- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yokdu halende yokAh super gogus hassasiyet yoktu demek
Geç saat bile olsa hemen degerlendirelmekde fayda var ne zaman tutacağı belli değil 8au her türlü denedikBenim hic ama hic umudum kalmadi ya bugun yumurtlama gunum kasik agrisi akintiyla uyandim ... pazar gunu 2 defa iliski oldu pzartesi sali olmadi .. bu sabah oldu ama 2 gunu degerlendiremedik esimde yok bugun yarinda 1 de gelecek
Yarinda denicez bakalim cok moralim bozuldu gidicem diyince gitmeden degerlendirdik iste yumurtlama yarina biter mi hic bilmiyorum ki ..Geç saat bile olsa hemen degerlendirelmekde fayda var ne zaman tutacağı belli değil 8au her türlü denedik
Dene hiç belli olmaz kardeşim ilk denemede hamil kaldı ben 8.ayda kaldimYarinda denicez bakalim cok moralim bozuldu gidicem diyince gitmeden degerlendirdik iste yumurtlama yarina biter mi hic bilmiyorum ki ..
Bu ayda olmasin korunucam yetti canimaDene hiç belli olmaz kardeşim ilk denemede hamil kaldı ben 8.ayda kaldim
Yok ya normal devam edin sitrers yapmayin oluruna birakinBu ayda olmasin korunucam yetti canima
Bu ay dusmuyorum ustune degerlendiremedim diye canim sıkıldı sadece yumurtlama gununde olma ihtimali nasil bilmem hayirlisi bakalimYok ya normal devam edin sitrers yapmayin oluruna birakin
Denemeye devam edin bence bişey kaybetmeyeceksin korunma benceBu ay dusmuyorum ustune degerlendiremedim diye canim sıkıldı sadece yumurtlama gununde olma ihtimali nasil bilmem hayirlisi bakalim
Aynen bünyem kuvvetlidir benim genel olarak çok şükür sıkıntısız geçiyprNazar değmesin. Benim de 3 ayım bitmek üzere göğüs şişkinliği ve acısı dışında hiç bir belirti yaşamadım. Mide bulantısı kusma vs olmadı. Biz şanslı gruptayız
Aynı şeyleri yaşamışız sadece ben 3 yıldır bekliyorum. Polikistik olduğum için geç yumurtlamışım. 8 Ağustosta gebeliği öğrendimMerhabalarrr, şimdi gördüm grubu Ben de adet düzensizliği yaşıyordum çok uzun zamandır . Bazı aylar yumurtlama da olmazdı. Sağ yumurtalığımda birkaç tane kist de vardı . 47 günde bir adet gördüğüm de oldu . Eşimle Ocak ayından beri korunmayı bırakmıştık ama hiçbir şey olmadı . 9 temmuzda biontech 2.doz aşımı oldum, o ay 12 sinde regl gördüm ve ondan 1 ay sonra ağustosta hamile olduğumu öğrendim Ben ilk başta tesadüf olarak düşündüm ama eşimle beraber bunun hakkında yazılmış makaleleri okuduk, artık gerçekten tesadüf olduğunu düşünmüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu asla doğru degil. Birkaç profesörün ingiliz ve Amerikali bir de Alman.. Mrna aşıları hamilelerde düşüge sebep olur diyor. Her 6 hamileden 4 ü düşük yapıyor dedi aşılı ise veya aşılılar ile bedensel teması varsa dedi erkeklerde de spermi öldürüyor dedilerHoş geldiniz :)
Bu grubu kendim gibi gebeliğinin aşıya (mRNA) bağlı olma ihtimalini düşünenler ile kurduk.
Yapılan çalışma da gösteriyor ki sperm kalitesi aşıya bağlı olarak artıyor.
Bizim gebeliğimiz de buna bağlı olabilir mi?
Peki aşımızı ne zaman olduk?
Ve aşı bebeklerimizi ve bizi nasıl etkiledi/ etkileyecek?
Çalışmanın adı: "Sperm Parameters Before and After COVID-19 mRNA Vaccination"
Merhaba, öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Araştırdım dediğiniz için soruyorum, özellikle yumurtlamanın belirli bir gününde mi aşı olmak gerekir acaba? Açıkçası 3. dozu vurulacağım ve yumurta rezervi azalanları da duyduğum için acaba hangi gün gitsem daha iyi olur, diye de düşünüyorum.Merhabalarrr, şimdi gördüm grubu Ben de adet düzensizliği yaşıyordum çok uzun zamandır . Bazı aylar yumurtlama da olmazdı. Sağ yumurtalığımda birkaç tane kist de vardı . 47 günde bir adet gördüğüm de oldu . Eşimle Ocak ayından beri korunmayı bırakmıştık ama hiçbir şey olmadı . 9 temmuzda biontech 2.doz aşımı oldum, o ay 12 sinde regl gördüm ve ondan 1 ay sonra ağustosta hamile olduğumu öğrendim Ben ilk başta tesadüf olarak düşündüm ama eşimle beraber bunun hakkında yazılmış makaleleri okuduk, artık gerçekten tesadüf olduğunu düşünmüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
o soyledıgınız sahısların soyledıklerının dogruluk payı nedır?Asla demişssinizdeBu asla doğru degil. Birkaç profesörün ingiliz ve Amerikali bir de Alman.. Mrna aşıları hamilelerde düşüge sebep olur diyor. Her 6 hamileden 4 ü düşük yapıyor dedi aşılı ise veya aşılılar ile bedensel teması varsa dedi erkeklerde de spermi öldürüyor dediler
Bahsettiğiniz birkaç doktorun görüşü ancak ortada yayımlanmış bir bilimsel makale var. Burada da yaşanmış örnekleri var. Takdir size kalmış. Ben de 3 hafta önce bir biontech aşısı daha oldum. Hem kendim sağlık çalışanıyım hem de etrafım doktor ve prof dolu. Kime sorduysam aşı olmamı onayladılar. İçim rahat en azından. Zaten aşı olmak kişisel karar. :)Bu asla doğru degil. Birkaç profesörün ingiliz ve Amerikali bir de Alman.. Mrna aşıları hamilelerde düşüge sebep olur diyor. Her 6 hamileden 4 ü düşük yapıyor dedi aşılı ise veya aşılılar ile bedensel teması varsa dedi erkeklerde de spermi öldürüyor dediler