- Konu Sahibi hanxixmsultan
merhaba , nişanlımla 6 ay önce tanıştık ve 1 ay öncede nişanlandık sanırım büyük bi hata yaptığım konusunda endişeliyim aşık olmuştum çünkü .. herşey başlarda çok güzeldi , bana karşı ilgili eğlenceli sevgi dolu zeki bir adam olduğunu düşünüyordum..zaman zaman sorunlarımız oldu tabi ama ciddiye almadım sonuçta her ilişkide böyle şeyler olur ..şimdiilerde ise en ufak şeyleri sorun ediyor konuştuğumuz ve bi karara vardığımız konular tekrar tekrar açılıyor ben alltan aldıkça hep bi kavga eğilimi tamam dedikçe konuları kapatmama 2 gün çok iyi 1 gün en ufak şeylere aşırı tepki gösterme , hep bi kendini üstün görme her zaman o haklı kesinlikle haksızlılığı kabul edememe bir gün kavga sırasında kendinin ermiş seçilmiş olabilceğini düşündüğünü söyledi sen hastasın dediğimde oda beni aynı şeyle suçluyor ve sürekli kendini üstün görüp övüyor iş çığrından çıktı tabi bende aslan burcuyum ve burcumun tüm özelliklerini taşıyorum ama sanırım yavaş yavaş pskolojimin bozulmaya başladığını hissediyorum çnkü baş edemiyorum artık kendimi deli hissetmeye başladım ayrılmak istediğimi söylüyorum ilişki bitiyor ayrılıyoruz 1 saat sonra melek gibi 1 adam karşımda tekrar barışıyoruz aradan 2 gün geçiyor tekrar saçma sapan bi sebebten kavga çıkarıyorr saçma sapan aşağılayıcı bi ton laf ediyor ben gene istemiyorum tonlarca özürler seni çok seviyorum sen benim herşeyimsin beni bırakamazsın gibi cümleler yani artık nasıl davranıcağımı şaşırmış durumdayım lütfen yardım pls.nasıl davranmam gerektiği konusunda endişeliyim artık o değil gerçekten kendimden şüphe duymaya başlıyorum artık acaba bende mi bir sorun var diye..böyle hastalarda eğer hastalığından haberdar değilse inkar etme kabul etmeme durumu oluyor mu burda yazılan bütün özellikler onda mevcut çünkü biri yardımcı olursa sevinirim .teşekkürler....
Merhba, uzmanı değilim ama manik-depresyondan yani bipolar bozukluktan daha farklı bir durum olabilir nişanlınızda. Eğer şüphecilik ve agresiflik ağır basıyorsa aklıma gelen farklı bir durum var ama yazmak istemiyorum.
Daha çok yeni nişanlısın, bir an evvel bu konuyu oturup konuşun, konuşmuyorsa emin ol gelecekte çok daha zor olacak.