- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Allah seni he konuyu bosver direk kan verHeycandan konu açacak yeri bulamadım iyimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni he konuyu bosver direk kan verHeycandan konu açacak yeri bulamadım iyimi
Açtım konuyu yükledim bileAllah seni he konuyu bosver direk kan ver
Hadi hayirlisiyla insallahAçtım konuyu yükledim bile
Acildeyim kab verecegimHadi hayirlisiyla insallah
Hadi insallah guzel haberlerle gelAcildeyim kab verecegim
5 dk ya çıkacak sonuç bekliyorumHadi insallah guzel haberlerle gel
Ay hadi insallah guzel haberler ver dualarimdasin5 dk ya çıkacak sonuç bekliyorum
1. Aşımı Haziran başında oldum. 2. Aşımı Temmuz sonunda. Son adet tarihim 16 Temmuz. Şuanda 2.5 aylık hamileyim. 2. Aşımı bilmeden oldum. Şimdilik mide bulantım kusma vs birşey de yok. Doktorum süreci hepimizin yeni öğrendiğini beraber tecrübe edeceğimizi bir yandan iyi olduğunu söyledi. Herkese nasip etsin rabbimHoş geldiniz :)
Bu grubu kendim gibi gebeliğinin aşıya (mRNA) bağlı olma ihtimalini düşünenler ile kurduk.
Yapılan çalışma da gösteriyor ki sperm kalitesi aşıya bağlı olarak artıyor.
Bizim gebeliğimiz de buna bağlı olabilir mi?
Peki aşımızı ne zaman olduk?
Ve aşı bebeklerimizi ve bizi nasıl etkiledi/ etkileyecek?
Çalışmanın adı: "Sperm Parameters Before and After COVID-19 mRNA Vaccination"
Yaaa
Selen Kuzum Acil belirtilerin nelerdi soylermisin birde gogus hassasiyetin varmiydi
Süper haber sağlıkla kucağınıza alın inş
Nazar değmesin. Benim de 3 ayım bitmek üzere göğüs şişkinliği ve acısı dışında hiç bir belirti yaşamadım. Mide bulantısı kusma vs olmadı. Biz şanslı gruptayız1. Aşımı Haziran başında oldum. 2. Aşımı Temmuz sonunda. Son adet tarihim 16 Temmuz. Şuanda 2.5 aylık hamileyim. 2. Aşımı bilmeden oldum. Şimdilik mide bulantım kusma vs birşey de yok. Doktorum süreci hepimizin yeni öğrendiğini beraber tecrübe edeceğimizi bir yandan iyi olduğunu söyledi. Herkese nasip etsin rabbim
Kasıkta bıçak batması gibi ağrı vardı sadeceSelen Kuzum Acil belirtilerin nelerdi soylermisin birde gogus hassasiyetin varmiydi
Amin canım aşı ile alakası var mı bilmiyorum ama adetten hemen sonra vurdur sonra denemelere baslayinHepinizin gebeliği hayırlı olsun sağ salim kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim Bende 2 yıldır evlat hasreti çekenlerdenim bu ay rahim filmi ve yumurta büyütmek için iğne tedavileri gördüm .Eğer bu ayda olmazsa diğer aylar hiçbişey yapmak istemiyorum artık yoruldum .Bu konuyuda görünce aşı olmadığım için umutlandım .Gebelik düşündüğüm için aşı olmuyordum ama artık olmayı düşünüyorum .Banada yardımcı olurmusunuz Adetten öncemi sonramı yaptırayım aşıyı ? Benim gibi sıkıntısı olupta yinede aşıyla hamile kalan oldumu
Tamam canım teşekkür ederimAmin canım aşı ile alakası var mı bilmiyorum ama adetten hemen sonra vurdur sonra denemelere baslayin
Allah herkese nasip etsinTamam canım teşekkür ederim
Ah super gogus hassasiyet yoktu demekKasıkta bıçak batması gibi ağrı vardı sadece