Merhabalar.Ben 22 erkek arkadaşım 30 yaşında. Yaklaşık 2.5 ay önce biri ile tanıştım. Muhteşem bir insan yaşanan tüm kötü anıları unutturacak biri. Ciddi bir ilişki olarak başladık ve kendisi sürekli evlilikten bahsedip beni ailesiyle tanıştırmak istiyordu. ben de aileme açtım durumu. Hatta ailesiyle tanışmak için erken olduğunu söylediğimde bana darıldı. Ara ara tartışmalarımız oluyordu ama bunlar iki insanaın birbirini tanıma yolundaki tartışmalardı. sürekli beni arardı saatlerce konuşurduk. her gece gelecekle ilgili dua eder iyi ki seni bulmuşum bir ömür geçirelim derdi. Ben çok naif bir insan olduğum için her tartışmada onu alttan almaya çalışıyordum fakat biraz suistimal ettiğini gördüm. Ben de biraz tavrımı koymaya başladım. İşi sebebiyle çok fazla görüşemiyorduk ve ailesine de zaman ayırmak zorundaydı. Bundan bir kaç gün önce yine boş gününde görüşemeyeceğimizi babasıyla gitmek zorunda olduğunu söyledi ben de bozuldum. ama sitem şeklinde. 2 gün devam etti böyle. sonra bana birden ayrılmak istediğini bana işi dolayısı ile zaman ayıramadığını ve bunun beni üzdüğünü söyledi. çok sinirlendim ve ben de o sinirle rest çektim. bu sefer erkek arkadaşım özürler diledi yeminler etti böyle olmasını istemiyorum dedi. bir sonraki gün ise bitirmenin en doğru karar olduğunu söyleyen bir mesaj attı. akşama kadar ulaşamadım okudu mesajlarımı cevap vermedi. akşam beni aradığında ise deli gibi ağlamaya başladım ve bağırdım. daha sonraki gün sadece istemediğini söyledi sevmiyorum seni dedi ve sonunda beni her yerden engelledi. aynı gün kız arkadaşımla konuşmuş benim çok iyi bir insan olduğumu onun karşısına benim gibi bir insanın bir daha çıkmayacağını bunun için bile bitmesi gerektiğini söylemiş. Sizden tavsiye alacağım konu ise niçin böyle olduğu. ve ne yapmam gerektiği. 2 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum antidepresana başladım yenide. yani 2 gün önce bana hayatımı seninle geçirmek istiyorum seni seviyorum diyen insan arkadaşıma 2 gün sonra benimle bir gelecek göremediğini söylemiş. kendisi çok yoğun çalışıyor ama iş onun için çok önemli. işi sağlığından bile önce gelebilecek şekilde. Bizim daha sık görüşebilmemiz adına şartları daha iyi olan bir firmayla görüştü ama geri dönüş olmadı. Maddi olarak da babası ile sıkıntılı sanırım. Tüm bunlar üst üste gelince benden ayrıldı sanırım. Yani benim fikrim bu yönde. Sizin fikirlerinizi de 3. Göz olarak merak ediyorum. Ne yapmalıyım?