• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bi akıl verin

Bi de kızlar şöyle bişey var acaba bebegimin cinsiyeti içinmi böyle yapıyor bunu da erkek istiyordu ama çok şükür ki bu kız ama kendine konduramıyor mu acaba cunku cinsiyeti ogrendigimden beri boyle tavırlı bana oglumda hamileyken hic boyle davranmiyordu şimdi köle muamelesi yapıyorresmen
O şeref yoksunu kocanıza söyleyin bebeğin cinsiyetini erkek belirler. Kendine küssün pislik herif. Ayrıca kızınıza acıdım. Bu adamdan çekeceği var. Ya ayrılın ya da ayrılın. Evlatlarınız için

Konu kesin fake. Yoksa ben bu kadınların pısırıklığına ağlayacağım.

Al benden de o kadar. 1 değil 2 değil birsürü böyle konu var. Sonra bir şey deyince kinadiginizi yaşarsınız diyorlar. Ne hikmetse herkes de eşini çocuktan sonra tanıyor. 2 çocuktan sonra sorunları başlıyor. Çünkü öncesinde bütün sorunları görmezden geliyorlar.

İyi geceler arkadaşlar öncelikle daha önce actigim konulardan belki bilenleriniz vardır beni...ama şimdi ki konum çok farklı 4 yıllık evligimiz var ve bu evlilikten 1 oğlum var 1 buçuk yasin da ve ben tekrar hamileyim 5 aylık...Ben asıl meseleye geliyim eşimle aram önceleri fazla iyi değildi sırf ailesi yüznden tabi eşim de olanların ve bana yapılanların farkında olduğu için beni onlardan uzak bi şehire getirdi.. aramız çok iyiydi takı bugün olanlardan sonra eşim işteydi genelde 7 gibi evde olur ama bugün geç gelince bende aradım cvp vermedi bende eltimi aradım eşiyle birlikte çalıştıkları için belki eşi onu aramıştır diye aradım dedim eşin gelimişmi işte ben eşimi arıyorum cvp vermiyor merak ettim dedi benim eşim evde dedim eşine sorarmisın kardeşi nerde kaldı diye oda sordu kaynım da amcasına gittiğini söyledi ben belki 10 kez yemeği ısıtıp kapattım sonra saat tam 10 oldu baktım kapı çaldı ben de açtım ama açmaz olaydım yüzünü aşmış hiç konuşmadı içeri geçti ne yemek yaptın dedi bende söyledim işte sonra nerdeydin dedim amcamdaydım dedi tmm dedim dedi bana yemek getirme kahvaltı hazırla sırf bana sinirinden yemeğimi yemedi tabi bende kahvaltı hazırlamaya gittim odaya geldim bana bugün borek yaptınmı dedi evet dedim bana cvp verme senin ağzını yüzünü dağıtırım dedi ben de dayanamayıp yiyip içip gelip benden sinirini çıkartıyorsun dedim demez olaydım dememle bera er tokat attı bana ayaktaydım tokat attigin da gozumu actim kanepedeydim nasıl kalktım defol git başka odaya falan dedi sonra yedi içti geldim topladım ama şimdi ayrı bi oda da oğlumla beraber yatıyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen yardım edin...
Eğer bilgileriniz doğruysa 21 yaşında ve 4 yıllık evlisiniz.
Bu tipler özellikle küçük yaşta kadınlarla evlenir. Şiddet görseniz de gitmezsiniz çünkü kocanıza deli gibi aşıksınızdır, bilirler.
Ve size anneniz yaşında biri olarak tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
İlk dayaktan sonrası mutlaka gelir, üstelik artarak.
Eğer bu tokat dün gece olduysa evliliğinizin sürmesi için hemen gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun, eğer şikayetçi olmazsanız o tokat tekmeye dönüşür. Sadece siz değil çocuklarınız da şiddet görür.

Al benden de o kadar. 1 değil 2 değil birsürü böyle konu var. Sonra bir şey deyince kinadiginizi yaşarsınız diyorlar. Ne hikmetse herkes de eşini çocuktan sonra tanıyor. 2 çocuktan sonra sorunları başlıyor. Çünkü öncesinde bütün sorunları görmezden geliyorlar.
Ne kadar doğru. Bahanelere sığınarak çocuklara yazık ediyor. Adam kızı olacağını öğrenince bu hale gelmiş. Cahil, cinsiyet konusunda bile kadına saldıracak kadar cahil. O bebeğe çok üzülüyorum. İlerde neler çekecek annesi boşanmaz, babası zaten ortada. Konu sahibinin bana inanmazlar demesi daha üzücü. Onun da ne biçim bir ailesi varsa kızlarına değil sırf erkek diye damatlarına inanmaları... keşke böyle adamlar ebeveyn olmasa ama onları ebeveyn yapanda da suç çok

Back