- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 34
- Konu Sahibi denizz2013
-
Selam hanimlar benim bu dertler bitmez sanirim ya arkadaş kalkmis güzelce kahvalti hazirlamisim gayet neseliyim falan filan adam kalkmadi ya saat olmuş 11:30 biz oglumla sabah kalkmisiz yedide
Oğlumu doyurdum ve esimi bekliyorum ki kalksin birlikte kahvalti yapalim zaten hafta içi yapamiyoruz diye ve adam uyanmiyo ya sinir oldum
Saat dokuzdan beri her on dk da yanina gittim baktim olmuyor oglumu yanina verdim çocukta skldi ağlayarak geldi tvnin sesini actm tekrar yanina gittim hadi hadi diye bu arada tamam kalkiyrm cayi İst diyor cayi isitym yine yatmis caydanligi kafasından asagi indiresim geldiUyandirmak icin ne yaptin?
Ah canim öyle olmuyor iste oğlum erkenden kalkiyor beni yatirmaz bir ikincisi de benim esimi biraksan yirmidort saat uyurUyusun canim adamcagiz calisiyor surekli birak dinlensin kalkinca yaparsiniz kahvaltinizi .. Gec yanina sokul sende daha ne istiyosun :)
Yapmasin yahu benimde bi haftasonum var ama keyif yapamiyorum hadi onu geçtim bari kalkiyrm diyip kandirma kirk defa cay isttim yaBenımkıde uyuyor nolcak..
Bız önden atıştırıyoruz sonra babayla kahvaltı yapıyoruz..
Adamların bı pazarı var..bırakın yapsın yatak keyfi.
Cok yorgundur belki her zamanki haliyse bisey diyemiiciim zaten.
Siz edin kahvaltinizi minikle birlikte oh miss o da cayini kendi isitir
O zamanda surat yapar beyefendi ben tek mi kahvalti yapcam diye onu da demedim çünkü bende oglani doğurup onu bekliyordum normalde ama hic bu kadar abartmamisti en fazla bir saat söylendiğimde kalkardi:)Cok yorgundur belki her zamanki haliyse bisey diyemiiciim zaten.
Siz edin kahvaltinizi minikle birlikte oh miss o da cayini kendi isitir
Harika bir yöntem kocayi annesine gondereym bari o orda yesin ben evde yiyemeyim azicik kilo vereyim:)Benimki de nobete gitti keske evde olsa da uyusayalnizlikta kahvalti da edilmiyor. Fit vicudumun sebebi iste budur ilk ve son kez acikliyorum
Bence minikle birlikte siz de yataga girin o size uymuyorsa bugunluk siz ona uyun bari huzurunuzu bozmayin bos yereO zamanda surat yapar beyefendi ben tek mi kahvalti yapcam diye onu da demedim çünkü bende oglani doğurup onu bekliyordum normalde ama hic bu kadar abartmamisti en fazla bir saat söylendiğimde kalkardi:)
Aman biktim vallaben saat onda kaldiriyorum genellikle* kalkiyor.
ama kahvalti eder etmez tekrar yatmaya gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?