kendi yuvasını çirkefliği ile yıktıysa yalnızlığa alışsın.Git diyemem ki annem sonucta ama boyle giderse beni yuvamdan edecek cok arada kaldim
Her türlü kötü evlat oluyorsunuz madem evliliğinizi kurtarın bari. Ya annenizi ya eşinizi seçmeniz gerekiyor çünkü şu durumda.Bunu desem kötü evlat olurmuyum ben hoş gerci disariyada oyle lanse ediyor insanlara nerden dustum bunun evine hayati zindan ettiler bana diyor gercekten o kadar sogudum ki artik annemden bana surekli boşa bu adamı baksana milletin damatlari kayinvalidesine neler aliyor ne paralar veriyor senin kocan isteyince veriyor sadece diyor daha neler neler aylardir cekiyorum oncedende yapiyordu fakat bizimle yasamaya baslayinca iyice artti bu hareketler ve cekilmez bir hal aldi esim evde yemek bile yemiyor artik ayri yatiyor benimle bosanacagiz galiba agliyorum sinirden şuan
Anneniz boşanmanın verdiği ruhsal bunalım kötü etkilerini sizin üzerinizde kullanıyor. Kendi yuvanız için annenizi evden göndermeniz lazımAnnemle babam ayrıldılar ve annem gidecek yeri olmadığı için bizimle yaşamaya basladı. Benim 9 aylık bebeğim var hamileyken annem ben yardım ederim bakmaya diyordu ben hiç destek istemedim bizimle yaşamaya baslayana kadar kendim büyüttüm tabi ki yoruluyordum ama onunda evinde isleri var kocasi var diye hic destek talep etmedim. Bizimle yasamaya basladi bir kaç ay oldu destek talebim sadece ben ev işi ve yemek yaparken bebegimle maksimum 1 saat vakit gecirmesiydi cunku yalniz kalmak istemeyen bir bebek. Annem asla bakmam diyor 2 dakika olsa dahi!! eşimden surekli para istiyor ve birde surekli iğneliyor laf sokuyor ama ne laflar insanin hazmedemeyecegi turden sus anne diyorum nafile eşim cok bunalmis durumda suan. bu surat asmalar ve laf sokmalar yuzunden hatta boşanma eşiğine geldik yuzume bile bakmiyor artik... simdi size sorum ben annemden cok mu sey bekledim 1 saat bebekle vakit gecir ben islerimi yaparken demekle hata mi ettim. Ve annemin bu laf sokup surat asmalari yuzunden esimle aram fena bozuldu ne yapmaliyim anneme git diyemem esiminde birsey yaptigi yok bosanmakta istemiyorum. Simdi diyeceksiniz anneniz neden boyle bisey mi oldu diye birsey olmadi annemin karakteri bu babamla da bu yuzden ayrildilar zaten gecinmesi cok zor bir insan bir anı bir anını tutmaz ben bildim bileli bu şekilde ortada birsey olmasina gerek yok onun laf sokmasi icin ki ben goruyorum ayni evin icindeyiz yani eşimde haklı olarak bozuluyor ben bir kusur etmedim neden böyle diyor hatta cevap dahi vermez hic laf sokmalarına susar sadece ama öyle bir noktaya geldi ki artik eşimde istemiyor annemle ayni evde yasamak direkt soylemedi ama ben hissediyorum hakta veriyorum acikcasi kim olsa istemez yani bu durumda sizce ben ne yapayim iki arada kaldim cok canim sıkkın
O zaman sizin dediginizi diyeyim ben cunku artik idare edilecek bi tarafi kalmadi son raddeye geldi hersey esim gittikce uzaklasiyor benden bir an once bisey yapmam lazim dişaridan bir gorus almak istedim hata mi yapiyorum diye o yuzden size sordum sagolun yalniz birakmadiginiz icinHer türlü kötü evlat oluyorsunuz madem evliliğinizi kurtarın bari. Ya annenizi ya eşinizi seçmeniz gerekiyor çünkü şu durumda.
Hayırlısı olsun umarım çıkarsınız işin içinden.O zaman sizin dediginizi diyeyim ben cunku artik idare edilecek bi tarafi kalmadi son raddeye geldi hersey esim gittikce uzaklasiyor benden bir an once bisey yapmam lazim dişaridan bir gorus almak istedim hata mi yapiyorum diye o yuzden size sordum sagolun yalniz birakmadiginiz icin
Umarım dediginiz gibi olur daha da berbat olmaz herseyHayırlısı olsun umarım çıkarsınız işin içinden.
