• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir adam bu kadar odun olabilir mi!!!

Normalde kalkıyor diyorsunuz, demek ki bugün yatası var.
Bırakın uyusun. Siz atıştırın çocuğunuzla kalkınca beraber kahvaltı yaparsınız.
Zorla kalkıp karşınızda otursa ne olacak ki?

Bende buna çok takılıyodum. Beraber kahvaltı yapalım diye,kalkiyorum hazırlıyorum gidiyorum uyandırıyorum tamam diyor daha arkami dönmede horrrr ...baktım olmuyor hiiic orali olmuyorum. .kendi kendime yapıyorum,açıyorum tv yide. O kalkınca da bide onla çay içiyorum. .Bugüne kadar boşuna dert etmişim. .sende öyle yap,bak ne güzel bide oğlun var yine yalnız değilsin. .

ayynen.. aslnda herşey boyle olmalı, beklentisiz hayat oh ne rahat,,,, :KK49::KK49: kafada standartlar yapmışız sankı makıne ve herkes tek tip gibi... böyle olmalı böyle olmalı diye gidiyoruz... bende eşime uyuyorum bazen artık, yanımda oturası yoksa hoop hemen kendime özel çalışmalar yapıorum,uyuyası varsa hemen sallıyorum mutfagı yanına kıvrılıorum, vs vs daha bissürü garip garip huylar, uyduk valla napalım hayatı kendı kendmze zından edıoz yoksa, hem cok pozitif geciyor zaman :KK76: mesela bende kafaya eşim öpmeyi sevmio ruhsuz mu diye takmıştım .. sanki genel br kural var ve herkes öpmeli gibi .. ve bunu ondan beklemeden yaşamaya başladım enee sonra bi baktım adam öpmediği halde en ince ruhlu, en romantik erkekmiş meğer :KK36: meğer öpüyormuş zten de ben bir standart beklentsne girmişim .... yani eşinizde şahsna mnhasr biridir odun değildir, uykudur zaafı demek ki :D oda bu şekil demek ki ;)

Adamcagizin bi pazari var birakin keyif yapsin, sizde oglunuzla atistirin biseler o kalkinca da birlikte oturun sofraya.. Benim esim de pazarlari zor kalkar benim kizim da en gec 7de ayaktadir onu yediririm kendim biseler atistiririm 10.30 kadar beklerim hala uyanmamis olursa seslenirim uyanmasi icin bu arada kahvaltiyi hazirlarim ancak 11.30 falan bulur sofraya oturmamiz biz kizimizla ikinci postayi yerken esimle jahvalti yapmis oluruz.. :) bu kadar caninizi sikacak bise yok hadi uzmeyin kendinizi :)

Ben bile çok yorgun olmamama rağmen iki gündür 11,11:30 gibi kalkıyorum sefam olsun:DSabah kahvaltı yapıp o uyandığında da çay içerek eşlik edebilirsiniz.Bizim evde de tam tersidir annem geç kalkar babam söylenir,çayını demler kahvaltısını yapar kalkar.Annem uyandığında bi de onunla yapar :KK53:

ayynen.. aslnda herşey boyle olmalı, beklentisiz hayat oh ne rahat,,,, :KK49::KK49: kafada standartlar yapmışız sankı makıne ve herkes tek tip gibi... böyle olmalı böyle olmalı diye gidiyoruz... bende eşime uyuyorum bazen artık, yanımda oturası yoksa hoop hemen kendime özel çalışmalar yapıorum,uyuyası varsa hemen sallıyorum mutfagı yanına kıvrılıorum, vs vs daha bissürü garip garip huylar, uyduk valla napalım hayatı kendı kendmze zından edıoz yoksa, hem cok pozitif geciyor zaman :KK76: mesela bende kafaya eşim öpmeyi sevmio ruhsuz mu diye takmıştım .. sanki genel br kural var ve herkes öpmeli gibi .. ve bunu ondan beklemeden yaşamaya başladım enee sonra bi baktım adam öpmediği halde en ince ruhlu, en romantik erkekmiş meğer :KK36: meğer öpüyormuş zten de ben bir standart beklentsne girmişim .... yani eşinizde şahsna mnhasr biridir odun değildir, uykudur zaafı demek ki :D oda bu şekil demek ki :KK66:

Çok güzel anlatmışsın..akışına bırakmak en iyisi..

Beni de eşim zorla uyandırdı bugün. Gece de ondan önce sızmıştım halbuki.
Ben anlamıyorum bu eşinin uykusuna karışan, kızan insanları. İhtiyacı var ki uyuyor. Ya da sırf keyif yapmak için uyuyor. Sebep ne olursa olsun siz kalktınız diye karşı taraftan da bunu beklememelisiniz. Kahvaltıyı saat birde ikide yapın ne olacak ki?

