Bir adam iki kadın ( peki sevgilim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elsaysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
845
2.225
43
aldatılma konularını okudum da aklıma takıldı . Sevgilimle geçen aylarda bir günlük tatile çıktık . Arkadaşıda geldi sevgilisiyle. Tüm gece sohbet muhabbet . 5 yıldır beraberlerimiş baya baya birbirlerine aşıklar ( bizden fazla 😀) Neyse ben bir ara banyoya gittim üst kata adam telefonla konuşuyordu tamam aşkım falan diyordu .ben şok . O gece bişey demedim sabah ayrıldığımızda erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diye.adam evliymiş çocukları varmış . Biraz daha irdeledim . Bu kızı kandırıyor mu diye . Kız evli olduğunu biliyormuş . Adam kızı gerçekten seviyormuş e karısı dedim . Karısına saygı duyuyor, , konumundan ve çocuklarından dolayı boşanmaz dedi . Karısı bilmiyormuş tabi ve adam karısı anlamasın diye baya ilgili davranıyormuş ki 5 yıl gizli tutmayı başarmış . Sosyal medyadan adamın karısını buldum :) kocasının her fotoğrafına kalpler aşk kelimeleri falan yazmış yeni evlide değiller yaklaşık 18 yıllık falan . Aklıma iki şey takıldı
1. Bu adam profesyonelce iki tarafı idare ediyor benim sevgilim de pek masum değildir ozaman , sonuçta arkadaşı öyleyse ??
Bir diğeri bi erkek iki kişiyi Nasl sever ki ? Hem karısını hem sevgilisini .ilginç .
Not : karantinadan dolayı başa sarıyorum olayları aklıma geldi gece gece .dedikodu olur 😀

Yıldız abla “iki kadın bir adam, aşk çekilir aradan” demiş, onu demeye geldim.

1- Benim erkek arkadaşımın da çapkın bir arkadaşı var. Ama erkek arkadaşımla alakalı o da yapıyordur diye düşünmedim hiçbir zaman. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim durumunun her zaman geçerli olduğunu sanmıyorum. Kendim için de öyle. Siz acaba güven eksikliği yaşıyor olabilir misiniz?
2- İki kişi aynı anda sevilmez. Adam cinsellik için seviyorum ayağı yapıyor.

1- Benim erkek arkadaşımın da çapkın bir arkadaşı var. Ama erkek arkadaşımla alakalı o da yapıyordur diye düşünmedim hiçbir zaman. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim durumunun her zaman geçerli olduğunu sanmıyorum. Kendim için de öyle. Siz acaba güven eksikliği yaşıyor olabilir misiniz?
2- İki kişi aynı anda sevilmez. Adam cinsellik için seviyorum ayağı yapıyor.
güveniyorum aslında ama bu durumu daha önceden bana söylememesi aklımı karıştırdı . Cinsellik olsa bile o kadar yıl nasıl devam eder ki bilemedim .

Adam sınırsız cinsellik, bedava heyecan için seviyormuş numarası yapıyor.
Ayrıca sevgilinize güvenmiyorsanız ayrılın yani, benim sevgilimin çevresinde kötü arkadaşı yok ama olsaydı da bu da kesin böyledir diye düşünmezdim. Her kişi kendinden sorumludur.

güveniyorum aslında ama bu durumu daha önceden bana söylememesi aklımı karıştırdı . Cinsellik olsa bile o kadar yıl nasıl devam eder ki bilemedim .
Üçüncü bir şahsın özel ilişkilerini söylememesi şüphe uyandırmasın. Ben de söylemezdim örneğin sorulmadığı sürece. Ne gerek var ki gereksiz dedikoduya? Güveniniz tamsa hiç dert etmeyin derim. :)
Bilmiyorum evli/bekar fark etmez bir insan neden aldatır ben mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Maymun iştahlıysa adam demek ki. Belki o kızı da aldatıyordur.

Arkadaşı öyle diye sevgilini aynı kefeye koymak olmaz, ama ben olsam böylesi insanlarla beni bir araya getirmeni istemiyorum der tepkimi koyardım.