Annenizi evinizden neden çıkaramıyorsunuz onu anlamadım, huzurunuzu bozan kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. Huyunu bile bile neden evinize aldınız ki hata burada başlıyor. Annenizi uyarın, böyle devam ederse evini ayıracağınızı söyleyin, küssün kızsın bağırsın hiç önemli değil, hakkını helal etmese de önemli değil allah olanı görüyor, bu modeli iyi tanıyorum, kendi kendine aklı başına gelmez, uyarıya rağmen de düzelmezse çıkarın evinizden, siz boşansanız da o yapmaktan bıkmaz ki, en güzeli onu ailenizden uzak tutmak.Annemle babam ayrıldılar ve annem gidecek yeri olmadığı için bizimle yaşamaya basladı. Benim 9 aylık bebeğim var hamileyken annem ben yardım ederim bakmaya diyordu ben hiç destek istemedim bizimle yaşamaya baslayana kadar kendim büyüttüm tabi ki yoruluyordum ama onunda evinde isleri var kocasi var diye hic destek talep etmedim. Bizimle yasamaya basladi bir kaç ay oldu destek talebim sadece ben ev işi ve yemek yaparken bebegimle maksimum 1 saat vakit gecirmesiydi cunku yalniz kalmak istemeyen bir bebek. Annem asla bakmam diyor 2 dakika olsa dahi!! eşimden surekli para istiyor ve birde surekli iğneliyor laf sokuyor ama ne laflar insanin hazmedemeyecegi turden sus anne diyorum nafile eşim cok bunalmis durumda suan. bu surat asmalar ve laf sokmalar yuzunden hatta boşanma eşiğine geldik yuzume bile bakmiyor artik... simdi size sorum ben annemden cok mu sey bekledim 1 saat bebekle vakit gecir ben islerimi yaparken demekle hata mi ettim. Ve annemin bu laf sokup surat asmalari yuzunden esimle aram fena bozuldu ne yapmaliyim anneme git diyemem esiminde birsey yaptigi yok bosanmakta istemiyorum. Simdi diyeceksiniz anneniz neden boyle bisey mi oldu diye birsey olmadi annemin karakteri bu babamla da bu yuzden ayrildilar zaten gecinmesi cok zor bir insan bir anı bir anını tutmaz ben bildim bileli bu şekilde ortada birsey olmasina gerek yok onun laf sokmasi icin ki ben goruyorum ayni evin icindeyiz yani eşimde haklı olarak bozuluyor ben bir kusur etmedim neden böyle diyor hatta cevap dahi vermez hic laf sokmalarına susar sadece ama öyle bir noktaya geldi ki artik eşimde istemiyor annemle ayni evde yasamak direkt soylemedi ama ben hissediyorum hakta veriyorum acikcasi kim olsa istemez yani bu durumda sizce ben ne yapayim iki arada kaldim cok canim sıkkın
Haklisiniz bir cok defa uyardim fakat nafile ayni tas ayni hamam. Yapilacak sey belli evet kesip atmak gerek ama dramatize ediyor olayı yapacagini yapiyor sonra vicdanlara oynuyor bende kendimi sorgulamaya basladim artik bende mi bi sıkıntı var diye o yuzden gorus almak icin sordumAnnenizi evinizden neden çıkaramıyorsunuz onu anlamadım, huzurunuzu bozan kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. Huyunu bile bile neden evinize aldınız ki hata burada başlıyor. Annenizi uyarın, böyle devam ederse evini ayıracağınızı söyleyin, küssün kızsın bağırsın hiç önemli değil, hakkını helal etmese de önemli değil allah olanı görüyor, bu modeli iyi tanıyorum, kendi kendine aklı başına gelmez, uyarıya rağmen de düzelmezse çıkarın evinizden, siz boşansanız da o yapmaktan bıkmaz ki, en güzeli onu ailenizden uzak tutmak.
