Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar sebium h2O yu kullandıktan sonra cildinizi yıkıyor musunuz????

kızlar sebium h2O yu kullandıktan sonra cildimizi yıkıyo muyuz???ben pembe olanından kullanıorm bu arada.

yüzünü yıkamıyorsun,o durulanmayan birşey, saf su gibi göz makyajını silerken bile hiç rahatsız etmiyor.

kızlar sebium h2O yu kullandıktan sonra cildimizi yıkıyo muyuz???ben pembe olanından kullanıorm bu arada.
hyr cnm sadece göz cevreni sildiysen göz cevreni yıkıosun.cildini havlu benzeri bişeyle durulayabilirsin.

photoderm max çok yağlı bi kremmiş benim cildim karma olmasına rağmen Bioderma AKN Mat öneriyolar ama sivilceye çok meyilli cildim seninkide öyleyse kullanmadan geri ver bence

photoderm max 50+ kullandım. o dönemde gözlerimde acayip bir yanma vardı, sonra farkettim ki max 50+ sıcak ve nemle birleşip eriyip gözüme ağzıma doluyor, önce nemlendiriciyi bıraktım sonra max 50+ yi ama şimdi spot 50 + kullanıyorum whitening setle birlikte, bu kadar akmıyor

benim cildim de karma fakat son zamanlarda sürekli fondoten kullandığım ve bazen temizlemeyi ertesi sabaha bıraktığım için mi bilmiyorum yanaklarımda alnımda böyle pütür pütür şeyler çıktı ten rengimle aynı yanağımdaki pütürcüklerin içinde bile siyah nokta var küçük küçük.biderma sebium foaming jel mi alsam diye düşünüyorum.fakat parlama sorunu olan gözenekli yağlı ciltler için diyor benim cildim öyle değil sadece bu bahsettiğim sorunlar var acaba bu jel ağır mı olur diye düşünüyorum?bir de sebium h20 var ya önce bu h20 ile yüzümüzü silip sonra foaming jel ile yıkıyor muyuz yoksa h20 tek başına yeterli olur mu?yardımcı olun banaaa:44:

keşke temizlemeyi ertesi sabahlara bırakmasan. bioderma ürünleri kalitelidir ve memnun kalacağını umuyorum. ama hangisi dersen, sebium h2o durulama gerektirmeyen bir solüsyon güzel temizlik sağlar. sebium foamin gel ise biraz daha derinlemesine temizlik isteyenler için. özellikle makyaj çıkarıcı olarak güçlü bir etkiye sahip. ikisini birlikte kullanmana gerek yok. istediğin sonuca ve makyaj durumuna göre karar ver. eğer almaya karar verirsen Hassas Cilt - Sağlık ve Güzellik Kaynağım sitesine bir göz atmanı tavsiye ederim. bütün bioderma ürünleri %20 indirimli. üstelik sebium foaming gel için özel ekonomik boy yapmışlar 500 ml hem de 1 alana 1 bedava kampanyası var. sitede adı sebium gel moussant olarak geçiyor. sanırım ürün ismini yeniliyorlar. Sebium Gel Moussant 500 ml 1 Alana 1 Bedava---Hassas Cilt - Sağlık ve Güzellik Kaynağım-Sebium Gel Moussant 500 ml - Karma ve Yağlı Ciltler İçin Arındırıcı ve Temizleyici Jel 1 Alana 1 Bedava-Temizleme-Bioderma umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ama bazen çok yorgun oluyorum eve geldiğim gbi hemen yatıyorum.makyaj ciltte kalınca da siyah nokta sivilce yapıyor haliyle.açıklaman için çok teşekkürler sanırım foaming jel alacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
bioderma son zamanların en favori ürünlerinden içerikleri oldukça temiz. Cosmetics ingredients search sitesinden de bakabilirsiniz içeriklerine. ben sebium h20 ve peeling kullandım şu anda da sensibio h2o kullanıyorum. çok memnunum. cildi çok iyi temizliyor.

slm kızlar, geçenlerde cilt analizi yaptırdım.bioderma önerdi cilt üzmanı bayan. bende bana önerdiği 3 lü setini aldım. pembe kapaklı temizleme suyu, nem serumunnu ve peelingini İYİKİDE ALMIŞIM. cildim aşırı kuruydu yanaklarım pul pul oluyordu ve kuruluktan kaşınıyordu krem sürüncede sivilce çıkıordu zaten hiç bir krem iyide gelmiyordu loreal, olay, bepantene, nivea, avon vs. bioderma cildimi o kdar yumuşak ve pürüzsüz yaptıki sözlüm senin yanakların ne kadar ymuşak dedi :) o kadar mutlu oldum ki anlatamam zaten yakın çevrem farketti cildimdeki aydınlanmayı biodermayı bırakcağımı zannetmiorum ben çoook memnun kaldım :)

biodermayi bende gecen eczane rafinda gordum..yurt disinda yasiyorum oyle her urunu alip kullanmadigim icin acikcasi ariyordum ne alsam diye..bu urnlerin icinde paraben yok degilmi oyle ise yine eleyecegim demektir..

