- Konu Sahibi hanxixmsultan
Ne yapmaya çalışıyorsun kadar bayanla her bölüme konu acmissinReklam İçerikli Mesaj
Bi daha uyelik alıp giremeyeceksin
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmaya çalışıyorsun kadar bayanla her bölüme konu acmissinReklam İçerikli Mesaj
Sürekli bunalıma giriyor musunuz her gün?Ben bipolarım. Kızım, anne ruh durumun sürekli değişiyor diyor. İlaç kullanıyorum. Çevrem beni böyle kabullendi. İçinden geldiği gibi yaşa.
Ben olmazsam olmaz
Değilsin tatlım rahat ol... Her konuda olduğu gibi hastalığımız konusunda da bi-polarız malesef.bazen hastalığımı sevip kabullenip bazen nefret eden yalnızca ben miyim ?
Değilsin tatlım rahat ol... Her konuda olduğu gibi hastalığımız konusunda da bi-polarız malesef.
Tabi ki. Tedavisiz bipolar ipini koparmış bipolardır bence.haklısın mani dönemlerini sevdiğimi söyleyebilirim. tedavi oluyor musun bu arada sen ?
Bende aynı şeyı dudunuyorum
Arkadaslar bu hastalik genelde herkesde depresyonla başlamış uc aydir major depresyon tedavisi goruyorum bipolara çevirme ihtimali olup olmadıgını nasıl anlayabilirmiyim bipolar depresyonun normal depresyondan farkı oluyor mu mani atağı geçirmeden anlamanin yolu yok mu başka belirti veriyor mu hastalık ?
Bir gün çok iyiyken bir gün berbat hissedebilirsin. Gondolun iki ucu gibi düşün fakat anlayamazsın bipolara döndüğünü çünkü zaten durumun içinde olan sensin canım.
Arkadaslar bu hastalik genelde herkesde depresyonla başlamış uc aydir major depresyon tedavisi goruyorum bipolara çevirme ihtimali olup olmadıgını nasıl anlayabilirmiyim bipolar depresyonun normal depresyondan farkı oluyor mu mani atağı geçirmeden anlamanin yolu yok mu başka belirti veriyor mu hastalık ?
Anladım doktorlarda kesin bir şey söyleyemiyo çünkü anne babada yok ama tabi genetiğin etkisi çok fazla değilmiş belirsizlik çok kötü dediklerine göre antidepresanlarda bu hastalığa sebebiyet verebiliyormuşBir gün çok iyiyken bir gün berbat hissedebilirsin. Gondolun iki ucu gibi düşün fakat anlayamazsın bipolara döndüğünü çünkü zaten durumun içinde olan sensin canım.
Ayrıca bipolar da yemek yeme oranı da önemlidir
sizde mi depresyon tedavisi görüyorsunuzBende aynı şeyı dudunuyorum
1.Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.Anladım doktorlarda kesin bir şey söyleyemiyo çünkü anne babada yok ama tabi genetiğin etkisi çok fazla değilmiş belirsizlik çok kötü dediklerine göre antidepresanlarda bu hastalığa sebebiyet verebiliyormuş
Çok sağolun güzel açıklama olmuş zamana bırakmaktan başka çarem yok şimdi ben depresyonu iyileştirmeye çalışıyım o zaman tüketti beni1.Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
2.Antidepresanlar hastalığa sebep olmaz .Eğer siz manik depresifseniz ve şuan yaşadığınızda majör depresyon değil de depresif ataksa antidepresanlar maniyi tetikler ama dediğim gibi siz manik depresifseniz eğer bu olur.
3.Yani güzelim yaşayıp göreceksin önceden bilme,önlem alma gibi yapabileceğin şeyler yok.
Bu hastalık beyindeki kimyasal bozukluk ve sinir iletim sistemindeki harabiyetten kaynaklanıyor.Olmamak için yada olduktan sonra kurtulmak için çaren yok.Hangimiz bulabildik ki?
Korkma; bak günde 1500 mg lityumla benim hayatım çok güzel
Doğru söylüyorsunuz çok sağolunbazen antidepresanlarda modu yükseltmek isterken maniye sebebiyet verebiliyor ya da fazla kabarmezapinde depresyona sokabiliyor hastalığın iki ucu var arası yok. düşünmeyin fazla herşey olacağa varıyor ama hepinin çözümü var. tedaviyle hayat şahane
Hangi ilaçları kullanıyosun?Çok sağolun güzel açıklama olmuş zamana bırakmaktan başka çarem yok şimdi ben depresyonu iyileştirmeye çalışıyım o zaman tüketti beni
cipralex kullanıyorum 20 mg bırde xanaxHangi ilaçları kullanıyosun?