hyr cnm sadece göz cevreni sildiysen göz cevreni yıkıosun.cildini havlu benzeri bişeyle durulayabilirsin.kızlar sebium h2O yu kullandıktan sonra cildimizi yıkıyo muyuz???ben pembe olanından kullanıorm bu arada.
Bende uzun araştırmalar sonucu bioderma ya karar verdim ve sebium serisini aldım..
Ptesi den beri kullandığım için henüz bir şey söylemek için cok erken..ama bioderma dan umutluyum..cildimdeki parlama sorununu cozemesini bekliyorum büyük bir umutla..
Bugüne kadar kullandığım bütün ürünlerde,nemlendirici kullanamamistim..hepsi beter yapıyordu cildimi..
Ptesiden beri hayatımda ilk defa nemlendirici kullanıyorum :)) bu bile büyük bir şey benim için :) cildim o kadar yağlı ve parlak ki..ne nemlendirici ne de tonik..ömrüm boyunca kullanamadım..
Güneş kremi olarak eczacı; photoderm max spf 50 verdi..henüz kullanmadım :) biraz korkuyorum nemlendirici üstüne bir de bunu sürmeye..daha cok yaglanma ve parlama yapmasından çekiniyorum :)
benim cildim de karma fakat son zamanlarda sürekli fondoten kullandığım ve bazen temizlemeyi ertesi sabaha bıraktığım için mi bilmiyorum yanaklarımda alnımda böyle pütür pütür şeyler çıktı ten rengimle aynı yanağımdaki pütürcüklerin içinde bile siyah nokta var küçük küçük.biderma sebium foaming jel mi alsam diye düşünüyorum.fakat parlama sorunu olan gözenekli yağlı ciltler için diyor benim cildim öyle değil sadece bu bahsettiğim sorunlar var acaba bu jel ağır mı olur diye düşünüyorum?bir de sebium h20 var ya önce bu h20 ile yüzümüzü silip sonra foaming jel ile yıkıyor muyuz yoksa h20 tek başına yeterli olur mu?yardımcı olun banaaa:44:
Merhaba,yaklaşık 3 ay önce dermatolog doktora gittim.cildimde kuruma, tahrişolma durumu var dı.yanlış krem kullanmışım.Arkadaşlar mutlaka kremlerimizi dr. kontrolünde alın.ilk OLEY ile başladım.test yaptılar cildin kuru dediler ve bana kuru cilt serisi kremler verdiler ve yaklaşık 3-4 yıl kullandım.ama ara ara tahriş olmalar kurumalar oluyodu.Eş durumuyla Ankara geldikden sonra, ilk başta bahsettiğim sorunlar oldu ve doktora gittim.Cildime baktı ve senin cildin yağlı cilt dedi,ben boşu boşuna farklı kremler kullanmışımdr. hnm BİODERMA önerdi ve ben 3 aydır kullanıyorum ve çook memnunum gerçek çok etkili, tavsiye edrim ama dediğim gibi dr. kontrolünde almanızı öneririm.