- 5 Haziran 2008
- 1.183
- 189
- Konu Sahibi hanxixmsultan
Owww zanax iyidir güzel kafa yapar
dur kız hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Owww zanax iyidir güzel kafa yapar
İlaç ismi yazmak yasak diye biliyorum... 40 mg paroksetın pax... kullanıyorum xanax ve şuan 50 mg lamictal .. teşhis major depresyonİlaçların ismini yazın bence sonuçta tavsiye etmiyoz,illa için şöyle güzel böyle etkili demiyoruz.
Evet ama bağımlılık yapabiliyormuş diğer ilacımında dozu az geldi galiba 4 ay olucak iyileşemedim halaİlaçların ismini yazın bence sonuçta tavsiye etmiyoz,illa için şöyle güzel böyle etkili demiyoruz.
Cipraex 10 mg bence major depresyon için az gibi geldi banaEvet ama bağımlılık yapabiliyormuş diğer ilacımında dozu az geldi galiba 4 ay olucak iyileşemedim hala
20 mg kullanıyorum ama buda az geldi iyi olamadım 4 ay oldu çünküCipraex 10 mg bence major depresyon için az gibi geldi bana
Elfff bekle tatlım bahar gelsin bu kapalı,yağmurlu,soğuk havalarda depresyon zor iyileşir zaten.20 mg kullanıyorum ama buda az geldi iyi olamadım 4 ay oldu çünkü
Evet havalarda çok etkiliyor birde bende kaygı çok var buda iyileşmemi geciktiriyorElfff bekle tatlım bahar gelsin bu kapalı,yağmurlu,soğuk havalarda depresyon zor iyileşir zaten.
Bak şimdi diazepam etkin maddeli ilaçların(zanax,nervium vb.) bağımlılık dozu günlük 4-5 adettir.Bizim kullandığımız gibi yarım veya tam dozların bağımlılık yapması imkansızdır.Evet ama bağımlılık yapabiliyormuş diğer ilacımında dozu az geldi galiba 4 ay olucak iyileşemedim hala
Bende tam tersine ilkbaharda depresyona giriyorum :)Elfff bekle tatlım bahar gelsin bu kapalı,yağmurlu,soğuk havalarda depresyon zor iyileşir zaten.
evet günde bir tane alıyorum zaten şimdilik ama ilaçların değişmesi lazım bu ilaç fayda etmıyor galıba bana ne beter bir hastalıkmış bu tüketti beni dört aydaBak şimdi diazepam etkin maddeli ilaçların(zanax,nervium vb.) bağımlılık dozu günlük 4-5 adettir.Bizim kullandığımız gibi yarım veya tam dozların bağımlılık yapması imkansızdır.
Doktorunla konuş iyi gelmediğini düşünüyorsan .Yine de değiştirmek istemezse bu sefer doktoru değiştir.Tedavini,sana iyi gelen ilacı ancak deneye deneye sen belirleyebilirsin.evet günde bir tane alıyorum zaten şimdilik ama ilaçların değişmesi lazım bu ilaç fayda etmıyor galıba bana ne beter bir hastalıkmış bu tüketti beni dört ayda
Hep psikolog hemde manik depresif olmak nası bi duygu :)Doktorunla konuş iyi gelmediğini düşünüyorsan .Yine de değiştirmek istemezse bu sefer doktoru değiştir.Tedavini,sana iyi gelen ilacı ancak deneye deneye sen belirleyebilirsin.
Depresyon kısmı olarak genetiktir mesela insanın aile geçmişinde intihar varsa bu ihtimale açık oluruz. Bu genetikten ziyade içsel öğrenme de olabilir tabii. Şöyle ki antisepresan insanı hasta yapmaz fakat farkında olmadan istemediğin bir davranışı yapmaya sevk edebilir seni tabii yanlış anlaşılmasın hemen örnekleyeyim mesela iştahtan kesilme gibi, çok uyku gibi, halsizlik ve ya bunların tam tersi gibi. Ama geçen msjda dediğim gibi bipolar olduğunu durumun içinde bulunduğundan dolayı sen anlayamazsın. O sebeple kontrollerini aksatmadan sürecine devam etmelisinAnladım doktorlarda kesin bir şey söyleyemiyo çünkü anne babada yok ama tabi genetiğin etkisi çok fazla değilmiş belirsizlik çok kötü dediklerine göre antidepresanlarda bu hastalığa sebebiyet verebiliyormuş
evet haftaya dokDoktorunla konuş iyi gelmediğini düşünüyorsan .Yine de değiştirmek istemezse bu sefer doktoru değiştir.Tedavini,sana iyi gelen ilacı ancak deneye deneye sen belirleyebilirsin.
Evet anlasılmıyormus ama kaygım bitmiyor elimde değil aslında suan sadece iyileşmeye odaklanmam lazım ama ben 5 yıl sonrasını düşünüyorum şimdidenDepresyon kısmı olarak genetiktir mesela insanın aile geçmişinde intihar varsa bu ihtimale açık oluruz. Bu genetikten ziyade içsel öğrenme de olabilir tabii. Şöyle ki antisepresan insanı hasta yapmaz fakat farkında olmadan istemediğin bir davranışı yapmaya sevk edebilir seni tabii yanlış anlaşılmasın hemen örnekleyeyim mesela iştahtan kesilme gibi, çok uyku gibi, halsizlik ve ya bunların tam tersi gibi. Ama geçen msjda dediğim gibi bipolar olduğunu durumun içinde bulunduğundan dolayı sen anlayamazsın. O sebeple kontrollerini aksatmadan sürecine devam etmelisin
Dogru soyluyorsunuz zaten kaygilarim yüzünden tedavidende fayda göremiyorumAyrıca arkadaşlar hiç birimiz doktordan daha iyi bilemeyiz ilaç konusunu. Siz size yeterli gelmediğini ya da çok geldiğinin kararını veremezsiniz. Bu gibi şeylerle eğer doktorunıza güveniniz tamsa tabii kafanızı meşgul etmektense daha farklı ve güzel şeylere odaklanmanızı tavsiye ederim. Bu alanda çalışan biri olarak bu gibi durumlar doktoru değil tedavi sürecini zora sokacaktır bu da süreciniz için destek değil köstek olır
Keşke biraz rahatlamaya çalışsan canım. Nefes egzersizleri falan yapsan. Ayrıca bu tip yanlış düşüncelerin olduğunu seni zora soktuğunu doktorunla paylaşsan. Dilerim her şey sdaha güzel olur senin için.Dogru soyluyorsunuz zaten kaygilarim yüzünden tedavidende fayda göremiyorum