• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir adam bu kadar odun olabilir mi!!!

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
34
Selam hanimlar benim bu dertler bitmez sanirim ya arkadaş kalkmis güzelce kahvalti hazirlamisim gayet neseliyim falan filan adam kalkmadi ya saat olmuş 11:30 biz oglumla sabah kalkmisiz yedide
Oğlumu doyurdum ve esimi bekliyorum ki kalksin birlikte kahvalti yapalim zaten hafta içi yapamiyoruz diye ve adam uyanmiyo ya sinir oldum:@

Selam hanimlar benim bu dertler bitmez sanirim ya arkadaş kalkmis güzelce kahvalti hazirlamisim gayet neseliyim falan filan adam kalkmadi ya saat olmuş 11:30 biz oglumla sabah kalkmisiz yedide
Oğlumu doyurdum ve esimi bekliyorum ki kalksin birlikte kahvalti yapalim zaten hafta içi yapamiyoruz diye ve adam uyanmiyo ya sinir oldum:mad:

Sizin uyandırmanızı bekliyordur, ya da gerçekten uyuyordur sesli bir şekilde etrafında dolaşın.

Uyandirmak icin ne yaptin?
Saat dokuzdan beri her on dk da yanina gittim baktim olmuyor oglumu yanina verdim çocukta skldi ağlayarak geldi tvnin sesini actm tekrar yanina gittim hadi hadi diye bu arada tamam kalkiyrm cayi İst diyor cayi isitym yine yatmis caydanligi kafasından asagi indiresim geldi

Uyusun canim adamcagiz calisiyor surekli birak dinlensin kalkinca yaparsiniz kahvaltinizi .. Gec yanina sokul sende daha ne istiyosun :)

Sinirlerim harap oluyor her seferinde ayni şey ya kalk azick çocukla oyna gel birlikte kahvalti yapalim yok anca uyusa

Uyusun canim adamcagiz calisiyor surekli birak dinlensin kalkinca yaparsiniz kahvaltinizi .. Gec yanina sokul sende daha ne istiyosun :)
Ah canim öyle olmuyor iste oğlum erkenden kalkiyor beni yatirmaz bir ikincisi de benim esimi biraksan yirmidort saat uyur

Cok yorgundur belki her zamanki haliyse bisey diyemiiciim zaten.
Siz edin kahvaltinizi minikle birlikte oh miss o da cayini kendi isitir:63:

Benımkıde uyuyor nolcak..
Bız önden atıştırıyoruz sonra babayla kahvaltı yapıyoruz..
Adamların bı pazarı var..bırakın yapsın yatak keyfi.
Yapmasin yahu benimde bi haftasonum var ama keyif yapamiyorum hadi onu geçtim bari kalkiyrm diyip kandirma kirk defa cay isttim ya:(

Cok yorgundur belki her zamanki haliyse bisey diyemiiciim zaten.
Siz edin kahvaltinizi minikle birlikte oh miss o da cayini kendi isitir:63:
O zamanda surat yapar beyefendi ben tek mi kahvalti yapcam diye onu da demedim çünkü bende oglani doğurup onu bekliyordum normalde ama hic bu kadar abartmamisti en fazla bir saat söylendiğimde kalkardi:)

O zamanda surat yapar beyefendi ben tek mi kahvalti yapcam diye onu da demedim çünkü bende oglani doğurup onu bekliyordum normalde ama hic bu kadar abartmamisti en fazla bir saat söylendiğimde kalkardi:)
Bence minikle birlikte siz de yataga girin o size uymuyorsa bugunluk siz ona uyun bari huzurunuzu bozmayin bos yere

Bende buna çok takılıyodum. Beraber kahvaltı yapalım diye,kalkiyorum hazırlıyorum gidiyorum uyandırıyorum tamam diyor daha arkami dönmede horrrr ...baktım olmuyor hiiic orali olmuyorum. .kendi kendime yapıyorum,açıyorum tv yide. O kalkınca da bide onla çay içiyorum. .Bugüne kadar boşuna dert etmişim. .sende öyle yap,bak ne güzel bide oğlun var yine yalnız değilsin. .

ben saat onda kaldiriyorum genellikle* kalkiyor.
ama kahvalti eder etmez tekrar yatmaya gidiyor. :(

Ya tamam uyku da önemli de kardeşim aksam yorgunum diye saat onda yatmissin zaten on saat uyusa sekizde kalkar adam dmi

Back