Bir adam iki kadın ( peki sevgilim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilinize de bu şekilde gülerek mi konuşuyorsunuz bu çirkin durumda?
Adam ne münasebet sizi metres takımının ortamına sokuyor? Doğru düzgün bekarlar görüşseniz tamam diyeceğim ama ne münasebet sevgilimin evli arkadaşı ve onun metresiyle gezeyim? Bu çocuğun sizi yeterince ciddiye aldığından emin misiniz?

Evli adam eşinizin bu kadar sırrını bilecek kadar yakını madem peki ilerde de hep görüşeceğiniz zaman eşine bu durumu yansıtmayacağınızdan nasıl böyle emin ve rahat davranıyor? Yoksa ileride sevgilinizin hayatında olmayacağınıza dair aralarında konuşma mı geçiyor? Ben olsam ilişkimi sorgulardım, bana çok çirkin geldi durum.
Ben sinirimi üzüntümü acımı gülerek dile getiririm genelde . Çok sert bir yorumunuz oldu dediklerinizi onunla paylaştım Her defasında gerekçeler sundu . Bu aralar sorguluyorum ilişkime güveniyorum evet ama kendime bahaneler arıyorum belki bilemiyorum.. evlenelim diye kendisi çok ısrar etti . Yoğun bir çalışma tempom vardı oturup düşünmek için zamanın yoktu . Coronadan ötürü evde olduğum için eksi ve artıları gözden geçiriyorum . Ve bu konu benim için büyük bir eksiymiş aslında .

aldatılma konularını okudum da aklıma takıldı . Sevgilimle geçen aylarda bir günlük tatile çıktık . Arkadaşıda geldi sevgilisiyle. Tüm gece sohbet muhabbet . 5 yıldır beraberlerimiş baya baya birbirlerine aşıklar ( bizden fazla 😀) Neyse ben bir ara banyoya gittim üst kata adam telefonla konuşuyordu tamam aşkım falan diyordu .ben şok . O gece bişey demedim sabah ayrıldığımızda erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diye.adam evliymiş çocukları varmış . Biraz daha irdeledim . Bu kızı kandırıyor mu diye . Kız evli olduğunu biliyormuş . Adam kızı gerçekten seviyormuş e karısı dedim . Karısına saygı duyuyor, , konumundan ve çocuklarından dolayı boşanmaz dedi . Karısı bilmiyormuş tabi ve adam karısı anlamasın diye baya ilgili davranıyormuş ki 5 yıl gizli tutmayı başarmış . Sosyal medyadan adamın karısını buldum :) kocasının her fotoğrafına kalpler aşk kelimeleri falan yazmış yeni evlide değiller yaklaşık 18 yıllık falan . Aklıma iki şey takıldı
1. Bu adam profesyonelce iki tarafı idare ediyor benim sevgilim de pek masum değildir ozaman , sonuçta arkadaşı öyleyse ??
Bir diğeri bi erkek iki kişiyi Nasl sever ki ? Hem karısını hem sevgilisini .ilginç .
Not : karantinadan dolayı başa sarıyorum olayları aklıma geldi gece gece .dedikodu olur 😀
Aynı anda iki kişiyi sevemez hiç kimse
bence o iki kadının ikisinide sevmiyordur adam
Karısını sevse onca yıllık karısını aldatmaz
Diğer kızı sevse onu o konuma düşürmez

Ayrıca ben erkek arkadaşınızın tavrınıda şüpheli buldum çoğu kişinin aksine
akrabalarını seçemezsin ama arkadaşlarını seçebilirsin
Bunca yıllık karını aldatmanın bahanesi konumu var boşanamıyor olmaz
Prens Charles Diana'dan boşandı da konum denmedi
Eğer bu durumu onaylıyor erkek dayanışması içine giriyorsa demekki aldatmayı normal görüyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back