- Konu Sahibi hanxixmsultan
-
Tabi anlar herhalde.ızmirdeysen ege universitesinde affektif hastalıklar diye bölüm varmış.sadece bu tür hastalara bakıyor ii bir yer olduğu söyleniyor.
Evet varmış ankara da da güzel hastahaneler var muhakkak o bölümde vardır
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bu ara gene cok bunaldım sımdı sehır falan degıstırıp bıseyler yapmayı dusunuyorum yoksa sankı aglama krızlerıne gırıcekmısım gıbı hıssedıyorum.. sacma sacma bı cok enerjıgım bı cok mutsuz
kızlar 3 hafta önce dr eşime zprexa verdi. bugün kontrole gitti ozaprin vermiş. hangisi daha ağır. sanki ozaprinin daha fazla yan etkisi var. fikri olan varsa buradan paylaşırsa sevinirim
sanki diğer ilaç daha iyiydi. kafayı yemiş gibi. su cinsel istek olayı beni deli ediyor. önüne gelene bakmaya başladı. yetmezmiş gibi bana anlatıyor. onların göbekleri küçücük falan... ben doğum yaptım spor da yapıyorum. çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. hastalık diyorum ama insanın eşinin yüzüne baka baka başka kadınları anlatması beğendiğini söylemesi... nasıl dayanıcam ben ya... hergün gözyaşı... hergün kalbime bıçaklar saplıyor resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?