- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Ha pardon bat ben yumurtlama anladim regli gelmdimi halaBenim bat 25.26 di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha pardon bat ben yumurtlama anladim regli gelmdimi halaBenim bat 25.26 di
Hayır takvime göre 2 gün geçtiHa pardon bat ben yumurtlama anladim regli gelmdimi hala
Test yapsana her ihtimale karsi silik bile olsa cikarHayır takvime göre 2 gün geçti
Ayy yumurtlamayi gorsem onuda deneyimBende hic sevmem ama herif sever oyle bi denk gelmisti benimde yumrtlama gunume 2 gun kaldi yarin durcam sali sabahi denicem
Hmm sağolun yardimci olduğunuz için benim de aile hekimim tedavi gördüğüm için asiyi ertelememi söyledi.de bakalimAsi olmadan once sordum hemsireye gebelik planliyorum bi sorun olur mu yada ertelemelimiyim dedim hic bi sorun olmaz hamileleredr yapiyoruz dedi zararindan cok yarari var dedi Allah buyuk ya ona kalirsa kisir yapiyordu...
Var mi biseyler test yada regl ?Benim bat 25.26 di
Daha hasta olmadım test yapmadım hayellerimi yıkmak istemiyorum eşim bu sefer bekle herşey olacağına varır heycan yapma diyor şaşırdım ne yapcam bekliyorum bakalimVar mi biseyler test yada regl ?
Hayirlisi olsun hakkinda bekle bakalim biraz dahaDaha hasta olmadım test yapmadım hayellerimi yıkmak istemiyorum eşim bu sefer bekle herşey olacağına varır heycan yapma diyor şaşırdım ne yapcam bekliyorum bakalim
İnsallah bu ay tutarHayirlisi olsun hakkinda bekle bakalim biraz daha
Insallah ben pek umutlu degilim ya ama degerlendiriyorumda bakalim nasipİnsallah bu ay tutar
Insallah ben pek umutlu degilim ya ama degerlendiriyorumda bakalim nasip
Test yap olmazsa canin sagolsun nolcakDaha hasta olmadım test yapmadım hayellerimi yıkmak istemiyorum eşim bu sefer bekle herşey olacağına varır heycan yapma diyor şaşırdım ne yapcam bekliyorum bakalim
Bilmem var mı ki
Hadi insallah bana haber etŞimdi yaptım konu açmayı düşündüm ama kan testi yaptıtcam şimdi hastaneye gitmeyi düşünüyoruz
Ben goruyorum varBilmem var mı ki