Herkesin özel hayatı kendini bağlar, ama böylesi kişiliklere gündelik hayatta da güvenmiyorum ben. Yani etrafımda böylesi dostlarım olsun istemezdim, silemeyeceğim kadar yakın arkadaşımsa da silmem ama mesafe koyardım.

Sevgilinin de mesafe koymadan onlarla görüşmesi ve seni de onlarla muhatap etmesi bana göre saçmalık.

Adamın iki tarafı idare etmesine gelince de o aslında ikisini de sevmiyor. Birisinden çocuklarının annesi diye ayrılmıyor, öbürüyle de cinsellik ihtiyacı ve macera yasamak için takılıyor. O aldattığı kızı sevse gözü çocuklarını da görmez boşanırdı. Yada karısını sevse o kızla takılmazdı. O aldattığı kızda gerçekten sevse karısıyla adamı paylaşamazdı. Herkes memnun yani halinden, bir tek eşi için acı bir durum.En kısa zamanda karısı öğrenir de adamdan ayrılır insallah, adam da neler kaybettiğini o zaman anlar.

Üçüncü bir şahsın özel ilişkilerini söylememesi şüphe uyandırmasın. Ben de söylemezdim örneğin sorulmadığı sürece. Ne gerek var ki gereksiz dedikoduya? Güveniniz tamsa hiç dert etmeyin derim. :)
Bilmiyorum evli/bekar fark etmez bir insan neden aldatır ben mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Maymun iştahlıysa adam demek ki. Belki o kızı da aldatıyordur.
birbirinizden bişey saklamayız normalde bunu söylemediğine göre bu arkadaşıyla bilmediğim maceralara atıldığını diye bi düşünmedim değil :)

birbirinizden bişey saklamayız normalde bunu söylemediğine göre bu arkadaşıyla bilmediğim maceralara atıldığını diye bi düşünmedim değil :)
Size neden arkadaşının dedikodusunu yapsın ki? Adamın özel hayatı sizi ne ilgilendirir yani, böyle düşünün. Ki böyle birşeyi insan açmak bile istemez, utanır.

Birbirinizden bir şey saklamazsınız çok güzel ama başkasının hayatındaki durumun sizin ilişkinizle alakası yok ki. Yani burada saklamalık bir durum yok bence.
Biz de bir şey saklamıyoruz birbirimizden ama bir arkadaşım bu durumda olsa gidip de söylemem yani bana ne, ona ne ki?
Takmayın böyle şeyleri, en başta kendinize zarar verirsiniz sonra ilişkiye. Adam ne halt yerse yesin. :)

Arkadaşı öyle diye sevgilini aynı kefeye koymak olmaz, ama ben olsam böylesi insanlarla beni bir araya getirmeni istemiyorum der tepkimi koyardım.

Herkesin özel hayatı kendini bağlar, ama böylesi kişiliklere gündelik hayatta da güvenmiyorum ben. Yani etrafımda böylesi dostlarım olsun istemezdim, silemeyeceğim kadar yakın arkadaşımsa da silmem ama mesafe koyardım.

Sevgilinin de mesafe koymadan onlarla görüşmesi ve seni de onlarla muhatap etmesi bana göre saçmalık.

Adamın iki tarafı idare etmesine gelince de o aslında ikisini de sevmiyor. Birisinden çocuklarının annesi diye ayrılmıyor, öbürüyle de cinsellik ihtiyacı ve macera yasamak için takılıyor. O aldattığı kızı sevse gözü çocuklarını da görmez boşanırdı. Yada karısını sevse o kızla takılmazdı. O aldattığı kızda gerçekten sevse karısıyla adamı paylaşamazdı. Herkes memnun yani halinden, bir tek eşi için acı bir durum.En kısa zamanda karısı öğrenir de adamdan ayrılır insallah, adam da neler kaybettiğini o zaman anlar.
İşte sinirlendiğim nokta buydu aslında ben de saf gibi bunlara evlilik nezaman falan dedim düşünmüyoruz diyorlardı :)) eşine üzüldüm sosyal medyasını görünce hiç karışmam o ayrı . Adam kızın gözlerinin içine bakıyordu ya bebek gibi ilgileniyordu ne biliyim şaşırdım ben o kadar ilgi görmedim şimdiye kadar :))

Size neden arkadaşının dedikodusunu yapsın ki? Adamın özel hayatı sizi ne ilgilendirir yani, böyle düşünün. Ki böyle birşeyi insan açmak bile istemez, utanır.
Dedikodu değil ama haberim olsaydı çünkü saf gibi evlilik nezaman falan dedim . Açık etmezdim ya da kabul etmez gitmezdim onlarla o yüzden .

