Bir akıl verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ciddi misiniz?Maaşı nasıl bitiriyor ki bir günde?Eğer bu konu gerçekse anneniz hasta, tedavi ettirin.
Konu keske şaka olsaydı inanin maas yatıyor bir cikiyor disari o kadar gereksiz seyler alir ki şaşarsınız yani bunu ne demeye aldin ne isine yarayacak diyorum olsun bi gun lazim olur diyor bazen cinnet gecirtiyor insana ben dedim sen hastasın bir psikologa goturelim seni sen nasil evlatsin Allah seni kahretsin 9 ay tasi buyut deli muamelesi gor diye ortaligi yıktı gercekten cok aradayim anneme git desem beni sokaga atti diyecek git demesem esim son noktada beni bosayacak muhtemelen bebegim var birde ne yapicam ben

Bunu desem kötü evlat olurmuyum ben hoş gerci disariyada oyle lanse ediyor insanlara nerden dustum bunun evine hayati zindan ettiler bana diyor gercekten o kadar sogudum ki artik annemden bana surekli boşa bu adamı baksana milletin damatlari kayinvalidesine neler aliyor ne paralar veriyor senin kocan isteyince veriyor sadece diyor daha neler neler aylardir cekiyorum oncedende yapiyordu fakat bizimle yasamaya baslayinca iyice artti bu hareketler ve cekilmez bir hal aldi esim evde yemek bile yemiyor artik ayri yatiyor benimle bosanacagiz galiba agliyorum sinirden şuan

Her türlü kötü evlat oluyorsunuz madem evliliğinizi kurtarın bari. Ya annenizi ya eşinizi seçmeniz gerekiyor çünkü şu durumda.

Anneniz boşanmanın verdiği ruhsal bunalım kötü etkilerini sizin üzerinizde kullanıyor. Kendi yuvanız için annenizi evden göndermeniz lazım

Her türlü kötü evlat oluyorsunuz madem evliliğinizi kurtarın bari. Ya annenizi ya eşinizi seçmeniz gerekiyor çünkü şu durumda.
O zaman sizin dediginizi diyeyim ben cunku artik idare edilecek bi tarafi kalmadi son raddeye geldi hersey esim gittikce uzaklasiyor benden bir an once bisey yapmam lazim dişaridan bir gorus almak istedim hata mi yapiyorum diye o yuzden size sordum sagolun yalniz birakmadiginiz icin

Hayırlısı olsun umarım çıkarsınız işin içinden.

Annenizi evinizden neden çıkaramıyorsunuz onu anlamadım, huzurunuzu bozan kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. Huyunu bile bile neden evinize aldınız ki hata burada başlıyor. Annenizi uyarın, böyle devam ederse evini ayıracağınızı söyleyin, küssün kızsın bağırsın hiç önemli değil, hakkını helal etmese de önemli değil allah olanı görüyor, bu modeli iyi tanıyorum, kendi kendine aklı başına gelmez, uyarıya rağmen de düzelmezse çıkarın evinizden, siz boşansanız da o yapmaktan bıkmaz ki, en güzeli onu ailenizden uzak tutmak.

Haklisiniz bir cok defa uyardim fakat nafile ayni tas ayni hamam. Yapilacak sey belli evet kesip atmak gerek ama dramatize ediyor olayı yapacagini yapiyor sonra vicdanlara oynuyor bende kendimi sorgulamaya basladim artik bende mi bi sıkıntı var diye o yuzden gorus almak icin sordum

İnsanların ne dediği önemli değil, annenize dört duvar arasında siz maruz kalıyorsunuz. Acıyan, lafınızı eden alsın baksın. Maaşı varmış, tek başına yaşayabilir pek ala. 1 günde bitirirken iyi, tek geçim yapsın da görsün dünya kaç bucak. Kaynana olsa çoktan cıngart çıkarmıştınız.

Anneye acilen ayrı ev tutmalısınız. Ki bu en baştan yapılmalıydı anneniz düşünmemiş sizin düşünmeniz lâzımdı . Tabiki annenizi sokağa atın demiyoruz ama maaşı varmış aklı sağlığı yerinde koca kadın . Sizin yuvanıza kastetmeye hakki yok . Kirasını faturaları otomatik ödesin maaşıyla yiyecek falan filan siz yardım edersiniz gerekirse . Ama ayrı ev şart ne olursa olsun şart.ayni şeyi kv yaptığını düşünün çeker miydiniz ?

Babama soyledim boyle boyle diye bana ben yıllarca cektim daha yeni kurtuldum hic basima bela edemem sen kendi basinin caresine bak dedi keske normal bir annem olsaydı neden boyle ki anlayamiyorum cidden bir tane eski arkadasi yoktur hepsiyle kavgali akrabalarla da kavgali hep cok zor bir insan gercekten

Sizin onu sokağa attığınızı söylemesi evliliğinizin yıkılmasından iyidir.
Kendinizi sorgulamayın, bazı halleri aynı benim annem, sizde bir hata ya da yanlış yok, yanlış olan o, istediği kadar vicdanlara oynasın siz kararınızdan vazgeçmeyin. Ben 2 yıldır annemle bağımı kestim, yanına gidersek halini hatrını soruyorum sadece böyle yuvam çok huzurlu, o ne yaparsa yapsın katı olun kararlı durun ve çıkarın onu evinizden başka çareniz yok. Allah korkusu anne hakkı falan düşünmeyin, bu annelik değil, onu uzaklaştırdınız yuvanızı korudunuz diye günaha gireceğinizi falan da hiç sanmıyorum

Kayinvalidem de zor biri ama o uzak oldugu icin yinede katlaniyor insan annem uzakkende katlaniliyordu ayni evin icine girince olmuyor iste gecimsiz insanla.

Dogru soyluyorsunuz eşime kızamıyorum bu yüzden kim olsa istemez kendi evinde iğnelenmeyi sürekli

Sana hemen allah kahretsin vs diyebiliyosa zaten cok da hayirli evlat olarak anmiyodur diye dusunuyorum.
Ciddi bi sekilde sakin sakin konusun. Esimle aramiz bozuldu bosanacagiz senin isteklerin hareketlerin sorun oluyor, sende rahat degilsin burda diyin ev bakmayi onerin.

Mumkun degil boyle ayni evde yasamaniz. Yakinda ya esin gidecek evden ya annen.

Annen kocanı uşağı bellemiş zaar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…