Ne güzel, gebelik öncesi aşılı olmak tamamen korumasa da bir koruyuculuk sağlar. 3. aşınızı olmayı düşünüyor musunuz? Biontech veya Sinovac?Bana da 2 sinovac aşısından sonra nasip etti Rabbim.
4 yıllık evliyiz. 3 yıldır korunmuyorduk. 1 defa boş gebelik geçirdim korunmayı bıraktığım ilk sene.
Daha sonra klomen denemem ve 1 defa tüp bebek denemem oldu başarısız.
Bilmiyorım gerçekten Rabbim aşıyı mı vesile kıldı.
Dr lar genelde 3 aydan sonra öneriyor ama ben kararsız kaldım. Dr um ne önerirse uyacağım mecbur.Ne güzel, gebelik öncesi aşılı olmak tamamen korumasa da bir koruyuculuk sağlar. 3. aşınızı olmayı düşünüyor musunuz? Biontech veya Sinovac?
Siz olacak mısınız ?Ne güzel, gebelik öncesi aşılı olmak tamamen korumasa da bir koruyuculuk sağlar. 3. aşınızı olmayı düşünüyor musunuz? Biontech veya Sinovac?
Benim 4. Doz hakkım var. Biontech olmayı düşündüm ama 3. Ayı beklemem gerekiyor. Sonra konuşuruz dedi doktorum.Siz olacak mısınız ?
Neden olmasın4 senelik evliyim, polikistik overim ve iki düşüğüm var. Bende biontech aşısı sonrası gebe kaldım. Aşı mı vesile oldu diye düşünmüyor değilim
Korunmak için ne yapıcaz hiç bilmiyorum.Benim 4. Doz hakkım var. Biontech olmayı düşündüm ama 3. Ayı beklemem gerekiyor. Sonra konuşuruz dedi doktorum.
Hastanede çalışıyorum. Bizim hastanede vakalar artarsa aşı olmak daha mantıklı geliyor. O döneme göre yeniden değerlendireceğim. Sinovac’ın etkisiz olduğu ortada. Bir doz biontech olmuş olmama seviniyorum ama tek doz da yeterli değil. O nedenle 2. Olurum.
Hastalığı geçirmek gebelerde ve bebeklerde diğer insanlara göre daha riskli.
Evet aynı dk da aşı oldukNeden olmasın
Erkeklerde sperm kalitesi artıyormuş. Eşiniz de ay ı zamanda mı aşı oldu?
Ben maske konusunda çok hassasım, çok yakınım bile olsa maskesini indirirse güzellikle uyarıyorum. Artık 2 can taşıyoruz normalden daha dikkatli olmalıyız :)Korunmak için ne yapıcaz hiç bilmiyorum.
Aynı benim gibiEvet aynı dk da aşı olduk
Valla ben 4.yü olmak için can atıyorum. Tek doz Biontech koruyuculuğu çok yok. Hastanelere girip çıkacağız, doğum yapacağız. 3-4 ayımı geçince aşı olmayı planlıyorum. Doktorum da önerdi :)İlk aşımı hamile olduğumu bilmeden oldum. İkinciyi doktorum olma dursun şimdilik diyor.
Kararsız kaldım
İnsanları en hassas noktasından vurmaya çalışıyorlar ama istedikleri gibi olmadıHani kısır yapıyordu?Hayırlı olsun hepinize, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Henüz bilmiyorum 10 gün sonraya randevu verdi doktorum. O zaman öğreneceğim ama tahminimce 5 veya 6 haftalık şu anAynı benim gibi
Şimdi ne kadarlık hamilesiniz?
Çocuklar antikorlu olur mu çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?