İyi geceler arkadaşlar öncelikle daha önce actigim konulardan belki bilenleriniz vardır beni...ama şimdi ki konum çok farklı 4 yıllık evligimiz var ve bu evlilikten 1 oğlum var 1 buçuk yasin da ve ben tekrar hamileyim 5 aylık...Ben asıl meseleye geliyim eşimle aram önceleri fazla iyi değildi sırf ailesi yüznden tabi eşim de olanların ve bana yapılanların farkında olduğu için beni onlardan uzak bi şehire getirdi.. aramız çok iyiydi takı bugün olanlardan sonra eşim işteydi genelde 7 gibi evde olur ama bugün geç gelince bende aradım cvp vermedi bende eltimi aradım eşiyle birlikte çalıştıkları için belki eşi onu aramıştır diye aradım dedim eşin gelimişmi işte ben eşimi arıyorum cvp vermiyor merak ettim dedi benim eşim evde dedim eşine sorarmisın kardeşi nerde kaldı diye oda sordu kaynım da amcasına gittiğini söyledi ben belki 10 kez yemeği ısıtıp kapattım sonra saat tam 10 oldu baktım kapı çaldı ben de açtım ama açmaz olaydım yüzünü aşmış hiç konuşmadı içeri geçti ne yemek yaptın dedi bende söyledim işte sonra nerdeydin dedim amcamdaydım dedi tmm dedim dedi bana yemek getirme kahvaltı hazırla sırf bana sinirinden yemeğimi yemedi tabi bende kahvaltı hazırlamaya gittim odaya geldim bana bugün borek yaptınmı dedi evet dedim bana cvp verme senin ağzını yüzünü dağıtırım dedi ben de dayanamayıp yiyip içip gelip benden sinirini çıkartıyorsun dedim demez olaydım dememle bera er tokat attı bana ayaktaydım tokat attigin da gozumu actim kanepedeydim nasıl kalktım defol git başka odaya falan dedi sonra yedi içti geldim topladım ama şimdi ayrı bi oda da oğlumla beraber yatıyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin...