- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Malesef aynen dediğiniz gibi oldu yardıma ihtiyacım var ben bu şartlarda bir de fakülte nasıl bitirdim hala ona şaşırıyorumSiz 17 yaşında tanıdığınızda 32 yaşındaydı öyle mi? Sapık bu adam.
Aileniz de "ses etme yuvanı koru" diyor???
Düzgün düşünebilen, sağduyulu tek bir insan yok konuda.
Evet bazen duyuyorum bi bankadan toplu para çekip borcu kapatıyorlar sonra tek bi yere ödeme yapıyorlar. Bence bi araştır bu konuyu belki bi kolaylık çıkar önüneHaklısınız ama çözüm bulamadım size başvurdum elinizi çekmeyin üzerimden gerçekten nefes alamıyorum ölmemek için de zor çırpınıyorum çareleri ben tüketmedim ki nere gitsem dövülüp dövüldüm savruldum
Ben de öyle düşünüyorum artık borçları bir banka toplu para verse tek ödemeye düşse vade uzasa da hallederim ama o da olmuyor sanırım
Bi de tv de kadın görünce ateş gibi diyormuş. Yanındaki ateşin farkında değil bu zihniyet :)Siz 17 yaşında tanıdığınızda 32 yaşındaydı öyle mi? Sapık bu adam.
Aileniz de "ses etme yuvanı koru" diyor???
Düzgün düşünebilen, sağduyulu tek bir insan yok konuda.
Polise git diyecem de o en tehlikelisi şu ülkede, ne haldeyiz.Malesef aynen dediğiniz gibi oldu yardıma ihtiyacım var ben bu şartlarda bir de fakülte nasıl bitirdim hala ona şaşırıyorum
Ağır sapık işte. Böylesini imha edeceksin çevresine zehir saçamayacak.Bi de tv de kadın görünce ateş gibi diyormuş. Yanındaki ateşin farkında değil bu zihniyet :)
Birçok bankaya başvuru yaptım ama netten yaptım red cevabı aldım bireysel mi gitsem ki bankalaraEvet bazen duyuyorum bi bankadan toplu para çekip borcu kapatıyorlar sonra tek bi yere ödeme yapıyorlar. Bence bi araştır bu konuyu belki bi kolaylık çıkar önüne
Keşke imha etsek ama nasıl sapıksa iki haftada bir anca arzularAğır sapık işte. Böylesini imha edeceksin çevresine zehir saçamayacak.
Bence de. KatılıyorumAğır sapık işte. Böylesini imha edeceksin çevresine zehir saçamayacak.
Acaba kadın sığınma evleri yardım kuruluşları derken öyle böyle idare edemez mi.Maalesef kendisinden başka kimse bir çare bulamaz. Çünkü olan bütün çareleri tüketmiş.
O zaman kendini sana karşı eksik hissediyor böyle davranmasının başka acıklamasını bulamıyorumKeşke imha etsek ama nasıl sapıksa iki haftada bir anca arzular
Yok mu hiç bankacı aranızda bir bilen olsa KızlarEvet bazen duyuyorum bi bankadan toplu para çekip borcu kapatıyorlar sonra tek bi yere ödeme yapıyorlar. Bence bi araştır bu konuyu belki bi kolaylık çıkar önüne
Bu konuda gerçekten bilgim yok canım. Biz kredi kartı hiç kullanmadık hala da kullanmıyoruz. Peşin alışveriş yapıyoruz hep. Çevremde kullanan çok onlardan duydum bende. Belki taşınmaz göstererek alabiliyorsa bilmiyorum. Bu işlerden anlayan birileri vardır mutlaka burda sana fikir verirlerBirçok bankaya başvuru yaptım ama netten yaptım red cevabı aldım bireysel mi gitsem ki bankalara
Aynısını bana yıllardır birçok kişi söylüyor ama her seferinde toparlayan benim hayatında bir özür dilediğini duymadım kimseden de benden de, bunun dışında ben hep seviyorum vs söylerim özel sürprizler yapardım ama ondan hiç tık gelmeZdi ne diye eksik hissetsindi kiO zaman kendini sana karşı eksik hissediyor böyle davranmasının başka acıklamasını bulamıyorum
Haklısın benim üstüme bir mülk yokki neyi göstereyimBu konuda gerçekten bilgim yok canım. Biz kredi kartı hiç kullanmadık hala da kullanmıyoruz. Peşin alışveriş yapıyoruz hep. Çevremde kullanan çok onlardan duydum bende. Belki taşınmaz göstererek alabiliyorsa bilmiyorum. Bu işlerden anlayan birileri vardır mutlaka burda sana fikir verirler
Araştırdım onların da şartları var 6 7 ay en fazla tutuyorlarAcaba kadın sığınma evleri yardım kuruluşları derken öyle böyle idare edemez mi.
Ah o kuzu öyle tatlı öyle masum ki bir görseniz o her belimi büküyor benimPolise git diyecem de o en tehlikelisi şu ülkede, ne haldeyiz.
O aileyi de o koca denen sığırı da bırakıp gitmelisiniz, çocuğunuzu kurtarmalısınız.
Ölmeyi düşünmeyin asla o yavrucak ne yapar sizsiz?? Yaşadıkça umut vardır her zaman.
AMA EN azından 6-7 ay kurtulmuş olacaksınız o evden...Araştırdım onların da şartları var 6 7 ay en fazla tutuyorlar
Oyyy canım benim. Onun sana ihtiyacı var annesi, senin güçlü olmana.Ah o kuzu öyle tatlı öyle masum ki bir görseniz o her belimi büküyor benim
Nasıl yani gerçekten mi Yani mesela borç ikimizin mi oluyorBoşanmalısınız. Borcu boşandıktan sonra da ödersiniz. Zaten borç da,evlilik süresince edinildiği için, ortak oluyor ve borcunuzun bir kısmı da ona kalıyor. Aile Bakanlığı veya kadın kuruluşlarından yardım alabilirsiniz. Evli kalmanız hata.