Canim benim esin hasta kendini kontrol altina alamiyor sana söylemesi cok normal geliyor ona ,suan eger asiri derecede ise anlattiklari maniye de girmis olabilir .Ne yapabilirsin ; üzülme sinirlerini bozma , evlendiginde biliyormuydun hasta oldugunu gözlemleyebildin mi,yoksa senden sakladilarmi hastadir diye bunlar önemli seyler ona göre hareket ederdin.
Ama simdi birden bu hastalikla karsi karsiya kaldiysan kendini toparla öncelikle ölmek istemek isyan etmek fayda etmiyor önce sabirli ol ,cevrendeki insanlarda az cok onun hasta oldugunu ögrenecek zaten saklanamiyor bu hastalik ,onlarda ona göre hareket ediyorlar.Dua ediyorum ama imtahan dünyasindayiz ,ne yapabiliriz bosan sana diyemem onu ancak sen bilirsin ,dayanma gücün nereye kadar kendini kontrol et.Allah yardimcin olsun.Yazmak istedigin zaman buraya gel yaz ,elimden geldigi kadar sana geri yazarim,isterdim ki daha güzel bir konuda yazisalim ama ne yapalim ...
O söyledigi sözler atak aninda geliyor söylüyor atak gectimmi hali nasil devam ediyormu eger ediyorsa o ilaci hemen kesin ,doktoruyla da konusun en kisa yoldan.