Bir akıl verin lütfen araftayım ...

Derhal bosanmaniz gerek. Aileniz gibi ailede olmaz olsun. Namus diye diye hayatiniz mahfoldu. Namusun artik takati kalmadi, canindan olmak üzere, daha neyin namus derdi bu böyle. Gerekirse ailenizede resti cekin. Ayri eve cikip temiz yep yeni bir sayfa ac kendine cocugunla birlikte.

Borçlarını ödemeyecek şehir değiştirecek çocuğu da devletin kreşine vereceksiniz. Çalışıp Gül gibi geçineceksiniz. Bu kadar basit. Yoksa öldürürler sizi. Yazık olur.
Onlar o güzel elini kana bulamaz ama bana öldürtür kendimi o gerçek ama kredi benim üstüme nasıl olacak ki

Oğlunuz büyümüş sizde belli zorluklardan geçmişsiniz.
Dayak dayak dayak nereye kadar.
Neler okuyoruz yavrunuz ve sizin başınıza belki daha neler gelecek.
Çocuğunuzu büyütürken kimse yanınızda olmamış bundan sonrada kimseye ihtiyacınız yok bence.

Öyle çok istiyorum ki bunu aldığım maaştan elime 140 tl kalıyor şu an İnan’ın ve şehir değişmem lazım İstanbul’a gitmek isterim burda kimsem YÖK Zaten ama o zaman da ailem namus diyip duruyor sanki evde tek kalanlar namussuz

Ah. Eşeklik edip şu borca girmez olaydım

Aileni de o pis mahlukatlarida geride birak oglunu al ve ayri eve cik ne bu ya asil kabir azabini sen dunyada goruyorsun

Ailenin dediklerini kafana takma. Ne kadar kararli oldugunu görsünler. Ya arkanda olurlar yada olmazlar. Olmazlarsa kendileri bilirler. Senin kaybedecegin birseyin yok. Ama eger o cani ile evli kalmaya devam edersen hayatini kaybedersin.
Hem daha yasin cok genc. Karsina eminim senin degerini bilecek biri cikacaktir. Yapma bunu kendine. Yazik sana. Bunlari hak ettiginimi düsünüyorsun?

Ah ya. Mecbur borç ödenene kadar çekeceksiniz. Yoksa kendinize bakamazsınız. Ne diyeyim Allah yardım etsin.
Haklısınız sanırım bu süreçte sizlerle iletişim halinde olmam ve çalışmam bile çok iyi bir durum benim için anlatamam kıymetini ben de öyle diyorum borç biter bitmez ayrı eve çıkayım

e tamam borcu çekmişsiniz ve ödeme zorunluluğunuz var anladım.
Gidin kendinize kurduğunuz evden ödeyin.
Uzak durun bunlardan.
Şimdi ev kursam kira kapora abonelikler eşya vs yeni iş maaşım ne olur belirsiz olacak zaten ödediğim 1640 tl elde kalan 140 tl siz düşünün nasıl olur ki bu şekilde

Neyin borcunu ödüyorsun su an?
Ev geldiğimde harap halde idi eşya aldım tamamen yeni bir ev kurmuş gibi o arada ödediğim kredi kartını takmış bana çıktı taksitlendirdim o arada diğer kredi kartı oğlanın okul harcamalarından doldu derken borç gırtlakta

Bir aile namus bu sus ses etme çek nasıl diyebilir yaa. Boşanan insanlar namussuz mu? Mutsuz ve şiddet gören birinin evli kalması saçma zaten. Yeni nesil iyi yetiştirilmeli diye düşünüyorum yoksa bu olaylar daha da kötüleşerek devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…