- 3 Kasım 2017
- 583
- 865
- 18
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bununla “” bu “” ve sonra da bu “” Arasında gidip geldim okuduktan sonra ...Çocukluk arkadaşım 2 sene önce evlendi. Şu anda 7 aylık hamile herşey sorunsuz sıkıntısız devam ediyordu. Dün bana ev oturmasına geldi bankada çalıştığı için ayakları falan şişmişti bilirsiniz sizde. Ayaklarını uzatmasını istedim ovmak için. Uzattı ovdum bi 10 dk falan galiba . Sonra çoraplarını çıkartmamı söyledi, çıkarttım. Sonra ayaklarımı öpermisin biraz dedi. Saçmalıyorsun dedim bende tabi. Mısra ne olucak hamileyim falan diye üsteledi. Allah kahretsin ki kabul ettim. tabanlarını ve parmaklarını öptüm birkaç dakika. Bu esnada kendisi karnını okşuyor ve gözleri kapalı. Birkaç dakika sonra bıraktım ayaklarını. Bana ıslandığını söyledi. Ve ağlamaya başladı neden böyle birşey oldu diye. Arkadaşlar o kadar eminim ki yöneliminin normal olduğundan. Böyle birşey neden olmuş olabilir? Nrden yani . Içinden çıkamadım ve arkadaşımdan uzaklaşmak isteği doğdu ister istemez.