Dedikodu değil ama haberim olsaydı çünkü saf gibi evlilik nezaman falan dedim . Açık etmezdim ya da kabul etmez gitmezdim onlarla o yüzden .
Tamam da işte neden haberiniz olsun ki?
Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Söylememesi normal, mesela gidip başka arkadaşlarının sevgilisini falan anlatıyor mu size? Eğer anlatıyor ama bunu anlatmıyorsa utanıyordur.
Dediğim gibi aslında, anlatılacak birşey yok boş yere kafanıza takıyorsunuz.

Tamam da işte neden haberiniz olsun ki?
Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Söylememesi normal, mesela gidip başka arkadaşlarının sevgilisini falan anlatıyor mu size? Eğer anlatıyor ama bunu anlatmıyorsa utanıyordur.
Dediğim gibi aslında, anlatılacak birşey yok boş yere kafanıza takıyorsunuz.
Haklısınız . Bazen görüştüğümüzde yine bir araya gelelim diyor . Ben çekimser kalıyorum sonuçta biz evlenmeyi düşünüyoruz neden eşiyle değilde sevgilisiyle bir araya getirmeye çalışıyor onu da anlamadım .

İşte sinirlendiğim nokta buydu aslında ben de saf gibi bunlara evlilik nezaman falan dedim düşünmüyoruz diyorlardı :)) eşine üzüldüm sosyal medyasını görünce hiç karışmam o ayrı . Adam kızın gözlerinin içine bakıyordu ya bebek gibi ilgileniyordu ne biliyim şaşırdım ben o kadar ilgi görmedim şimdiye kadar :))
Sana bir şey söyleyeyim mi? İnan hepsi yapmacık, senle sevgilin belki aşk böceği gibi değilsiniz. Belki sürekli elele göz göze değilsiniz, cok romantik anlarınız yok belki. Ama birbirinize güveniniz ve sevginiz varsa en önemlisi o. 6 yıllık sevgililikten sonra evlendim eşimle,bu dediğin gibi birbirine ölüp biten romantik ne çiftler gördüm, hepsi ya ayrıldı ya bir taraf aldattı ve bitti ilişkileri. Esime sevgiliyken kızardım bazen romantik değilsin diye, hala bazen lafını ederim ama işin şakası o aslında. Güvenebiliyorsak ve seviyorsak en önemlisi o. Onlar birbirine bebek gibi baksa ne olur? Aksam birlikte aynı yastığa baş koyup gelecek hayali kuramıyorlar. Hep kaçak göçek sürecek bir hevesin peşinde ömürleri gidecek. Acınacak haldeler aslında, o yüzden boşver ne halleri varsa görsünler. Sevgilinle de kavga etmeden de ki saygı duyuyorum onların hayatına ama sen gorusebilirsin beni görüştürme. Sende benim fikrime saygı duy, ilerde karısıyla falan tanışırım bir şey olur kendimi bu pisliğin içinde görmek istemiyorum beni anla de. Sevgilini suçlamadan güzel bir dille konuşursan anlar seni diye düşünüyorum.

