• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİPOLAR HASTALIĞIYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR

Bilmiyorum ben konuyu yeni gördüm. Bu konuda yardım istiyorum. Çevresinde bu duygu durum rahatsızlığı olan varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. 1 yıldır bipolar rahatsızlığı olan komşum var ve kimsesi yok ve ben nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum.
Ilac kullanıyor mu, doktor gözetiminde mi, biliyo musun?

Evet kullanıyor dekapin ve bir ilaç daha kullanıyor şuan adını hatırlayamadım ama hepsini yazdım. Komşum 40 yaşında ve varlıklı bir kadın özel psikiyatriste gidiyor bir kere dr benide çağırdı. Arkadaşım doğduğu büyüdüğü yerde ama kimsesi yok. Arayıp sorani da yok burası tatil beldesi taşındık buraya. Nasıl sadede geleyim şimdi ben kurtulamıyorum ondan kurtulmaya calissamda vicdan azabı çekiyorum.ama çok yoruldum.

Evet kullanıyor dekapin ve bir ilaç daha kullanıyor şuan adını hatırlayamadım ama hepsini yazdım. Komşum 40 yaşında ve varlıklı bir kadın özel psikiyatriste gidiyor bir kere dr benide çağırdı. Arkadaşım doğduğu büyüdüğü yerde ama kimsesi yok. Arayıp sorani da yok burası tatil beldesi taşındık buraya. Nasıl sadede geleyim şimdi ben kurtulamıyorum ondan kurtulmaya calissamda vicdan azabı çekiyorum.ama çok yoruldum.
Sen calisiyor musun? Cocugun var mi? Biseyler bahane etsen? Rahatsiz mi ediyor neden kurtulmak istiyosun tam anlamadım.

Hergun birlikteyiz sohbet ettikten sonra beynim yaniyor. Geçen aslında kendisinin kadın peygamber olduğunu söyledi.Aynasindan insanlar çıktığını söylüyor. Daha da uç şeyler var . Benim de ruh sagligim bozuldu. Bunları doktoru ile paylaşmalı miyim

Hergun birlikteyiz sohbet ettikten sonra beynim yaniyor. Geçen aslında kendisinin kadın peygamber olduğunu söyledi.Aynasindan insanlar çıktığını söylüyor. Daha da uç şeyler var . Benim de ruh sagligim bozuldu. Bunları doktoru ile paylaşmalı miyim
E tabii ki

Ilacı kesm
Çok karışmak istemediğim için çekingen davranıyorum. Sorma sebebim bu rahatsızlığı olan ya da çevresinde olan biri tarafından onaylanmakti.
Bence arkadasiniz ilaci almayı birakmis. Duzenli kullaniyo olsa bunlari soylemezdi asla.

Back
X