- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
- Konu Sahibi Plutonyendunya20
Ben de hic psikolojik rahatsizligi olan birini yakından tanımadım bir kere yolda karşılaşmıştım görünüşü falan cok normaldi sonra anladim psikolojik rahatsizligi olduğunu sizofreni veya bipolardı sanirim çünkü kendi kendine konuşma şeklinde değil yanında biri varmıs sohbet ediyormuş gibiydi. Biraz ürkütücüydü. Ama ben bipolarım /psikolojik rahatsizligim var diyenlerin %70 i uyduruyor. Googledan bakıp bu belirtiler ben de var diyor. Ya da bahsnelerin arkasına sığınıyor ben cift karakterliyim demiyor da bipolarım diyor. Gerçekten ilaclarını kullanan veya hafif seyreden birinin filmlerdeki gibi olduğunu sanmıyorum. Cookk eskiden bir erkek arkadaşım vsrdı babasi sizofreniydi günlük hayatta gayet normal biriydi. Yaşı gencken belirti vermemis yaslanınca belirti vermus ilac kullanmadigi için sonra bir ay hastanede yatıp ilac kullanarak günlük hayatina devam etmiş. Cok abartiyorlarBenim iki ayrı kişilik bozukluğum var. Defalarca hastaneye yattım. Yıllardır tedavi görüyorum. Hatta 2. Üniversite sınavıma hastaneden izin alıp girdim ve yüksek bir puan aldım. Evliliğim güzel gidiyor. Bu önyargılar çok saçma. Tıp okuyan şizofreni hastası da gördüm psikiloji okuyan bipolar da. Hatta depresyon tedavisi gören cerrahla hastanede kaldım. Hatta o cerrah bana örgü örmesini öğretmişti. Bu forumda dert yanılan kişilerin çoğu "normal". Bu yüzden abartmayınız.