Sana bir şey söyleyim mi? İnan hepsi yapmacık, senle sevgilin belki aşk böceği gibi değilsiniz. Belki sürekli elele göz göze değilsiniz, cok romantik anlarınız yok belki. Ama birbirinize güveniniz ve sevginiz varsa en önemlisi o. 6 yıllık sevgililikten sonra evlendim eşimle,bu dediğin gibi birbirine ölüp biten romantik ne çiftler gördüm, hepsi ya ayrıldı ya bir taraf aldattı ve bitti ilişkileri. Esime sevgiliyken kızardım bazen romantik değilsin diye, hala bazen lafını ederim ama işin şakası o aslında. Güvenebiliyorsak ve seviyorsak en önemlisi o. Onlar birbirine bebek gibi baksa ne olur? Aksam birlikte aynı yastığa baş koyup gelecek hayali kuramıyorlar. Hep kaçak göçek sürecek bir hevesin peşinde ömürleri gidecek. Acınacak haldeler aslında, o yüzden boşver ne halleri varsa görsünler. Sevgilinle de kavga etmeden de ki saygı duyuyorum onların hayatına ama sen gorusebilirsin beni görüştürme. Sende benim fikrime saygı duy, ilerde karısıyla falan tanışırım bir şey olur kendimi bu pisliğin içinde görmek istemiyorum beni anla de. Sevgilini suçlamadan güzel bir dille konuşursan anlar seni diye düşünüyorum.
az önce de yazdım bir araya getirmeye çalışıyor ben de neden eşiyle görüşmüyoruz ki diyorum . Beyfendi sevgilisiyle vakit geçirmeyi seviyormuş ,sevgilisi benimle iyi anlaşmış sevmiş beni o yüzden görüşmek istiyorlarmış . Nasıl bir şeye düştüm anlamadım :) coronadan dolayı Görüşemem diyorum şimdilik :)

Aman ya işleri güçleri maymunluk, o kadar çok sevseydi eşinden boşanirdi. Karisinin konumuna saygi duyuyor boşanamiyor ama aldatiyor bu nasil saygiymiş, cok sevdigi kadini da metres konumunda insan içine sokuyor utanmiyor bir de.

Bazilari insan içinde cıvık cıvık aşk şovu yapmayi sever ama gercek oldugunu dusunmuyorum yukaridaki yazdiklarimdan dolayi. 👍 Adam duzenini bozmuyor hem de cani isteyince o kizla egleniyir.

az önce de yazdım bir araya getirmeye çalışıyor ben de neden eşiyle görüşmüyoruz ki diyorum . Beyfendi sevgilisiyle vakit geçirmeyi seviyormuş ,sevgilisi benimle iyi anlaşmış sevmiş beni o yüzden görüşmek istiyorlarmış . Nasıl bir şeye düştüm anlamadım :) coronadan dolayı Görüşemem diyorum şimdilik :)
Anladım demek istediğini, geçiştirmekle iyi yapıyorsun ama zorla da seni biraraya getiremez sevgilin. Tepkini koy ve görüşmek istemiyorum de, zorlayacak hali yok. Denk gelirseniz de soğuk konuş mesafeli dur , kadınlar anlar karşısındakinin düşüncesini. Kız da soğuk durduğunu hissederse yaklaşmaz sana. Ben görüşmek istemiyorsam direkt söylüyorum, zorlarsa da surat asacağını bilip geri çekilsin. Akrabası falan değil ki idare etmek zorunda olasın. Dıdısının dıdısı dedikleri durum tam.

Sevgilinize de bu şekilde gülerek mi konuşuyorsunuz bu çirkin durumda?
Adam ne münasebet sizi metres takımıyla muhatap ediyor? Doğru düzgün bekarlar görüşseniz tamam diyeceğim ama ne münasebet sevgilimin evli arkadaşı ve onun metresiyle gezeyim? Bir de tatile gitmişsiniz beraber. Bu çocuğun sizi yeterince ciddiye aldığından emin misiniz? Bana daha çok çapkınlık turuna çıkan iki kafadar gibi geldiler de.

Ayrıca evli adam sevgilinizin bu kadar sırrını bilecek kadar yakını madem, peki ilerde de hep görüşeceğiniz zaman eşine bu durumu yansıtmayacağınızdan nasıl böyle emin ve rahat davranıyor? Yoksa ileride sevgilinizin hayatında olmayacağınıza dair aralarında konuşma mı geçiyor? Yerinizde olsam ilişkimi sorgulardım, bana çok çirkin geldi durum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back