Merhaba,yaklaşık 3 ay önce dermatolog doktora gittim.cildimde kuruma, tahrişolma durumu var dı.yanlış krem kullanmışım.Arkadaşlar mutlaka kremlerimizi dr. kontrolünde alın.ilk OLEY ile başladım.test yaptılar cildin kuru dediler ve bana kuru cilt serisi kremler verdiler ve yaklaşık 3-4 yıl kullandım.ama ara ara tahriş olmalar kurumalar oluyodu.Eş durumuyla Ankara geldikden sonra, ilk başta bahsettiğim sorunlar oldu ve doktora gittim.Cildime baktı ve senin cildin yağlı cilt dedi,ben boşu boşuna farklı kremler kullanmışım dr. hnm BİODERMA önerdi ve ben 3 aydır kullanıyorum ve çook memnunum gerçek çok etkili, tavsiye edrim ama dediğim gibi dr. kontrolünde almanızı öneririm.

kızlar bende bu markanın ürünlerini almayı düşünüyorum karma bir cildim var.bunun jelini birde kremini aldığınızı yazmışsınız jelle yüzünüzü temizledikten sonra sonra tonik alıp sürmeye gerek yok mu krem sürsek yeter mi ? birde hem h2o hemde temizleme jelini almaya gerek varmı bir tanesini alsam yeter mi ? çok mu soru sordum nee

bende ankaradayım hangi doktora gittiniz...

ben de 1 aydan fazla süre önce dermatoloğa gittim. çok sorunlu bir cildim yok ama kremlere dünya kadar para vermeden önce tavsiyesini almak istedim. izmirde yaşıyorum ve geçen kışı nemlendirici kullanmadan geçirdim; cildim çok kurumaz. yüzüme çok dokunduğum için akşama kadar yağlanırdı hatta. bioderma sebium (yeşil kapaklı) serisinden tinted mat krem önerdi doktorum. internetten alırsanız 40 küsur TL civarında fiyatı. hafif renkli olduğu için fondoten de kullanmıyorum bu sayede. cildim çok güzel, canlı bi renk oluyor. her sabah sürdüğüm halde akşam hala cildim yağlanmıyor. krem sürmediğim günlerde bile yağlanırdı! kısacası cildimin nem dengesini sağladı diyebilirim, çok memnunum. kremden memnun kalınca aynı serisinin yüz temizleme jelini de aldım. kampanyalıydı (1+1); 2 tane 500 ml temizliyiciyi 60 tlye almış oldum. onu da günde 1 defa kullanıyorum, yaza kadar bitmez artık :):) bioderma kullanan başka arkadaşlarım da var, şikayetçi olan duymadım bugüne kadar. anti-aging ürünleri var mı, varsa nasıldır bilemiyorum ama bizim yaş dönemimiz için mükkemel ürünler olduğunu söyleyebilirim.

bioterm in temizlik ürünlerini kullanıyorum, yeşil serisi, yıkama jeli ve tonik, çokk memnunum

3 ay kadar la roche posay ürünlerini kullandıktan sonra eczacıma kızarıklık karşıtı bir nemlendirici istediğimi söyledim. ve başka temizleme jeli denemk istedim ve bana bioderma sebium mavi temizleme jelini ve bioderma sensibo forte kızarıklık karşıtı nemlendirici verdi. bunları 15 gün kadar kullanmamla suratımda akne patlaması başladı. zaten akneye meyilli bir cildim vardı... hemen bıraktım kullanmayı ve azcık kalan la roche jelime devam ettim. 2-3 gün içinde cildimi sakinleştirdi. şimdi çıkan aknelerin bıraktığı lekeleri geçirmeye çalışıyorum. biodermadan hiç memnun kalmadığımı gidip anlattım eczacıma ve çok şükür ki onları firmaya iade edeceğini ve bana istediğim başka üründen verebileceğini söyledi. biodermadan hiç memnun kalmasam da iade edebildiğim için mutlu oldum. ben la roche'tan başka ürün kullanmamaya karar verdim. bugün eczanede satış temsilcisi bir bayan bana babe die bir ürün satmaya çalıştı ama yemedim la roche aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…