- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi hanxixmsultan
Ya bende 16 yasindayim film izledikten sonra hastaligi arastirdim ve beni korku sardi 1 belirtisini gormem ile pireyi deve yaparlar diyordu bende oyle bir kisiyim kafama kucuk seyleri takarim bu hastalik korkuya dondu bende sizlere saygisizlik etmek istemem ama simdi duygularimdan suphe surekli mani depresif diye dusunuyorum mutlu olsam agliyorum mani yasiyorum diye falan sonra olmasamda belirtileri kafama taka taka olduysam diyorum nolur yardimci olun ailemizde bipolar yok
bipolar genetik. ve basit bir hastalık değil. siz hastalık hastası olmuş olabilirsiniz. netten belirtilere baksak kendimize birçok hastalık yakıştırması yapabiliriz.
ağlamakla, kafaya takmakla falan alakası yok bu hastalığın. iyi okumadınız sanırım.
daha iyi araştırın.
atak geçirince tanı koyuluyor. bu konudaki ilk sflara bakın.
işte bipolar öyle bir şey. atak sırasında kendinizi kaybedersiniz. ve hastaneye yatış yapılıyor sonrasında.
bir yakınımızdan da biliyorum.
sizin durum ergenlikte yaşanan bunalımlar olur, endişeler olur, duygu değişimleri olur. bipolar bambaşka.
bu konulardan etkilenip acaba ben de mi öyleyim diye takıntı yapacaksanız okumamanızı öneririm böyle şeyleri.