Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bıoxcin ampullerini kullananlar var mı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
bıoxcinin ampullerini kullanan var mı kızlar şu an kampanya da almak istiyorum ama etkili olur mu olmaz mı bilkemiyorum şampuanını daha önce denemiştim ama pek dökülmeye etki etmemişti merak ediyorum lütfen kullananlar yorumlarıı yazsın

ben aldım cnm 240 lira vermiştim
en buyugunu aldım bi de

fakatt su sür daha ii

internette reklam olsun die abartmış da abartmişlar onlara kanmiştim

hiiiççç bi işe yaramıyor hala duruo 4 te 1i

ben ısrarla heryerde söylüyorum ki bıoxcin kesinlikle çok etkili bir ütün benm şamp ve serumda 3 kürüde tamamladım ve oldukça memnun kaldım. şuan hala kullanıma devam ediyorum

3 kutu aldım ampulden ama pişman oldum saç falan çıkardığı yok şampuanınıda kullanıyorum dökülmeye etki ediyo olabilir ama kesinlikle reklamlardaki gibi saç çıkarma etkisi olmadı bende ayrıca şampuanı saçlarımı çok sönük yapıyor

kesinlikle alma parana yazıkk şampuanı da diğer arkadaşın dediği gibi sönük yapio

bende 1 yıl kullandım onu almak yerine izmire gidip saf zeytin yağı alıp sürseydim daha iyidi kesinlikle işe yaramıyor marka ünlü diye reklamları göz boyuyor ben ona kanıp aldım hiç yaramadı.daha sonra saçımı gozledım boya olduğu için belli bi zaman sonra saclar dokuluyo takii tekrar boyayana kadar zaten boya maddesının içinde bu var boyaya ihtiyac duysun dıye yani hersey para için gidip saf zeytin yagı al akşam uyumadan diplerine yedir bı poset bone tak sabah yıka oyle on dakka 1 saat falan ışe yaramaz sabaha kadar kalsın sonra şampuanınada zeytın yagı kat iyice calkala 2 haftada bir yumurta sarısını sürebilrsin secenekler benden tedavı senden......

ben bıoxcin şamp ve serum kullanıyorum ve çokkkk memnunum

bioxsin şampuan serum ikiside boş ürünler kullandım işe yaramadı minoxsil kullan bence daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…