Bipolar hasta yakını olanların yorumunu bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Endişelenmek ayrı şey endişelenmekte haklisiniz ama hanımefendi bambaşka bir şey diyor arkadaşıymış lafta ama arkadaşının hastalığından haberi bile olmamış yok tatili mahvolurmuş resmen bencillik böyle konuşması. üstelik normal anormal kavramları kullanmış yani yaklaşımı algısı kötü.arkadaşınız ilaç kullanıyor mu kullandığı halde bu kadar ağır geçmemeli sanmıyorum ama.Bipoların türleri var ve evet herkeste farkı gösteriyor kimininkini anlamazsınız bile hele ilaçlarını düzenli alan bir bipolar hastasının sizin normal dediğiniz insanlardan farkı yoktur atak dönemleri de en çok kendilerine bilinçsiz zarar verirler.Benim sinirlendiğim konu da bipolar bozukluğu olanların anlamayan bilmeyen insanlar tarafından saçmasapan yargılanması kişisel almayın.
Kendisine sorunca düzenli kullanıyorum diyor ama ablası düzenli kullanmadığını söylüyor ablası hemşire.Doktorun verdiği bazı ilaçları beni daha kötü yapıyor bunu içmem deyip icmiyormus,ilaçlar kilo yaptığı için de rahatsız oluyor.Ben düzenli kullandığına inanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X