Selam hanimlar benim bu dertler bitmez sanirim ya arkadaş kalkmis güzelce kahvalti hazirlamisim gayet neseliyim falan filan adam kalkmadi ya saat olmuş 11:30 biz oglumla sabah kalkmisiz yedide
Oğlumu doyurdum ve esimi bekliyorum ki kalksin birlikte kahvalti yapalim zaten hafta içi yapamiyoruz diye ve adam uyanmiyo ya sinir oldum:mad:
En sinir olduğum erkek tipi..uyur uyur uyanmaz..adamın işe geç kalma kaygısı bile yok.yaz tatilinde ben işe bırakmazsam adam gitmiycek nerdeyse..sorumsuz tip örneği...su dökün eğer sinirli biri değilse :))

Selam hanimlar benim bu dertler bitmez sanirim ya arkadaş kalkmis güzelce kahvalti hazirlamisim gayet neseliyim falan filan adam kalkmadi ya saat olmuş 11:30 biz oglumla sabah kalkmisiz yedide
Oğlumu doyurdum ve esimi bekliyorum ki kalksin birlikte kahvalti yapalim zaten hafta içi yapamiyoruz diye ve adam uyanmiyo ya sinir oldum:mad:

Ben nefret ediyorum gec kalkan adamdan. Heralde babadan aliskanlik. Kendimi bildim bileli asker disipliniyle yetistirdi. Ister istemez kiyasliyor insan. Gec kalkinca olay cikariyordumm bir ara.
Ne biliyim ben de calisiyorum ama hafta sonu uyuyamiyorum. Onu da uyutmuyorum. Neyse ki cok soylenmiyor kaldirinca.
bazen de birakiyorum her seyi hazirliyorum yanina gidip yatiyorum uyanana kadar :)

Tamam gicik bir durum ama kavga cikaracak bir sey degil bence. Agir bi okuzluk vakasi da degil. Bazi seyleri tolere etmek lazim

Haftasonu neden 7de kalksin adam sen calismiyorsun galiba zaten sabah erkenden ise gidiyordur haftasonu bari istedigi uyusun nazinizda cekikecek gibi degil

Adam uyusun, aman paşam rahat etsin. Çok yorulmuştur şimdi o... Böyle yorum yapanlara inanamiyorum bazen. E belki bu kadinda yorgun, uyumak, dinlenmek, keyif yapmak istiyor. Ama mumkun mu cocuklarla? Evlilik dediğimiz şey birlik olmak hayati birlikte sirtlamak değil midir? Cok merak ediyorum acaba birgünden birgüne o adamcagiz konu sahibine ' sen hayat hayatim bugunde ben ilgileneyim cocugumuzla' demis midir?
Çok yazik bize.. Bende de var bu modelden bitane :(

benimkide inat gibi uyumaz pazar günleri. erkenden uyanır kulağımın dibinde açım açım açım diyip deli eder beni
neymiş hafta içi erkn uyandığı için uyuyamıyormuş
bırak sende uyusun adam. pazar pazar erken kalkmak mı olurmuş

Adam uyusun, aman paşam rahat etsin. Çok yorulmuştur şimdi o... Böyle yorum yapanlara inanamiyorum bazen. E belki bu kadinda yorgun, uyumak, dinlenmek, keyif yapmak istiyor. Ama mumkun mu cocuklarla? Evlilik dediğimiz şey birlik olmak hayati birlikte sirtlamak değil midir? Cok merak ediyorum acaba birgünden birgüne o adamcagiz konu sahibine ' sen hayat hayatim bugunde ben ilgileneyim cocugumuzla' demis midir?
Çok yazik bize.. Bende de var bu modelden bitane :KK43:
Ama konu sahibinin yakindigi kendisi uyumak dinlenmek istedigi halde esinin yardim etmenesi cocukla ilgilenmeyip onu umursamamasi degil ki, gec kalktigi icin birlikte kahvalti yapamamayi dert edindigi icin yorumlarda ona gore geldi.. :) bahsettiginiz durum hos bi durum degil ama kabul ediyorum iste bu gercekten can sıkıcı :(

Benımkıde uyuyor nolcak..
Bız önden atıştırıyoruz sonra babayla kahvaltı yapıyoruz..
Adamların bı pazarı var..bırakın yapsın yatak keyfi.
valla sen aynı benim kafadansın millan. Bazen yorum yapayım diyorum bakıyorum sen düşündüğüm yazmışsın. Relax olmak lazım biraz ya bi pazar uyumuş çok mu yani? Benimki bide öğlen ikindi uykusuna yatar pazarları cıngar çıkartmam lazım.

valla sen aynı benim kafadansın millan. Bazen yorum yapayım diyorum bakıyorum sen düşündüğüm yazmışsın. Relax olmak lazım biraz ya bi pazar uyumuş çok mu yani? Benimki bide öğlen ikindi uykusuna yatar pazarları cıngar çıkartmam lazım.
Ben kendi zevkim için kımsenın hayatına müdahale etmem..herseyı olduğu gıbı kabul ederim..aynen relaks..

Back