İnsanların ne dediği önemli değil, annenize dört duvar arasında siz maruz kalıyorsunuz. Acıyan, lafınızı eden alsın baksın. Maaşı varmış, tek başına yaşayabilir pek ala. 1 günde bitirirken iyi, tek geçim yapsın da görsün dünya kaç bucak. Kaynana olsa çoktan cıngart çıkarmıştınız.Bunu desem kötü evlat olurmuyum ben hoş gerci disariyada oyle lanse ediyor insanlara nerden dustum bunun evine hayati zindan ettiler bana diyor gercekten o kadar sogudum ki artik annemden bana surekli boşa bu adamı baksana milletin damatlari kayinvalidesine neler aliyor ne paralar veriyor senin kocan isteyince veriyor sadece diyor daha neler neler aylardir cekiyorum oncedende yapiyordu fakat bizimle yasamaya baslayinca iyice artti bu hareketler ve cekilmez bir hal aldi esim evde yemek bile yemiyor artik ayri yatiyor benimle bosanacagiz galiba agliyorum sinirden şuan
Babama soyledim boyle boyle diye bana ben yıllarca cektim daha yeni kurtuldum hic basima bela edemem sen kendi basinin caresine bak dedi keske normal bir annem olsaydı neden boyle ki anlayamiyorum cidden bir tane eski arkadasi yoktur hepsiyle kavgali akrabalarla da kavgali hep cok zor bir insan gercektenAnnenizi evinizden neden çıkaramıyorsunuz onu anlamadım, huzurunuzu bozan kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. Huyunu bile bile neden evinize aldınız ki hata burada başlıyor. Annenizi uyarın, böyle devam ederse evini ayıracağınızı söyleyin, küssün kızsın bağırsın hiç önemli değil, hakkını helal etmese de önemli değil allah olanı görüyor, bu modeli iyi tanıyorum, kendi kendine aklı başına gelmez, uyarıya rağmen de düzelmezse çıkarın evinizden, siz boşansanız da o yapmaktan bıkmaz ki, en güzeli onu ailenizden uzak tutmak.
Sizin onu sokağa attığınızı söylemesi evliliğinizin yıkılmasından iyidir.Konu keske şaka olsaydı inanin maas yatıyor bir cikiyor disari o kadar gereksiz seyler alir ki şaşarsınız yani bunu ne demeye aldin ne isine yarayacak diyorum olsun bi gun lazim olur diyor bazen cinnet gecirtiyor insana ben dedim sen hastasın bir psikologa goturelim seni sen nasil evlatsin Allah seni kahretsin 9 ay tasi buyut deli muamelesi gor diye ortaligi yıktı gercekten cok aradayim anneme git desem beni sokaga atti diyecek git demesem esim son noktada beni bosayacak muhtemelen bebegim var birde ne yapicam ben
Kendinizi sorgulamayın, bazı halleri aynı benim annem, sizde bir hata ya da yanlış yok, yanlış olan o, istediği kadar vicdanlara oynasın siz kararınızdan vazgeçmeyin. Ben 2 yıldır annemle bağımı kestim, yanına gidersek halini hatrını soruyorum sadece böyle yuvam çok huzurlu, o ne yaparsa yapsın katı olun kararlı durun ve çıkarın onu evinizden başka çareniz yok. Allah korkusu anne hakkı falan düşünmeyin, bu annelik değil, onu uzaklaştırdınız yuvanızı korudunuz diye günaha gireceğinizi falan da hiç sanmıyorumHaklisiniz bir cok defa uyardim fakat nafile ayni tas ayni hamam. Yapilacak sey belli evet kesip atmak gerek ama dramatize ediyor olayı vicdanlara yapacagini yapiyor sonra vicdanlara oynuyor bende kendimi sorgulamaya basladim artik bende mi bi sıkıntı var diye o yuzden gorus almak icin sordum
Kayinvalidem de zor biri ama o uzak oldugu icin yinede katlaniyor insan annem uzakkende katlaniliyordu ayni evin icine girince olmuyor iste gecimsiz insanla.İnsanların ne dediği önemli değil, annenize dört duvar arasında siz maruz kalıyorsunuz. Acıyan, lafınızı eden alsın baksın. Maaşı varmış, tek başına yaşayabilir pek ala. 1 günde bitirirken iyi, tek geçim yapsın da görsün dünya kaç bucak. Kaynana olsa çoktan cıngart çıkarmıştınız.
Dogru soyluyorsunuz eşime kızamıyorum bu yüzden kim olsa istemez kendi evinde iğnelenmeyi sürekliAnneye acilen ayrı ev tutmalısınız. Ki bu en baştan yapılmalıydı anneniz düşünmemiş sizin düşünmeniz lâzımdı . Tabiki annenizi sokağa atın demiyoruz ama maaşı varmış aklı sağlığı yerinde koca kadın . Sizin yuvanıza kastetmeye hakki yok . Kirasını faturaları otomatik ödesin maaşıyla yiyecek falan filan siz yardım edersiniz gerekirse . Ama ayrı ev şart ne olursa olsun şart.ayni şeyi kv yaptığını düşünün çeker miydiniz ?
Annen kocanı uşağı bellemiş zaarEn baştan anneyi yanınıza almanız hata zaten. Boşanmayı bilen insan kendi hayatını kurmayı da göze almalı. Çocuklar yardım edebilir tabi ki bu hayatı kurmaya ama hem birinin evine çöreklenip hem yüzsüzlük etmek normal değil. Eşiniz haklı.