• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioenerji nedir?

MercanNL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
12
1
1
30
Merhaba forum
Yaşadığım bunalım ve problemler yüzünden online terapiye başladım. Ve terapistim terapi dışında bioenerji tavsiye etti. Fakat bu konu hakkında fikir sahibi değilim önce bir araştırmak fikir almak istedim. Yaptıran var mıdır? İşe yaradığını düşünüyor musunuz?

Merhaba forum
Yaşadığım bunalım ve problemler yüzünden online terapiye başladım. Ve terapistim terapi dışında bioenerji tavsiye etti. Fakat bu konu hakkında fikir sahibi değilim önce bir araştırmak fikir almak istedim. Yaptıran var mıdır? İşe yaradığını düşünüyor musunuz?
Merhaba Mercan,

Kuantum fiziği ile maddenin en küçük yapı taşının atom değil enerji olduğu keşfedildi.
Çünkü atomun çekirdeğinin, kuark adı verilen küçük yapılardan oluştuğunu ve bu yapıların ise enerji ile titreştikleri keşfedildi
Bioenerji orjinal adıyla bioenergy "Yaşam" anlamına gelen "Bio" sözcüğü ve "Enerji" kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur, Yaşam enerjisi anlamlarına gelir. Temel işlevi evrende ve tüm canlılarda bulunan kozmik enerjiyi "şifa" ya kanal olmak maksadıyla kullanmaktır. Bioenerji ilk kez Avusturalyalı hekim ve psikanalist Wilhelm Reich tarafından kullanılmıştır. Reich Bioenerji terimini sadece "vücuttaki yaşam enerjisi" anlamında kullanmıştır.
Bioenerjiye Sanskritçe de Prana adı verilir. Bu enerjiye Japon'lar Ki, Çinli'ler ise Chi demektedir.
Bioenerji 1976 yılında Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tamamlayıcı tedavi yöntemi olarak kabul edilmiştir
Bioenerji uygulaması sinir sistemini yenileyen ve aktifleştiren, enerji kanallarını temizleyen, insanın bağışıklığını kuvvetlendiren ve fiziksel bedendeki rahatsızlıklar üzerinde iyileştirici etkileri olan içsel bir enerjidir.
Bioenerji insan vücudunda bulunan tüm hücreleri canlandırarak daha aktif bir duruma gelmesi için yapılan bir enerji uygulaması olmakla birlikte insanı ruhsal ve fiziksel olarak güçlendirdiği gözlenmektedir.
Daha sağlıklı, daha huzurlu ve dengeli bir hayat için bioenerjinin önemi büyüktür. Bioenerji frekanslar ve enerjetik dalgalar halinde devamlı olarak kainata akan bir hayat akımıdır.
Bioenerji şifa seanslarında Hekim tedavilerine ve ilaçlarına müdahale edilmez. Alternatifi değildir, ilaç önerisi de yapılmaz.
Sadece saf enerji kullanılır.
Metafizikle ilgisi yoktur!
Ancak Metafiziksel kalıntılar üzerinde ciddi etkisi mevcuttur.
Dünyada ispatlanmış %0.01 zararı yoktur.
Bioenerji seanslarından sizde yararlanmak isterseniz. Bana veya diğer bioenerji uzmanlarına ulaşabilirsiniz. Bioenerji ve Kundalini Reiki seans ve eğitimlerim için kullanıcı adım ile google üzerinden aratarak bana ulaşabilirsiniz. Bioenerji bire bir ve uzaktan uygulama ile yapılabilir. Birebir ve uzaktan seans uygulama arasında hiç bir fark yoktur, bu konuda aldığım geri dönüşleri sayfamda paylaşıma açık olarak görebilirsiniz.
Bioenerji şifa seansı nasıl yapılır? Bioenerji seansı sırasında nasıl deneyimler yaşanabilir? Bioenerji şifa seansı sırasında gelen görü ve renkler ne anlama gelir? Bioenerji ile şifa nasıl aktarılır?vb sorularınız olursa seve seve bilgi paylaşımı yaparım. Rabbimden tüm hastası olanlara ve hastalıklara şifa diliyorum. Sevgiler
IMG_20250310_025528.webp

Eklentiler

• IMG_20250310_023639.webp
    IMG_20250310_023639.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_20250310_023620.webp
    IMG_20250310_023620.webp
    39 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20250310_023601.webp
    IMG_20250310_023601.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_20250310_023528.webp