Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sende öyleSağ Salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşallah
Bir ikimiz kaldik sanirim2 doz oldum ama hamile kalmadım bence alakası yok
Bu ayda bitti bugünde yarında hasta olucam Ekim'de muayeneye başlamam gerek 1.de bu kadar ugrasmamistikBir ikimiz kaldik sanirim
Ben uc aydir hasta olmuyorum bir ay sonra rdvum var bakalim denemedigim kusun sutu kaldi sanirim artikBu ayda bitti bugünde yarında hasta olucam Ekim'de muayeneye başlamam gerek 1.de bu kadar ugrasmamistik
Benim düzenliBen uc aydir hasta olmuyorum bir ay sonra rdvum var bakalim denemedigim kusun sutu kaldi sanirim artik
Selen Kuzum bence biz asiyi yanlis aldikBenim düzenli
Millet pantalon üzerindeyken hamile kalıyor bı hamuda kalkıp yapmadığımiz kaldıSelen Kuzum bence biz asiyi yanlis aldik
Isin sirri pantalonda olabilirmi aceba oylemi denesekMillet pantalon üzerindeyken hamile kalıyor bı hamuda kalkıp yapmadığımiz kaldı
Benim adam yırtar pantalonuIsin sirri pantalonda olabilirmi aceba oylemi denesek
Qjajjajja keramet pantalondaysa olsun yirtsinBenim adam yırtar pantalonu
Valla her duyduğumu deniyorum zaten bunu da mi yapsak ki acabaQjajjajja keramet pantalondaysa olsun yirtsin
Merhaba gebeliginiz hayirli olsun tiroidiniz ne kadar zamandir var acaba ve hangi ilaci kullaniyorsunuz? Bende de var tiroid yani guatr ama bir türlü hamile kalamiyorum ilaclarimi yillardir her gun kullanmamasi rGmen2. senemize yaklasirken artik acaba cocuk dusunsek mi korunmayi biraksak mi diye konusuyordum esimle. Ve maalesef acaba covid asisi kisirlik yapar mi diye de dusunuyordum. Mayis ayinda jinekologa gittim. Sene sonu bebek dusunuyoruz, bi sorunum var mi diye baktirmaya geldim. Hersey ok, tsh bagli prolaktin yuksekligi var. Tiroid ilacinizi duzenli almiyorsunuz sanirim dedi. Ve o gunden itibaren tiroid ilacimi duzenli kullanmaya basladim. Esime de dedim zaten prolaktin yuksek, asi da olucaz. Zaten hemen olmaz korunmayalim artik. Haziranda korunmayi biraktim. Haziran sonu ilk doz asimi oldum. Temmuz sonu ikinci doz asimi oldum. 4 agustos hamile oldugumu ogrendim. :)
Aynen denemedigim ne kaldi aceba merak ediyorum butun koca kari ilaclarini denedimValla her duyduğumu deniyorum zaten bunu da mi yapsak ki acaba
Ben ilaç işine daha başlamadım biz sadece pozisyon dan pozisyona geçiyoruz kimisi sabahları yaptık tuttu dedi kimisi üstte iken oldu dedi kimisi sıcak suda oldu derken onları denedikAynen denemedigim ne kaldi aceba merak ediyorum butun koca kari ilaclarini denedim
Sabahlari yaptik oldumu onu duymamistim bak her kafadan bir ses cikiyor sonu hep husranBen ilaç işine daha başlamadım biz sadece pozisyon dan pozisyona geçiyoruz kimisi sabahları yaptık tuttu dedi kimisi üstte iken oldu dedi kimisi sıcak suda oldu derken onları denedik
Amin saol evet esin de 2 doz olduMagnifiaque Selenizmir
Aşılanmışsınız hanımlar bu süper ama eşler de aşılandı mı? Çalışmalar bizde değil erkeklerde etkisinin olduğunu söylüyor. Tabi altta yatan başka problemler araştırılmadan aşıdan medet ummayalım
Benim 2 tüp bebek denemem var. Genetik dahil her şey tertemiz çıkmıştı. Bu zaman kısmetmiş. Ben evliliğin 2. Yılı bitince araştırmalara girişmiştim. Siz de hayırlı zamanda hamile kalırsınız inşallah Dualarım sizinle.