Yorumunuz icin teşekkür ederim :) Belki de bunları duymaya ihtiyacım vardı.Simdi kardesim bakıcıda kalsa her gün dışarda olmayacağım, bu durumda annem de haklı sen evdeyken bakıcıya bırakmayalım diyor ben olsam ben de böyle derdim diye düsünüyorum..Bence sen çok iyi bir ablasın
Ayrıca çok iyi bir anne olacaksın
Kardeşini bakıcıya bırakmaya gönlü elvermeyen sorumluluk sahibi bir abla
Çok dayatma bi durum yok durumunda
Sende istemiş görünüyorsun
Annenle konuş oyun grubuna verin
Arada gider gelir sana da vakit kalır
Benim de kardeşimle aramda 12 yaş var
Çocuklarımın da öyle
Kardeşim canımın yarısı zaten
Deli seviyoruz birbirimizi
Muhtemelen yasimiz çok yakın kendi cocugumu büyümüyorum bebekken iyi hos da dediğin yaşlar sıkıntılı hele günümüz bebeleri gerçekten çok yoruyor gozunu ustunden ayıramıyosun çocuktan bıkarmısın sanmam kendi evladın başka olur bide olumlu acıdan bak sana tecrübe olmuş olurMerhaba kk konuyu ablalardan tavsiye almak icin actım, başlıktan da anlaşılacağı gibi ablayım.3.5 yasında bi kardeşim var annem hemşire ve yazları ben bakıyorum 3 ay.Kardesimi gerçekten seviyorum ama yaramaz bir erkek çocuğu.Ben üniversite öğrencisiyim, benim yaslarımdaki insanlar eminim yazları evde bebek bakmıyorlar.Ben kardeşimi çok seviyorum, ortada kalmasını bakıcıya gitmesini istemiyorum ama bazen gerçekten çok bunalıyorum.İlerde kendi çocuğum olduğunda ona enerjim kalmayacakmıs gibi hissettiğim bile oluyor.Kardesiyle arasında bu kadar yas farkı olan, kardeşini büyüten ablalar açıkcası destek mesajlarınıza ihtiyacım var.Gercekten çocuktan bıkar mıyım? Siz bakarken neler hissediyordunuz? Şimdiden teşekkür ederim:)
Oyle olsa bile hayatim boyunca cocuklardan bikmis ve cocuk sevmeyen bir insan olarak yasadim. Bunda kardesimin etkisi buyuk.İnsallah hakkımızda hayırlısı olur , evlat ayrı olur dediler bana da, insallah sizin icin de öyle olacaktır.Bebeginize sağlıkla kavuşun ve teşekkür ederim yorumunuz icin :)
Merhaba kk konuyu ablalardan tavsiye almak icin actım, başlıktan da anlaşılacağı gibi ablayım.3.5 yasında bi kardeşim var annem hemşire ve yazları ben bakıyorum 3 ay.Kardesimi gerçekten seviyorum ama yaramaz bir erkek çocuğu.Ben üniversite öğrencisiyim, benim yaslarımdaki insanlar eminim yazları evde bebek bakmıyorlar.Ben kardeşimi çok seviyorum, ortada kalmasını bakıcıya gitmesini istemiyorum ama bazen gerçekten çok bunalıyorum.İlerde kendi çocuğum olduğunda ona enerjim kalmayacakmıs gibi hissettiğim bile oluyor.Kardesiyle arasında bu kadar yas farkı olan, kardeşini büyüten ablalar açıkcası destek mesajlarınıza ihtiyacım var.Gercekten çocuktan bıkar mıyım? Siz bakarken neler hissediyordunuz? Şimdiden teşekkür ederim:)
Bu süreç de biter mi kardeşim gerçekten büyüyecek mi diye düşündüğüm çok oluyor.Mesajınızı okumak beni rahatlattı.Demek ki gerçekten kardeş bakmadığım günler de gelecekmiş..Böyle diyerek sizi üzmek istemem ama bence kardeş bakan bir ablanın çocuklara tahammülü kalmıyor..Ben de mesela kardeşim yanımda yokken bir kuzenimi felan göreyim hiç sevmek istemem.Bebekten soğumuş gibiyim..
Aranızda kaç yaş var.Merhaba kk konuyu ablalardan tavsiye almak icin actım, başlıktan da anlaşılacağı gibi ablayım.3.5 yasında bi kardeşim var annem hemşire ve yazları ben bakıyorum 3 ay.Kardesimi gerçekten seviyorum ama yaramaz bir erkek çocuğu.Ben üniversite öğrencisiyim, benim yaslarımdaki insanlar eminim yazları evde bebek bakmıyorlar.Ben kardeşimi çok seviyorum, ortada kalmasını bakıcıya gitmesini istemiyorum ama bazen gerçekten çok bunalıyorum.İlerde kendi çocuğum olduğunda ona enerjim kalmayacakmıs gibi hissettiğim bile oluyor.Kardesiyle arasında bu kadar yas farkı olan, kardeşini büyüten ablalar açıkcası destek mesajlarınıza ihtiyacım var.Gercekten çocuktan bıkar mıyım? Siz bakarken neler hissediyordunuz? Şimdiden teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?